Apinaliiga

,

13/13. Uusi polvi. Suuren taistelun jälkeen Tarak ja Rani ovat kadonneet, mutta joukkoon on syntynyt uusia makakipienokaisia. Zamir jatkaa lannistumatta ilkitöitään. Kenestä saadaan laumalle uusi johtaja?

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Apinaliiga

1/13. Asuntomurto. Erilainen luontosarja seuraa cityapinoiden elämää Intian Jaipurissa. Makakeita kunnioitetaan apinajumala Hanumanin jälkeläisinä. Siksi Galtan makakilauma voi etsiä ruokaa myös kunniattomin keinoin.

Apinaliiga

2/13. Torin kingi. Sähköiskun saanut Kavi toipuu sairaalassa vammoistaan, ja muut lähtevät etsimään suuhunpantavaa kaupungin hedelmätorilta. Siellä pitää kuitenkin komentoa kilpaileva ryhmä, johtajanaan katala Fang.

Apinaliiga

3/13. Apinarankkuri. Makakijoukkio iskee kaupustelijan kimppuun, joka kutsuu paikalle rankkurin ja osa porukasta pidätetään. Muut palaavat kotitemppelilleen ja joutuvat tappeluun isokokoisten langurien kanssa.

Apinaliiga

4/13. Taksiryöstö. Rankkurin kiinni ottamat makakit päästetään vapaaksi maaseudulla. Mahtavatko ne enää osata kotitemppelinsä suojiin? Nälkä ajaa muun joukon murtautumaan houkuttelevalta näyttävään autoon.

Apinaliiga

5/13. Slummielämää. Alfauros Tarakin asema horjuu, sillä hänen joukkionsa kärsii nälkää. Viekas Zamir juonii jo vallan anastamista itselleen. Tilanne laukeaa, kun temppeliin saapuu harras hindu ruokalahjoineen.

Apinaliiga

6/13. Valtataistelu. Pystyykö Zamir syrjäyttämään vanhan johtajan Tarakin vallasta? Kamppailu käydään juuri monsuunikauden alkaessa, ja rankkasade on hyvä syy juhlia. Mitä kuuluu sairaalassa toipuvalle Kaville?

Apinaliiga

7/13. Mätä omena. Intian pääkaupungissa New Delhissä koetetaan ryöstelevät apinat saada kovin ottein kuriin. Intian taitavin apinarankkuri kutsutaan Jaipuriin, kun Zamir tekee kerrassaan röyhkeän tempun.

Apinaliiga

8/13. Kapinallisen paluu. Zamir hautoo kostoa Galtan liigalle ja ryhtyy etsimään liittolaisia vihollisleiristä. Kavi on tervehtynyt vammoistaan ja valmis palaamaan omiensa pariin. Onko hän yhä tervetullut?

Apinaliiga

9/13. Pako. Zamir etsii uuden joukkonsa kanssa ruokaa tyhjillään olevasta toimistosta. Galtan ryhmä ihmettelee häkissä olevaa Kavia. Viimein häkki avataan ja Kavi saa maistaa hullaannuttavaa vapautta.

Apinaliiga

10/13. Tuttuja ja tuntemattomia. Vasu on joutunut rankkurin kynsiin ja Zamir saa nyt pomona näyttää, mihin röyhkeydellä ylletään. Suresh pelkää Kavin puolesta, joka onkin joron jäljillä hotellilla.