Fokuksessa

,

Michael Schumacher. Mainetta ja mammonaa niittänyt F1-kuski Michael Schumacher teki uransa päättymisen jälkeen paluun formularadoille. Vapaa-aikanaan hän ajaa kaksipyöräistä ja taituroi jalkapallokentällä. Pidetyn persoonan menestyksellistä uraa kommentoi muun muassa Heikki Kovalainen. Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Fokuksessa

Michael Schumacher. Mainetta ja mammonaa niittänyt F1-kuski Michael Schumacher teki uransa päättymisen jälkeen paluun formularadoille. Vapaa-aikanaan hän ajaa kaksipyöräistä ja taituroi jalkapallokentällä. Pidetyn persoonan menestyksellistä uraa kommentoi muun muassa Heikki Kovalainen. Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Anna Netrebko. Arvostettu venäläinen oopperalaulaja Anna Netrebko on räiskyvä persoona, joka sekä ihastuttaa että vihastuttaa ihmisiä. Jaksossa seuraamme hänen elämäänsä, jota rytmittävät tiukat päivittäisrutiinit muun muassa ruokavalion ja harjoittelun suhteen. Kropastaan on pidettävä huolta, jotta ääni pysyy kunnossa. Konserttimatkat kuljettavat Netrebkoa ympäri maailmaa, mutta samaan aikaan hänen on huolehdittava lapsestaan. Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Dolly Parton. Teininä uransa aloittanut Dolly Parton on säilynyt vuosikausia yhtenä ihailluimmista countrylaulajista. Tässä jaksossa hänen ystävänsä ja tuttunsa valottavat meille Partonin iloista persoonaa. Laulajanuran ohella Parton myös näyttelee. Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Fokuksessa: Alain Robert. Hämähäkkimieheksi ristitty Alain Robert on ranskalainen kiipeilijä, joka uhmaa kuolemaa kipuamalla pilvenpiirtäjien huipulle ilman turvavaljaita. Lähes 50-vuotias Robert on valloittanut jo yli sata pilvenpiirtäjää, mutta joutunut myös useasti pidätetyksi laittomista tempauksistaan. Mitä hänen vaimonsa ajattelee touhusta? Entä pelottaako miestä itseään kuolemanvaara? Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Fokuksessa: Francis Ford Coppola. Kummisetä-elokuvista tunnettu Francis Ford Coppola on yksi aikamme arvostetuimmista elokuva-ohjaajista. Useasti Oscareilla palkittu Coppola tunnetaan tinkimättömänä ihmisenä, joka ei suostu kompromisseihin. Millainen persoona hän oikeasti on? Entä mitä hän itse ajattelee urastaan, elokuvistaan ja elämästään? Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Fokuksessa: Dolce & Gabbana. Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan perustama italialainen muotitalo on yksi maailman kuuluisimmista ja arvostetuimmista. Useat maailmantähdet aina Madonnasta Victoria Beckhamiin verhoutuvat italialaiskaksikon ylellisiin luomuksiin. Jaksossa kuulemme, miten muotitalo sai alkunsa. Dolcea ja Gabbanaa ei yhdistä ainoastaan rakkaus vaatteisiin, vaan myös elämään ja toisiinsa. Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Fokuksessa: Iron Maiden. Iron Maiden on vuonna 1975 perustettu brittiläinen hevibändi, jolla on faneja ympäri maailmaa. Fokuksessa-sarjan tämänkertaisessa jaksossa seuraamme Bruce Dickinsonin luotsaaman yhtyeen kiertuetta Etelä-Amerikassa, jossa kiihkeimmät ihailijat ovat suorastaan fanaattisia. Miten menestys on muuttanut yhtyeen jäseniä? Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Fokuksessa: Diane Von Furstenberg . Vaatesuunnittelija Diane Von Furstenberg tunnetaan suoraviivaisesta tyylistään, jota monet maailmankuulut julkkikset ihailevat. Tässä jaksossa saamme seurata Von Furstenbergin ensimmäistä muotinäytöstä Euroopassa, kun hän esittelee aikaansaannoksiaan Italian Toscanassa. Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Fokuksessa: Desmod Tutu . Hyväntekijä Desmod Tutu on eteläafrikkalainen arkkipiispa, joka muistetaan muun muassa apartheidin vastaisesta työstään. Nobel-palkittu Tutu taistelee edelleen demokratian puolesta, vaikka vanhuus sairauksineen alkaa painaa. Syövän selättänyt Tutu valottaa meille ajatusmaailmaansa. Amerikkalainen henkilökuvasarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan.

Fokuksessa

Fokuksessa: Amir Khan. Fokuksessa-sarja syventyy julkisuudesta tuttuihin henkilöihin ja valottaa heidän persooniaan. Avausjaksossa tutustumme ammattinyrkkeilijä Amir Khaniin, joka on harras muslimi. Julkisuuskuva sai kuitenkin kolauksen, kun skandaalilehdistö alkoi otsikoida Khanin vilkkaasta yöelämästä. Valmentaja Freddie Roachin johdolla Khan hioo kuntoaan huippuunsa ja valmistautuu tärkeään otteluun. Terroritekojen jälkeen ihmisten suhtautuminen muslimeihin on muuttunut. Miten tämä vaikuttaa Khanin uraan ja elämään?
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.