Ariol

(S)

,

Ariol puolustaa joulupukkia. Ariol ja Assi-mummi asioivat tavaratalossa. Ariol päätyy juttusille joulupukin kanssa.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Ariol

Ariol puolustaa joulupukkia. Ariol ja Assi-mummi asioivat tavaratalossa. Ariol päätyy juttusille joulupukin kanssa.

Ariol

Pelikone. Ariol on innostunut pelikoneestaan. Pelaaminen kiinnostaa Armastakin, mutta Ruut takavarikoi pelikoneen. Ariol ja Armas tekevät koulutehtäviä sillä aikaa, kun Ruut laittaa illallista.

Ariol

Mummi metrossa. Ariol hämmästelee Assi-mummin taitoa suunnistaa metroasemalla. Työmatkalaisten rynnistys saa kuitenkin mummin suuntavaiston sekaisin, ja hänen käsilaukkunsa joutuu rullaportaisiin.

Ariol

Valoa käytävässä. Ariol haluaa pitää käytävävalot päällä ja makuuhuoneen oven raollaan. Armas-isä on toista mieltä, mutta onneksi Ritari Heppa puuttuu asiaan. Ariol näkeekin valoisia unia.

Ariol

Ukkilinko. Eetu-ukki esittelee uimarannalla Ariolille ja Anterolle kehittelemänsä "ukkilingon". Uimalasien kanssa syntyy kuitenkin pientä kommellusta.

Ariol

Runous. Runon avulla voi sanoa jotain rakastetulleen. Ruut-äiti muistaa runot, jotka Armas-isä lähetti hänelle aikanaan. Ariol päättää kirjoittaa kauniin runon Mimosalle, mutta se ei olekaan helppoa.

Ariol

Sukellusveneet. Antero haluaa mennä tutkimusretkelle Ariolin kotitalon kellariin. Mielikuvitusleikissä kellari muuttuu sukellusveneeksi, josta löytyy salainen huone.

Ariol

Ariolin salakuvat. Ariol on varma, että hänen vanhempansa vakoilevat häntä tai ovat salaisia agentteja. Hän nimittäin löysi kansiosta erikoisia kuvia, joita opettaja väittää ultraäänikuviksi.

Ariol

Hyvä kirja. Ariol uppoutuu Ritari Heppa -kirjan käänteisiin, eikä huomaa mitä ympärillä tapahtuu. Kirjakauppias Lehtilälle sattuu nimittäin pieni työtapaturma.

Ariol

Venähdys. Opettaja Terho joutuu sairauslomalle. Ariolin luokka jaetaan siksi kahteen ryhmään, ja Ariol joutuukin eri luokkaan Mimosan kanssa. Eihän Mimosa vain istu Ilpun vieressä?