🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Cleveland Show

(7)

,

Sekava sukupuu. Kausi 4, 23/23. Cleveland ja Donna keventävät lastenhoitotaakkaansa arvaamattomin seurauksin. Cleveland Jr. löytää tankotanssin ilot. Amerikkalainen animaatio.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Cleveland Show

Sekava sukupuu. Kausi 4, 23/23. Cleveland ja Donna keventävät lastenhoitotaakkaansa arvaamattomin seurauksin. Cleveland Jr. löytää tankotanssin ilot. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Pipipäitä ja taikakirahveja. Kausi 4, 22/23. Freight Train ei ole oma itsensä. Muut huolestuvat, mutta Cleveland ottaa äkillisestä lauhkeudenpuuskasta kaiken irti. Rallo ja Cleveland Jr. Ryhtyvät hyväntekijöiksi. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Herra ja rouva Brown. Kausi 4, 21/23. Cleveland viettää äitinsä kanssa niin paljon aikaa, että Donna polttaa päreensä. Rallo tulee katumapäälle saatettuaan velipuolensa vaikeuksiin. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Täistä asti aikaa. Kausi 4, 20/23. Koulussa puhkeaa täiepidemia ja Rallo joutuu luopumaan reteästä afrostaan. Talovahtina oleva Cleveland taantuu teini-ikäisen tasolle. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Haudanvakavaa. Kausi 4, 19/23. Rallo menee viikonlopuksi isänsä luo kaupungin köyhälle laidalle ja joutuu vaikeuksiin paikallisten lasten kanssa. Cleveland keksii keinon tienata hautausmaalla. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Kunniakas partiolainen. Kausi 4, 18/23. Cleveland Jr. iloitsee Rallon ryhdyttyä reippaaksi partiolaiseksi, mutta huomaa pian, ettei tällä ole puhtaat jauhot pussissa. Cleveland ja Donna maistavat makeaa elämää. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Tohtorin tuhma menneisyys. Kausi 4, 17/23. Rallo ja Cleveland Jr. löytävät markkinaraon kouluruokabisneksestä, mutta saavat pian riesakseen aggressiivisen kilpailijan. Clevelandin lääkärillä on salattu menneisyys. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Kuka sen teki?. Kausi 4, 16/23. Cleveland joutuu vankilaan Lydia Watermanin surmasta. Freight Train, Rallo ja Cleveland Jr. haistavat palaneen käryä ja päättävät selvittää oikean murhaajan. Amerikkalainen animaatio.

Cleveland Show

Vesipeto Junior. Kausi 4, 15/23. Donna pyrkii koulun johtokuntaan ja yrittää pitää Clevelandin poissa kampanjastaan. Donna pelkää Clevelandin käytöksen pilaavan häneltä mahdollisuuden tulla valituksi. Junior puolestaan osoittautuu loistavaksi uimahyppääjäksi. Koulun uimahyppyjoukkueeseen liittymisessä on vain yksi este. Junior ei halua pukeutua muun joukkueen lailla pieniin punaisiin uimahousuihin. Sympaattinen animaatiosarja Cleveland Brown -nimisestä miehestä, joka muuttaa 14-vuotiaan poikansa kanssa nuoruudenrakastettunsa Donnan ja tämän kahden lapsen luo. Neljäs tuotantokausi.

Cleveland Show

Unelmien kaupunki. Kausi 4, 14/23. Donna pättää antaa Clevelandille opetuksen. He muuttavat Clevelandin unelman perässä Los Angelesiin. Odotetusti Cleveland huomaa, ettei todellisuus vastaa hänen unelmaansa ja haluaa pian palata takaisin kotiin. Sillä välin muu perhe on kuitenkin kotiutunut uuteen kaupunkiin turhankin hyvin. Sympaattinen animaatiosarja Cleveland Brown -nimisestä miehestä, joka muuttaa 14-vuotiaan poikansa kanssa nuoruudenrakastettunsa Donnan ja tämän kahden lapsen luo. Neljäs tuotantokausi.