Edelliset lähetykset

Expedition X

The Beast Of Andros Island. Tiimi tutkii väitteitä merihirviöstä, jonka kerrotaan terrorisoivan bahamalaisia. Tutkimus ulottuu syvälle "sinisiin reikiin", mistä saattaa paljastua järkyttäviä sotasalaisuuksia.

Expedition X

Monster Of The Amazon. Syvällä Perun viidakossa paikallisia asukkaita pelottelee isokokoinen peto. Jess etsii todisteita väitteille, että liikkeellä on legendaarinen otus nimeltään Yacumama.

Expedition X

Ring Of Fire UFOs. Phil ja Jess tutkivat Meksikon korkeimman aktiivisen tulivuoren yllä lenteleviä kappaleita ja perehtyvät outoon geologiseen ilmiöön vaikuttaviin tieteen lainalaisuuksiin.

Expedition X

Mexico's Haunted Cenotes. Phil ja Jess tutkivat luolia, joiden uskotaan olevan portteja Mayojen alamaailmaan. Pyhitetyt sortumat kätkevät sisäänsä legendoja paljon pimeämpiä salaisuuksia.

Expedition X

Avalanche Ghost Train. Amerikan tuhoisimman lumivyöryn silminnäkijät kertovat kokeneensa tapahtumapaikalla outoja näkyjä ja kauhuntunnetta. Phil ja Jess testaavat mieltä taivuttavaa tieteellistä teoriaa.

Expedition X

Alaskan Lake Monster. Phil ja Jess etsivät kuohuvasta koskesta ja jääkylmästä järvestä Alaskasta legendaarista petoa, joka on nyt vakavan tieteellisen tutkinnan kohteena.

Expedition X

The Ozark Howler. Jess ja Phil kulkevat syvälle Ozarkeille tutkimaan mystistä petoa. Karmivan kuuloisista huudoista saadut uudet tallenteet johtavat järkyttävään löytöön.

Expedition X

Graveyard Of The Great Lakes. Petollinen Superior-järvi on vaatinut tuhansia ihmishenkiä. Phil ja Jess sukeltavat pinnan alle tutkimaan mahdollista yliluonnollista toimintaa.

Expedition X

Civil War Ghosts In The Bay. Jess ja Phil perehtyvät lisää Fort Morgan -linnoituksen traagiseen historiaan. Amy Bruni ja Adam Berry osallistuvat tutkimuksiin.

Expedition X

Ghost Fort Of The Civil War. Phil ja Jess tutkivat kummitusääniä ja -näkyjä valtavassa Fort Morganin siviilisodan aikaisessa linnoituksessa.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.