Eläintenpelastustiimi

(S)

,

Maatilalle ilmestyy vastasyntynyt vasikka, jonka emosta ja omistajasta ei ole tietoa. Rahattoman Chrisin koirat kärsivät kirpuista, ärtyneestä ihosta ja karvanlähdöstä. Opossumien lisääntymisaika työllistää Canberran villieläinyksikköä. Australialainen sarja. 4. tuotantokausi. (22')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Eläintenpelastustiimi

Eläintenpelastustiimi joutuu evakuoimaan kuusi koiraa veneenrähjästä, jonka moottori on tulessa. Lisäksi apua tarvitsee hevonen, jonka jalassa on tulehtunut kasvannainen, ja hylätty lammas, joka uupuu ilman apua villansa alle. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Tarkastajat auttavat loukkaantuneen ja aggressiivisen härän ylös joesta. Tyhjään taloon on hylätty kissaperhe ja koira. Tien vierestä löytyy tassunsa rikki juossut koira, eikä omistajasta ole tietoakaan. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Tarkastajat tekevät poliisin kanssa ratsian taloon, jonka omistajan epäillään sekaantuneen raakaan kukkotappelubisnekseen. Lisäksi tarkastajat yrittävät löytää kissanpennun auton uumenista ja pelastaa emän hylkäämän shetlanninponivarsan. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Pidätetyn rikollisen pihalta löytyy laiminlyöty koira, jonka tunnistesiru tuottaa tarkastajille yllätyksen. Lisäksi jaksossa autetaan kahden seinän väliin juuttunutta kissanpentua ja aidan taakse jäänyttä kengurua. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Jalkarautaan astunut kissa on loukkaantunut pahasti, eikä sen omistajasta ole tietoa. Villihevoset rasittavat ympäristöä, ja ne halutaan kesyttää. Urheilukentälle hylätty koira on saanut apua hyväntahtoisilta ihmisiltä. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Tarkastajat löytävät yli sata koiraa kammottavista oloista palkitun koirankasvattajan kotoa. Lisäksi apua tarvitsee kaksi hanhea, joiden siivet ovat epämuodostuneet, ja kissa, joka on loukussa puussa 25 metrin korkeudessa. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Holtittomasti lisääntyneet kissat ovat vallanneet naisen kodin, ja eläinsuojelu yrittää auttaa sekä naista että kissoja. Jos koiraemo ei läpäise käytöstestiä, sen pennuilla ei ole tulevaisuutta. Tarkastajat tutkivat, miksi nälkiintynyt hevonen ei syö. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Eläinsuojeluyhdistys auttaa öljyvuodon uhreiksi joutuneita lintuja ja nälkiintynyttä kissavanhusta. Lisäksi yli vuoden kateissa ollut koira palautetaan kotiin. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Tarkastajat yrittävät selvittää, kuka on leikannut koiranpennulta korvat irti ja miksi. Lisäksi apua tarvitsee kissaperhe, joka on jumissa ilmastointiputkessa, sekä eläinhoitolan pihaan hylätty koira. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.

Eläintenpelastustiimi

Pois muuttaneet vuokralaiset ovat hylänneet taloon kolme koiraa. Pieni mutta sisukas villieläin on sotkenut miehen talon, ja nyt eläin täytyy saada kiinni. Nainen pitää pihallaan löytöeläimiä, ja tilanne on ajautunut kaaokseen. Australialainen sarja. 3. tuotantokausi.