🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Blue Bloods

(12)

,

Kausi 10. Jakso 12/22. Totuus sattuu. Poliisin itsemurha painaa Frankin mieltä, varsinkin kun leski syyttää kuolemasta koko poliisilaitosta ja erityisesti Frankia. Eddiellä on epäilyksiä murhatun naisen perheestä, ja hän yrittää saada Erinin kuuntelemaan. Vanha tuttu pyytää Dannylta apua Amerikkalainen draamasarja. (41')

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 12/22. Totuus sattuu. Poliisin itsemurha painaa Frankin mieltä, varsinkin kun leski syyttää kuolemasta koko poliisilaitosta ja erityisesti Frankia. Eddiellä on epäilyksiä murhatun naisen perheestä, ja hän yrittää saada Erinin kuuntelemaan. Vanha tuttu pyytää Dannylta apua Amerikkalainen draamasarja. (41')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 13/22. Varomatonta toimintaa. Peitetehtävässä oleva poliisi nostaa kanteen poliisin liiallisesta voimankäytöstä, mikä aiheuttaa päänvaivaa johtoportaassa. Jamie epäilee poliisien välittävän onnettomuusraportteja eräälle lääkärille, ja Danny ja Baez tutkivat kiistanalaisen valokuvaajan murhaa. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 14/22. Seriffi kaupungissa. Konstaapeli ampuu vahingossa ylikonstaapelia huumeratsiassa, jonka Jamie on suunnitellut. Erin ajautuu erimielisyyksiin uuden pormestarin kanssa itsepuolustusjutussa. Danny ja Baez kohtaavat huumejutun yhteydessä texasilaisen seriffin. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 15/22. Peittelyä. Anthony ja Erin saavat vihjeen korruptiosta syyttäjänvirastossa, mutta vihjeen lähde epäilyttää. Frank kohtaa hahmon menneisyydestään, ja Jamie tuskailee huolimattomuusepäilyn kanssa. Danny ja Baez tutkivat kuolemaa hotellissa. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 16/22. Ensimmäiset sata päivää. Frank vääntää kättä pormestarin kanssa lisärahoituksesta. Eddie löytää parinsa kanssa avuliaan koiran, ja Danny ja Baez etsivät poliisin autojen töhrijää. Erin pelästyy pahasti ja miettii elämäänsä. Amerikkalainen draamasarja. (39')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 17/22. Norsunluutorni. Konstaapelit hermostuvat yhden hyllytyksestä ja uhkaavat lakolla. Frank pohtii, voisiko hän toimia paremmin. Erinille tarjotaan tilaisuutta tuomita juuri vapautunut rikollinen. Jamie ja Eddie auttavat naapuriaan, ja oikeuslääkärin toiminta epäilyttää Dannya ja Baezia. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 18/22. Aivan silmien alla. Arkkipiispa pyytää Frankia perehtymään yhteen pappiin kohdistuneisiin epäilyksiin. Uusi syyttäjä aiheuttaa harmeja Erinille, ja Jamie ja Eddie tutkivat elektroniikkaliikkeen ryöstöä. Danny ja Baez tutkivat kahden mallin yliannostustapausta. Amerikkalainen draamasarja. (38')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 19/22. Perhesalaisuus. Seanin kouluprojektissa selviää jotain, mikä yllättää koko perheen. Eddie ja Jamie löytävät hylätyn vauvan, ja Eddie ottaa tilanteen raskaasti. Erinin oikeusjutun todistaja ammutaan, ja Danny ja Baez tutkivat tapausta. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Edelliset lähetykset

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 11/22. Toiveitaan kannattaa varoa. Uusi pormestari haluaa ensitöikseen siivota kadut kodittomista, ja poliisi joutuu uuden linjauksen takia koville. Erin ihmettelee tuomariksi siirtyneen entisen kollegansa antamaa tuomiota. Danny ja Baez tutkivat ambulanssiryöstöjä, ja Jamie ja Eddie pohtivat raha-asioitaan. Amerikkalainen draamasarja. (39')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 10/22. Hampaankolossa. Frank panee Bakerin ja Sidin tutkimaan päälliköstä tehtyä valitusta. Danny ja Baez tutkivat herrainkerholla tapahtunutta kuolemaa, ja Anthony toimii omin päin epämieluisan tuomion jälkeen. Eddie kipuilee Jamien käytöksen kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 9/22. Vakavia paikkoja. Frank painii tulevan pormestarin tekemän pyynnön kanssa. Danny ja Baez tutkivat tapausta, jossa nuori nainen kertoo kuulleensa tulevasta palkkamurhasta. Eddie yrittää selvittää, miksi hänen vuoropäällikkönsä ei tunnu pitävän hänestä. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 8/22. Yhteyksien tärkeys. Vastavalitulla pormestarilla on Erinille tarjous, joka houkuttelee kovasti. Eddie epäilee parinsa toimineen väärin, ja Jamie päättää viedä asian eteenpäin. Danny setvii avioeroperheen välejä yllättävän tahon kanssa. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 7/22. Suuret odotukset. Konstaapeleihin kohdistunut vahingonteko aiheuttaa kahnausta Frankin ja Jamien välillä. Danny ja Baez tutkivat vanhusten väkivaltaisia ryöstöjä, ja Jack tuo Erinille tapauksen, jossa mies on tuomittu syyttömänä murhasta. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 6/22. Arkaluontoisia kuvia. Jamien ystävän tyttären alastonkuvia löytyy netistä, ja Jamie ja Eddie perehtyvät tapaukseen. Anthonyn ja hänen sijaispoikansa välillä on kahnausta, ja Erin yrittää auttaa. Entinen konstaapeli luennoi NYPD:n kannalta kielteisesti ja aiheuttaa päänvaivaa Frankille. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 5/22. Kova hinta. Rikostutkijan talon luona osoitetaan mieltä poliisiväkivaltaa vastaan, ja Frank yrittää ratkaista tilanteen julkisen paineen puristuksessa. Jamie epäilee, että Espinoza käyttää asemaansa väärin, ja Erin yrittää saada erään kultin johtajan syytteeseen. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 4/22. Tarkemmin katsottuna. Frankin vanhan ystävän vaimo näyttää tehneen itsemurhan, mutta tapaukseen liittyy epäselvyyksiä. Erin pyytää Anthonyä löytämään merkityksellisiä tapauksia, ja Danny ja Baez tutkivat raiskaustapausta, jossa tuntuu olevan jotain outoa. Amerikkalainen draamasarja. (41')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 3/22. Pinnan alla. Frankin on määrä puhua edesmenneen ystävänsä hyväntekeväisyysjärjestön avajaisissa, mutta ystävän pojan asenne panee mietteliääksi. Eddie ottaa yhteen esihenkilönsä kanssa, ja Jamie pyytää Eriniltä apua kohtaamansa miehen kiinni ottamisessa. Amerikkalainen draamasarja. (40')

Blue Bloods

Kausi 10. Jakso 2/22. Tuhmien lista. Erin ja Frank joutuvat työssä napit vastakkain syyttäjän laatiman salaisen listan takia. Eddie ehdottaa peiteoperaatiota, joka aiheuttaa kahnausta Jamien kanssa. Danny ja Baez tutkivat italialaisravintolan omistajan murhaa. Amerikkalainen draamasarja. (40')