Edelliset lähetykset

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 10/10. Au pairit 10 v Reunion. Au pairit ovat reissanneet ympäri maailmaa jo kymmenen vuotta. Nyt juhlitaan ja muistellaan parhaimpia ja pahimpia hetkiä! Mukana au paireja useilta eri kausilta.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 9/10. Tää koko reissu on ollu aika eeppinen. Kotiinpaluu häämöttää ja hyvästit ovat vaikeat kaikille paitsi Aadalle. Au pairit ottavat tatuoinnit. Sebastianin erikoinen valinta herättää hilpeyttä.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 8/10. Se on tosi kiero tyyppi. Au pairit ovat palanneet road tripiltä, mutta riitaisan reissun jäljiltä tunnelma on uupunut. Emilia joutuu hyvästelemään host-perheensä. Aadan elämä perheessä luisuu alamäkeen.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 7/10. Mun tinder on räjähtänyt. Kauan odotettu road trip Kapkaupunkiin koittaa, mutta tunnelma on kireä jo alkumatkasta. Emilia ja Sebastian riitelevät. Emmi-Lotta katoaa ja Sebastian nukkuu rappukäytävässä.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 6/10. Haluuks se eheyttää mut? Sebastian ottaa eheytysvideon puheeksi host-isä Mariuksen kanssa. Emilia jää yksin, kun Emmi-Lotta muuttaa uuteen perheeseen. Aada ikävöi yllättäen edellistä perhettään.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 5/10. Mä oon ihan done. Puolivälimasennus vaivaa au paireja. Aada muuttaa uuteen perheeseen. Emmi-Lotta on suurten valintojen edessä. Sebben kännitekstarilla on yllättävät seuraukset.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 4/10. En oo ikinä itkenyt näin paljon. Emmi-Lotta hukkuu äidin vyöryttämien töiden alle. Emilia ikävöi poikaystäväänsä. Sebastianin host-isä kommentoi Sebben painoa. Aada kaipaa uutta perhettä.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 3/10. Tääl on kaikki kaaoksen ainekset kasassa. Au pairit tutustuvat isäntäperheidensä elämään ja saavat kontolleen suuret vastuut. Sopeutuminen ei käy leikiten.Yksi au pair päättää vaihtaa perhettä.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 2/10. Nää asuu jossain huitsin nevadassa! Au pairien paineet ja odotukset ovat korkealla, kun vuorossa on ensikohtaaminen eteläafrikkalaisten isäntäperheiden kanssa.

Au pairit Etelä-Afrikassa

Kausi 10, 1/10. Siis mitä, Afrikkaan? Säntillinen Aada, kupliva Emmi-Lotta, suorasukainen Sebastian ja spontaani Emilia matkaavat Etelä-Afrikkaan. On aika hyvästellä läheiset Suomessa ja tavata uudet matkakumppanit.

🍿 Päivän leffasuositukset

BlacKkKlansman

BlacKkKlansman

Jasper Pääkkönen näyttelee yhtä avainrooleista Oscar-palkitussa elokuvassa. BlacKkKlansman on tositapahtumiin perustuva tarina afroamerikkalaisesta poliisista, joka onnistuu soluttautumaan Ku Klux Klaniin. 125 min. Ohjaus: Spike Lee. Pääosissa: John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Jasper Pääkkönen. (BlacKkKlansman, Rikoskomedia, Yhdysvallat, 2018)

Kutonen klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,5
Rocketman Nelonen klo 21.00: Rocketman IMDb 7,3 Fast & Furious 5 Hero klo 21.00: Fast & Furious 5 IMDb 7,3 I Am Legend TV5 klo 21.00: I Am Legend IMDb 7,2
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.