Edelliset lähetykset

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 3. Jakso 6/6. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Diplomatian koukeroissa / Kumpi ompi parempi, sika vaiko mangusti? Timonia ja Pumbaa luullaan vahingossa suurlähettiläiksi ja he saavat sen mukaisen kohtelun Etiketian maassa, jossa hyvät tavat ovat arvossaan. Toisessa tarinassa viidakkoon tulee tutkija, joka on vuoron perään kiinnostunut sekä Pumbasta että Timonista. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 3. Jakso 5/6. Sumotiimi/Nälkätaiteilijat. Timon ja Pumba käyvät Japanissa oppimassa sumopainin saloja. Tämän jälkeen kaverukset erehtyvät otokkäravintolaa etsiessään museoon, jonne on avattu hyönteisnäyttely. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 3. Jakso 4/6. Kukkia ja mehiläisiä / Timon - yksin. Timon ja Pumba ryhtyvät kukkapakettien kuljettajiksi mehiläispalkalla. Seuraavaksi Timon päättää ryhtyä kirjailijaksi, eikä kestä tuhisevaa ja röyhtäilevää Pumbaa lähellään. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 3. Jakso 3/6. Kun elämä antaa sitruunoita / Pumba neliottelijana. Timon ja Pumba päättävät tehdä sitruunoista limonadia. Kun yhteistyö ei oikein ota onnistuakseen, pystyttävät molemmat omat kioskinsa. Seuraavaksi Pumba näkee unessa kohtalonsa: hänen on osallistuttava Viidakkokisaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 3. Jakso 2/6. Onnenkuula / Kaverukset kokkikoulussa. Pumballa on onnenkuula, jonka voimaan Timon ei ensin usko. Timon kyllästyy normaaliin ötökkätarjontaan ja vie Pumban tutustumaan ranskalaisen keittön saloihin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 3. Jakso 1/6. Golfilla rikkaaksi / Mehiläispesän kuninkaat. Timon ja Pumba päättävät rikastua pelaamalla golfia. Tämän jälkeen he etsivät legendaarista ötökkälaaksoa, jossa ötökät ovat suurempia kuin missään muualla. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 2. Jakso 19. Leijonakuningas-elokuvasta tutut mangusti Timon ja pahkasika Pumba nyt oman animaatiosarjansa sankareina. Ystävykset ulottavat reviiriään yli Jylhäkallion rajojen ja seikkailevat uusille seuduille apunaan tarttuva huumorinsa ja huoleton Hakuna Matata -elämänfilosofiansa. Timonin ja Pumban kohdalle osuu niin Kiina kuin Keniakin. Eikä itse Leijonakuningaskaan malta olla erossa ystävistään. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 2. Jakso 18. Mangustikoe/Ketunmetsästys. Timon joutuu monenlaisiin testeihin todistaakseen aikuisuutensa. Metsästyskoira ottaa kaverukset jahtinsa kohteiksi. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 2. Jakso 17. Kimalaisen lento/Vuoristovuohet. Timon ja Pumba paneutuvat musiikin taikamaailmaan. Kaverukset pyrkivät rajan yli, mutta vartijana toimiva vuohi on tiukka ja vaatii papereita. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

Disney esittää: Timon & Pumba

Kausi 2. Jakso 16. Pahkasikapiiri. Nokkalinnut uhkaavat pahkasikojen matovarastoja. Keksivätkö Timon ja Pumba keinon sikojen pelastamiseksi? Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')

🍿 Päivän leffasuositukset

Paddington 2

Paddington 2

Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Paddington ryhtyy tekemään hanttihommia voidakseen ostaa kirjan. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien tehtävä selvittää, kuka on varkauden takana. 97 min. Ohjaus: Paul King. Pääosissa: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant (Paddington 2, Perhe, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2018)

TV5 klo 18.50

Katso traileri

IMDb 7,8
Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa Yle Teema & Fem klo 21.05: Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa IMDb 7,7 Inside Man Kutonen klo 22.50: Inside Man IMDb 7,6 Lady Bird FRII klo 18.10: Lady Bird IMDb 7,4
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.