Chuck

(12)

,

Chuck vastaan jäähyväiset. Sarjan päätösjaksossa Chuck panee kaiken likoon pelastaakseen tulevaisuutensa ja estääkseen Nicholas Quinnia tuhoamasta kaikkea sitä, minkä Chuck on viiden vuoden aikana saavuttanut. Perheen, ystävien ja yllättävienkin apureiden avulla hän yrittää saada käsiinsä viimeisen Risteyksen, jonka avulla Sarah kenties voi saada muistinsa takaisin. Päättyykö kaikki yrityksistä huolimatta silti haikeisiin jäähyväisiin? Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Chuck

Chuck vastaan jäähyväiset. Sarjan päätösjaksossa Chuck panee kaiken likoon pelastaakseen tulevaisuutensa ja estääkseen Nicholas Quinnia tuhoamasta kaikkea sitä, minkä Chuck on viiden vuoden aikana saavuttanut. Perheen, ystävien ja yllättävienkin apureiden avulla hän yrittää saada käsiinsä viimeisen Risteyksen, jonka avulla Sarah kenties voi saada muistinsa takaisin. Päättyykö kaikki yrityksistä huolimatta silti haikeisiin jäähyväisiin? Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan Sarah. Viallinen Risteys on saanut Sarahin menettämään muistinsa, ja hän kuvittelee yhä olevansa CIA:n agentti ja hoitavansa tehtävää. Quinn käyttää tilannetta hyväkseen ja uskottelee, että Chuck on vaarallinen ja hänet täytyy tappaa. Ensin on kuitenkin hankittava puhdas versio Risteyksestä. Chuck huomaa Sarahin muuttuneen, mutta pystyykö hän palauttamaan tämän mieleen totuuden heidän suhteestaan, vai onko jo liian myöhäistä? Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan luotijuna. Risteystä itselleen tavoitteleva Nicholas Quinn on kaapannut Chuckin. Sarahin ja Caseyn on noustava japanilaisen luotijunan kyytiin ja yritettävä saada tilanne hallintaan. Asiaa vaikeuttavat reistaileva Risteys sekä se, että Quinnin miehet pitävät Caseyn tytärtä panttivankinaan. Ellie yrittää Burbankissa selvittää, miksi Risteys alkoi tuhota Morganin aivoja ja miten Sarah voidaan pelastaa samalta kohtalolta. Jeff ja Lester joutuvat yllättäen tekemään sankaritekoja. Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan Bo. Chuck ja Sarah miettivät, voisiko Carmichael Oy jatkossa jahdatakin konnia tietokoneiden avulla aseiden sijaan. Perinteisempi tehtävä kuitenkin kutsuu, kun käy ilmi, että Morgan on Risteys-aikoinaan viettänyt viikonlopun Vailin hiihtokeskuksessa, vaikkei itse muista siitä mitään. Kuka on salaperäinen B.D., jolta hän on saanut viestin? Muistia yritetään pyyhkiä myös Jeffiltä ja Lesteriltä, joiden pitäisi unohtaa Buy Moren salattu puoli. Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan suhdekoukerot. Verbanski palaa kuvioihin ja tarvitsee apua suorittaessaan tehtävää Miamissa. Casey suhtautuu kuitenkin tehtävään varautuneesti eikä luota täysin Verbanskin motiiveihin. Chuck ja Sarah pohtivat firman tulevaisuutta ja etsivät uutta näkökulmaa asiakaspalveluun. Myös yksityiselämässä riittää pohdittavaa. Jeff alkaa epäillä, että Buy Moren kulisseissa on tekeillä jotain salaperäistä. Morgan tekee parhaansa suunnatakseen epäilyt väärään suuntaan. Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan vauva. Sarah joutuu kiperään tilanteeseen, kun viisi vuotta aiemmin Budapestissä hoidettu tehtävä osoittautuukin edelleen keskeneräiseksi. Chuck ja Casey ovat tukena, mutta Sarahin on edelleen vaikea luottaa muihin kuin itseensä. Koituuko se kohtaloksi, kun vaarassa on myös muita perheenjäseniä? Myös Morganin ja Alexin välillä on yhä luottamuspulaa. Voivatko Ellie ja Devon auttaa heitä löytämään yhteisen sävelen? Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan joulupukin asu. ietokonevirus uhkaa pilata Buy Moren joulumyynnin, ja Bartowskien joulutunnelma on muutenkin hakusessa. Ellie tuskailee juhlajärjestelyjen kanssa taatakseen pikku Claralle hyvät muistot ensimmäisestä joulusta. Samaan aikaan vihdoin selviää, kuka on juoninut tuhotakseen Chuckin ja Carmichael Oy:n. Tilanne uhkaa riistäytyä täysin käsistä, ja Chuckin täytyy panna kaikki taitonsa likoon joutuessaan vastakkain vanhan vihollisensa kanssa. Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan kirous. Deckerin johtama CIA-agenttien tiimi havittelee yhä vaarallista tietokonevirusta. Chuck ja Sarah pakenevat Chuckin isän mökille, ja Chuck pelkää jo joutuvansa elämään jatkossa pakosalla vanhempiensa tavoin. Tilanne mutkistuu, kun agentit erehtyvät pitämään ravintolailtaa viettäviä Ellieä ja Devonia Bartowskin pariskuntana. Pian hekin pääsevät maistamaan agenttielämää. Samaan aikaan Morgan toimii Caseyn apulaisena ja paikkailee siinä sivussa välejään Alexiin. Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan hakkerikisa. Chuck tiimeineen joutuu tekemään Clyde Deckerille palveluksen pelastaakseen murhasta epäillyn Caseyn pulasta. Heidän on löydettävä vaarallinen tietokonevirus, joka voi valloilleen päästessään pyyhkiä kaikki tiedot Internetistä. Chuckin pitää sekä turvautua Gertrude Verbanskin apuun että verestää vanhoja muistojaan nuoruutensa hakkeriajoilta, ennen kuin virus saadaan haltuun. Onko Deckeriin kuitenkaan luottaminen? Saadaanko Casey pelastettua? Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.

Chuck

Chuck vastaan työmatka. Clyde Decker on antanut tappomääräyksen Risteyksen haltijasta Morganista. Kenraali Beckmanin avulla Risteys saadaan poistettua, mutta yksi palkkamurhaaja on silti yhä kannoilla. Chuck teeskentelee olevansa Morgan, ja hän ja Sarah osallistuvat Buy More -konsernin Vuoden työntekijöiden tapaamiseen tarkoituksenaan houkutella palkkamurhaaja esiin. Sarah löytää uuden ystävän ja nauttii siitä, että saa olla "normaali" ihminen. Morgan yrittää paikata välejään Alexiin, kun taas Lesterin on vaikea sulattaa muuttunutta Jeffiä. Amerikkalainen toimintakomediasarja tietokonenörtti Chuck Bartowskin elämästä huippuagenttina.