Edelliset lähetykset

Eläimet pelissä

Tänään "Eläimet pelissä"- kisan joukkueissa Siiri-Viivi 8-v hoitokoiransa Pondin, kultainen noutaja- kanssa, sekä Risto, sileäkarvainen marsu ja Ester 10-v. Tukijoukkueet mukana kilpailemassa ja kannustamassa.

Eläimet pelissä

"Eläimet pelissä"- kisassa tänään temppuineen maine coon -rotuinen Eetu-kissa 8-v ja Mira 10-v, toisella puolella kääpiövillakoira Brenda¬ ja Jasmin 10-v aikuistensa kanssa.

Eläimet pelissä

Dino- cavalierkingcharlesin spanieli ja Oona 8v, vastassaan Elli- kääpiövillakoira ja Jasmin 9-v tänään "Eläimet pelissä" kisassa.

Eläimet pelissä

Tämänkertaisessa jaksossa kisaavat vastakkain sisarukset Seela 9-v ja Elias 10-v sileäkarvaisten marsujensa Viirun ja Rockyn kanssa. Mukana myös äiti ja täti.

Eläimet pelissä

"Eläimet pelissä'"-kisassa taas kaksi uutta joukkuetta lemmikkeineen: 6-kuukautinen kääpiövillakoira Viivi 8-vuotiaan Tonin kanssa, ja vastapuolella irlannin terrieri Pipsa 11-vuotiaan Iidan kanssa.

Eläimet pelissä

Karvaton peterbald-rotuinen Naga-kissa ja Mila, sekä 5-kk kultainen noutaja Bella Mayn ja aikuistensa kanssa "Eläimet pelissä"-kisassa tänään.

Eläimet pelissä

Tänään kisaamassa keskikokoinen villakoira Mortti ja Rasmus 10-v, sekä Motja-mopsi ja Alicia 9-v. Kotona meni hyvin mutta onnistuvatko temput myös tallissa kameroiden edessä?

Eläimet pelissä

"Eläimet pelissä"- kisan joukkueet tänään: Anuxi- labradorinnoutaja ja Minja 11-v, sekä Kiara-laivakoira (schipperke) ja Ellen 10-v aikuistensa kanssa.

Eläimet pelissä

Upi-kettuterrieri ja Tilda 8v, sekä Lilli-kultahamsteri ja Cindy 10-v tänään tukijoukkoineen "Eläimet pelissä"-kisassa. Onnistuuko temppukierrros?

Eläimet pelissä

Tänään tukijoukkoineen "Eläimet pelissä" -tallilla kisaamassa Rosa kultaisen noutajansa Nupun kanssa, sekä Anna-lea kavalier king charlesinspanielin Leevin kanssa.

🍿 Päivän leffasuositukset

007 No Time to Die

007 No Time to Die

(No Time to Die 2021). Salainen agentti 007 on jäänyt eläkkeelle katkeran petoksen jälkeen, mutta venäläisen tiedemiehen kaappaus MI6:n salaisesta laboratoriosta paljastaa niin kammottavan juonen, että Bondin on vaikea jäädä taka-alalle, sekä maailman turvallisuuden että oman sydämensä syistä. Pääosissa: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw. Ohjaus: Cary Joji Fukunaga. (156')

Nelonen klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,3
Walter Mittyn ihmeellinen elämä STAR Channel klo 23.00: Walter Mittyn ihmeellinen elämä IMDb 7,3 Top Gun - lentäjistä parhaat Liv klo 22.05: Top Gun - lentäjistä parhaat IMDb 6,9 Hurjapäät Hero klo 21.00: Hurjapäät IMDb 6,8
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.