, National Geographic
Big Moe tutkii Bahaman kulinaarista maailmaa kokki Simeon Hallin kanssa. He sukeltavat simpukoita, etsivät paikallista seetripuuta, jahtaavat rannalla rapuja ja hitsaavat oman grillin kasaan vanteesta ja jakkarasta. Opittuaan bahamalaisia tekniikoita ja reseptejä Moe kokkaa grilliruoat ystävilleen.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · National Geographic
Big Moe tutkii Bahaman kulinaarista maailmaa kokki Simeon Hallin kanssa. He sukeltavat simpukoita, etsivät paikallista seetripuuta, jahtaavat rannalla rapuja ja hitsaavat oman grillin kasaan vanteesta ja jakkarasta. Opittuaan bahamalaisia tekniikoita ja reseptejä Moe kokkaa grilliruoat ystävilleen.
- · National Geographic
Big Moe matkaa Louisianan takamaille ottamaan selkoa soulfoodista eli kreoli- ja cajun-ruoasta. Hän metsästää alligaattoreita, ampuu jousella punakalaa, hitsaa grillin ja oppii parhailta kokeilta ja maatilallisilta, miten tehdään gumboa ja boudin-makkaroita. Voiko hän uusien kulinaaristen taitojensa ja oman taikansa avulla voittaa kreolien ja cajun-vieraiden sydämet paikallisessa ravintolassa?
- · National Geographic
Big Moe matkaa Kolumbiaan asti oppiakseen yhden maailman vanhimmista ruoanlaittotavoista eli ruoan kypsentämisen avotulessa. Matkalla hän vierailee katukojuilla ja syö hyönteisiä, uhmaa piraijoita ja krokotiileja kuhisevia vesiä ja etsii tietoja kolumbialaisilta cowboilta El Encanto de Guanapalon luonnonsuojelualueella.
- · National Geographic
Big Moe matkaa Etelä-Carolinaan tutkimaan sen ruokia ja ainutlaatuisia kytköksiä mustien historiaan ja kulttuuriin. Paikallisten kokkien avulla hän oppii uuden tavan tehdä makkaraa, etsii ostereita ja yrittää säilyttää sormensa ravustaessa. Voivatko hänen uudet taitonsa auttaa häntä valmistamaan autenttisen annoksen, joka voittaa paikalliset puolelleen suurella ruokafestarilla?
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.