Eloonjääneet

(16)

,

Viimeinen sota. Kausi 7, 16/16. Kaikkien taisteluiden ja menetysten jälkeen Clarke ystävineen on lopullisen taistelun edessä. Mutta ansaitseeko ihmiskunta sittenkin jotain suurempaa?

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Eloonjääneet

Viimeinen sota. Kausi 7, 16/16. Kaikkien taisteluiden ja menetysten jälkeen Clarke ystävineen on lopullisen taistelun edessä. Mutta ansaitseeko ihmiskunta sittenkin jotain suurempaa?

Eloonjääneet

Kun valo kuolee. Kausi 7, 15/16. Opetuslapset lähestyvät päämääräänsä. Clarke ja Octavia ryhtyvät epätoivoiseen pelastusyritykseen. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Verijättiläinen. Kausi 7, 13/16. Liekin etsiminen alkaa, ja punainen aurinko pimenee. Emori poistaa Sanctumin suojan, jotta altistuneet hyönteiset voisivat hyökätä. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Muukalainen. Kausi 7, 12/16. Bellamy taivuttelee Cadoganin säästämään hänen ystävänsä. Vastalahjaksi hän lupaa auttaa Liekin etsimisessä ja korjaamisessa viimeistä sotaa varten. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Etherea. Kausi 7, 11/16. Kuolleeksi luullun Bellamyn todellinen kohtalo paljastuu. Anomalian kautta oudolle planeetalle päätyneenä hän solmii vastentahtoisen liiton vihollisen kanssa. Yhdessä kaksikko aloittaa toivioretken päästäkseen takaisin kotiin. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Pieni uhraus. Kausi 7, 10/16. Echon ja kumppaneiden todelliset motiivit paljastuvat, ja Opetuslasten on aika maksaa Bellamyn kohtalosta. Ihmiskunnan viimeinen sota osoittautuu muuksi kuin luullaan. Pimeä Komentaja tekee siirtonsa Sanctumissa. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Lauma. Kausi 7, 9/16. Echo, Octavia ja Diyoza omistautuvat Opetuslasten aatteelle, mutta Hopea odottaa toisenlainen kohtalo. Sanctumissa Murphy ja Indra joutuvat kääntymään tiukassa tilanteessa Pimeän Komentajan puoleen. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Anakonda. Kausi 7, 8/16. Clarke kohtaa uuden vihollisen. Takaumissa palataan maapallolle ydintuhon aikaan sekä valotetaan ensimmäisen anomaliakiven salaisuutta ja Liekin syntyä. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Kuningatargambiitti. Kausi 7, 7/16. Emori järjestää seremonian parantaakseen Sanctumin vanhoja haavoja. Siitä vihiä saanut Sheidheda heittää kapuloita rattaisiin haastamalla Murphyn korkeiden panosten peliin. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.

Eloonjääneet

Nakara. Kausi 7, 6/16. Oudolle planeetalle päätyneet Clarke ja toverit huomaavat, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. Opetuslapsista paljastuu yllättävä yhteys. Sanctumissa Indra yrittää koota Wonkrun rivit. Piinaavan mysteerisarjan tapahtumat sijoittuvat sadan vuoden päähän siitä, kun ydinsota on pyyhkinyt elämän maapallolta, ja harvat selviytyjät asuvat avaruusasemilla.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.