, Jim

Food Clubin pääsiäsmenu tarjoaa vaihtoehdon viululle. Aterian aloittaa oluella maustettu juustokeitto, pääruuaksi valmistetaan karitsan paahtopaistia ja jälkiruuaksi vaniljamunkkeja. Viiniksi sopii tuhti Marqués de Arienzo. Kokkeina Michelin-tähden juuri saaneet Tommi Tuominen ja Teemu Aura. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Jim
Food Clubin pääsiäsmenu tarjoaa vaihtoehdon viululle. Aterian aloittaa oluella maustettu juustokeitto, pääruuaksi valmistetaan karitsan paahtopaistia ja jälkiruuaksi vaniljamunkkeja. Viiniksi sopii tuhti Marqués de Arienzo. Kokkeina Michelin-tähden juuri saaneet Tommi Tuominen ja Teemu Aura. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
- · Jim
Viikonlopun menun alkuun valmistetaan papukeitto ja katkaraputoast ja pääruoaksi porsaanfilettä hapankaalilla. Aterian päälle herkutellaan suklaamoussella glaseeratulla viikunalla. Kokkeina Michelin-tähden juuri saaneet Tommi Tuominen ja Teemu Aura. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
- · Jim
Tänään Tommi ja Teemu näyttävät, kuinka syntyy viikonlopun parempi menu. Listalla lohicheviche, vasikanmaksaa sipulimuusilla ja porkkanakakku. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
- · Jim
Food Clubin suositus viikonlopuksi on Gisselbrechtin Rieslingin syrjään parsakeittoa, tillilihaa ja limevanukasta. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
- · Jim
Food Clubissa valmistetaan tänään härkäcarpaccio, lohimureke ja mascarbonekakku. Viininä Jacob's Creekin Chardonnay. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
- · Jim
Tulevaksi viikonlopuksi Tommi ja Teemu suosittelevat uunissa paahdettua punajuurta, salviakalkkunaa ja raparperipiirasta. Viiniksi Casillero del Diablon Chardonnay. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
- · Jim
Food Clubin menu valmistujaisjuhliin sisältää jättikatkarapuja, tzatzikia, pippuripaahtofilettä korvasienimuhennoksella ja maitosuklaamoussekakun. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
- · Jim
Viikonlopuksi Food Club suosittelee chorizolla maustettuja sinisimpukoita, sipulipihviä ja vaniljamoussea. Artisteina Tommi Tuominen ja Teemu Aura. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
- · Jim
Äitien kunniaksi Food Clubin kokit ovat loihtineet brunssin, jonka isätkin osaavat valmistaa: parsa-savukalasalaattia, eggs benedict ja marenkikakku. Kyytipoikana tietysti kuohuva Mumm Cordon Rouge Brut. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
- · Jim
Food Clubin viikonlopun menu on tällä kertaa tartarpihvi, siikaa ja suklaabrownie. Viininä Montanan Chardonnay. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.