Food Factory

,

Katso, miksi kasvihuone on tärkeä makeimpien tomaattien kasvatuksessa, miten 40-metrinen tunneli auttaa valmistamaan ihania muffineja, mikä on Breathsavers-pastillien salainen resepti ja miten nykyiset koneet voivat valmistaa parhaita gnoccheja vain kymmenessä minuutissa.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Food Factory

Katso, miksi kasvihuone on tärkeä makeimpien tomaattien kasvatuksessa, miten 40-metrinen tunneli auttaa valmistamaan ihania muffineja, mikä on Breathsavers-pastillien salainen resepti ja miten nykyiset koneet voivat valmistaa parhaita gnoccheja vain kymmenessä minuutissa.

Food Factory

Katso, miten 32 000 ravinteikasta ja herkullista bagelia tehdään kahdeksassa tunnissa, miten yksi yhtiö tuottaa ihania lentokoneruokia, jotka ovat aina valmiit lähtöä varten, miksi raksuviin Sun Chips -sipseihin tarvitaan marjoja ja miten luomuporkkanat muuttuvat syntisen ihanaksi vegaanijälkiruoaksi.

Food Factory

Katso, miten makeat ja sokeriset Mike ja Ike -karkit saavat sitkeän keskustan ja kovan ulkokuoren, miten täyteläistä ja juustoista mozzarellaraastetta tehdään nachoiltaa varten, miten viileä ja virkistävä Arizona-jäätee saa tasalaatuisen ja terveellisen makunsa ja miten banaaninmakuinen Turkish Taffy on samaan aikaan rapeaa ja pehmeää ja venyvää.

Food Factory

Katso, miten syntiset Waggonerin maapähkinäsuklaat on tehty pähkinän malliin, miten hörpittävän hyvän japanilaisen ramenkeiton nuudelit saavat kiharan muotonsa, miten Amazing Dad -grillikastike saa ylistetyn makean kirpakan makunsa ja miten täyteläiset kookoksen makuiset suklaavaahtokarkkikupit saavat ihanan pehmeän keskustansa.

Food Factory

Katso, mitä vaaditaan vuosittain 600 000 makoisan taimenen kalastukseen, miksi öljysuihku tekee makoisimmat cashew’t, miten omenanviipalointikone on leipurien ykkösapuri kautta maan ja mitkä ovat suussa sulavan maissikuorrutetun pekonin salat.

Food Factory

Katso, miksi kaura käy läpi perusteellisen prosessin ennen kuin siitä valmistetaan herkullisia myslipatukoita, miten eräs yhtiö valmistaa BBQ-kasvissekoituksia, jotka on helppo laittaa ruoaksi. Tutustu siihen, miten täyteläinen sinihomejuusto alkaa pienestä pisarasta luolasta saatavaa hometta ja miksi kuumuus ja paine tekevät riisikakuista keveitä ja täyttäviä.

Food Factory

Katso, miten intialaisen madras sambar -kasvismuhennoksen tekijät tiivistävät aromit pieneen purkkiin, miten yllättävän täyteläinen sitruunaisen suklaan ja raejuuston yhdistelmä muokataan Moo Moo -patukoiksi, mikä on moderni versio venäläisestä herkusta, miten meksikolaisinnoitteisia CheeChas-herkkuja tehdään pastasta ja miten klassiset, sokeriset amerikkalaiset karkit saavat kumisen tekstuurinsa.

Food Factory

Katso, miten ihanat, lehtevät nakkikääröt olivat ennen kuninkaiden ruokaa, miten sokeriset Peeps-vaahtokarkit saadaan näyttämään kananpojilta, miten kirkkaanväriset Candy Tree -tikkarit saavat makean ja kirpeän makunsa ja miten Lähi-Idän tunnettu pitaleipä kohoaa rapeaksi ja kirpeäksi välipalaksi.

Food Factory

Katso, miten huippukoneet tuottavat 50 000 täydellistä pakastepitsaa päivässä, miksi rypsiöljystä tulee täyteläistä ja levitettävää voita, miten vehnän varsi ja typpirikastettu lannoite tuottavat uskomattomia orgaanisesti viljeltyjä sieniä ja mikä on voinen salaisuus pienten florentiinilaispiiraiden takana.

Food Factory

Katso, miten viikoittain tehdään 15 tonnia makoisaa vuohenjuustoa, miksi asiantuntijaryhmä valmistaa joka viikko 8 000 mansikkakakkua, miten magneetit liittyvät suurten vehnämäärien jauhamiseen ja miten päivässä säilötään 15 000 kg herkullista silliä

Food Factory

Katso, miten pehmeä karamelli ja maitosuklaa yhdistyvät ihanissa pretzeleissä täydelliseksi suolaisen makeaksi välipalaksi, miten Jelly Belly -karkkien tekijät saavat niihin kaiken sen veden kielelle herauttavan maun, miten kuolattavan hyvät korealaiset mykyt ovat täynnä mausteista ja terveellisiä kasviksia ja miten sormia nuoltavan makoisat Cornish-piiraset saavat tutun muotonsa alamaailmasta.

Food Factory

Katso, miten makeat ja rapeat Boston Baked Beans -pavut muokataan alkuperäisen lisukkeen näköisiksi, miten kirpakka mansikkatäyte Welchin hedelmäjogurttivälipaloissa saa kermaisen kuorrutteen, miten skottilainen, syntisen juustoinen brocato-piiras saa tunnetun kuorensa ja miten Kerr’s saa vastustamattomiin piparminttusuklaamakeisiinsa autenttisen mausteisen maun.

Food Factory

Katso, miten täydellisesti sekoitetut vodkamikserit makeuttavat Venäjän kysytyintä vientituotetta, miten vuosittain tehdään 144 miljoonaa makeaa italialaista pizelle-keksiä, miksi tyhjiötä tarvitaan maistuvien kanansiipien valmistamiseen ja miten kuu toimi innoituksena aivan ainutlaatuiselle Super Caramel Crunch -kakulle.

Food Factory

Katso, miten ilman hyönteismyrkkyjä vapaana laiduntavat lehmät tuottavat parhaimman makuista maitoa, miksi kuivatut kikherneet pitävät kuumasta höyrystä, kuinka samosakone tekee takuulla Intian maukkaimmat pallurat ja miten joka päivä tehdään 250 000 minituulihattua.

Food Factory

Katso, miten herkullisten Tortetufojen tekivät saavat suklaapraliinemoussekakun toisen sisään, miten kikherneet muuttuvat herkulliseksi boondiksi eli rapeiksi intialaisiksi välipaloiksi, miten syntisen herkät, kuorrutetut sokerikeksit tulevat uunista värikylläisinä ja miten herkullisen lehtevät, aromaattiset kreikkalaiset pinaattitaskut muuttuvat moderneiksi filotaikinaisiksi pinaattipiiraiksi.

Food Factory

Katso, miten Amy’s Kitchen tekee herkulliset riisi- ja pintopapuburritot, miten oregonilainen yritys lisää tuplasti pekonia ihanaan paistettuun riisiin, jota ei paisteta pannulla, miten makeat Marachino-kirsikat saavat tunnetun värinsä ja miten Abba Zaba -karkkien tekijät saavat aikaan täydellisen yhdistelmän sitkasta toffeeta ja sulavaa maapähkinävoita.

Food Factory

Katso, miten maukkaat täytetyt oliivit päätyvät puusta purkkiin, miten päivittäin tehdään 12 000 lautasellista makoisia tortellineja, miten paikallisista aineksista saadaan parhaita karpalo-kurpitsansiemenpatonkeja ja mikä on se hetki, jona viljelmä tulee lisätä jogurttiin, jotta saadaan ihania probioottisia juomia.

Food Factory

Katso, miten perinteiset menetelmät ovat vieläkin mukana nykyaikaisten croissanttien teossa, miksi repiminen auttaa valmistamaan herkullista raparperimansikkahilloa, miten mausteiden kääntely koneessa tuottaa parhaan maun ja miten kolme miljoonaa tomaattia käsitellään päivittäin Primo-tomaattikastiketta valmistettaessa.

Food Factory

Katso, miten vanhan maailman makuja leivotaan kuorelliseen maailaisruisleipään, miten makeat ja purtavat Duo-keksit vetoavat suklaan ja vaniljan ystäviin, miten kirpeä japanilainen inkivääriporkkanakastike sopii täydellisesti niin aasialaisiin kuin länsimaisiin ruokiin ja miten ilmavat, rapeat ja suklaiset Rocky Road- patukat valmistetaan varovasti täyteläisen vaahtokarkkipohjan päälle.

Food Factory

Katso, miten riisi ja sokeri muuttuvat sateenkaaren värisillä suklaahipuilla kuorrutetuksi vaahtokarkkipatukaksi, miten japanilaisen kasvin juuri, varsi ja kukka käytetään sushin polttavaan lisukkeeseen, miten lihattomat Tofurkyn delitaikurit muuttavat soijamaidon italialaisiksi makkaroiksi ja miten mikroskooppiset taikinakerrokset leivotaan Mini Choco -leivonnaisen lehteväksi taikinaksi.

Edelliset lähetykset

Food Factory

Katso, miten täydellisesti sekoitetut vodkamikserit makeuttavat Venäjän kysytyintä vientituotetta, miten vuosittain tehdään 144 miljoonaa makeaa italialaista pizelle-keksiä, miksi tyhjiötä tarvitaan maistuvien kanansiipien valmistamiseen ja miten kuu toimi innoituksena aivan ainutlaatuiselle Super Caramel Crunch -kakulle.

Food Factory

Katso, miten ilman hyönteismyrkkyjä vapaana laiduntavat lehmät tuottavat parhaimman makuista maitoa, miksi kuivatut kikherneet pitävät kuumasta höyrystä, kuinka samosakone tekee takuulla Intian maukkaimmat pallurat ja miten joka päivä tehdään 250 000 minituulihattua.

Food Factory

Katso, miten huippukoneet tuottavat 50 000 täydellistä pakastepitsaa päivässä, miksi rypsiöljystä tulee täyteläistä ja levitettävää voita, miten vehnän varsi ja typpirikastettu lannoite tuottavat uskomattomia orgaanisesti viljeltyjä sieniä ja mikä on voinen salaisuus pienten florentiinilaispiiraiden takana.

Food Factory

Katso, miten viikoittain tehdään 15 tonnia makoisaa vuohenjuustoa, miksi asiantuntijaryhmä valmistaa joka viikko 8 000 mansikkakakkua, miten magneetit liittyvät suurten vehnämäärien jauhamiseen ja miten päivässä säilötään 15 000 kg herkullista silliä

Food Factory

Katso, miten maukkaat täytetyt oliivit päätyvät puusta purkkiin, miten päivittäin tehdään 12 000 lautasellista makoisia tortellineja, miten paikallisista aineksista saadaan parhaita karpalo-kurpitsansiemenpatonkeja ja mikä on se hetki, jona viljelmä tulee lisätä jogurttiin, jotta saadaan ihania probioottisia juomia.

Food Factory

Katso, miten perinteiset menetelmät ovat vieläkin mukana nykyaikaisten croissanttien teossa, miksi repiminen auttaa valmistamaan herkullista raparperimansikkahilloa, miten mausteiden kääntely koneessa tuottaa parhaan maun ja miten kolme miljoonaa tomaattia käsitellään päivittäin Primo-tomaattikastiketta valmistettaessa.

Food Factory

Katso, miten täydellisesti sekoitetut vodkamikserit makeuttavat Venäjän kysytyintä vientituotetta, miten vuosittain tehdään 144 miljoonaa makeaa italialaista pizelle-keksiä, miksi tyhjiötä tarvitaan maistuvien kanansiipien valmistamiseen ja miten kuu toimi innoituksena aivan ainutlaatuiselle Super Caramel Crunch -kakulle.

Food Factory

Katso, miten ilman hyönteismyrkkyjä vapaana laiduntavat lehmät tuottavat parhaimman makuista maitoa, miksi kuivatut kikherneet pitävät kuumasta höyrystä, kuinka samosakone tekee takuulla Intian maukkaimmat pallurat ja miten joka päivä tehdään 250 000 minituulihattua.

Food Factory

Katso, miten upeista bageleista tulee vielä parempia mustikkatuorejuustotäytteellä, miten röntgenkone auttaa valmistamaan herkullista patapaistia, miten virkistävä lähdevesi lähes 57 metrin syvyydestä päätyy lasiisi ja miksi hellät otteet tuottavat aina parhaimmat sitruunamoussekakut.

Food Factory

Katso, miten Wonderbread-leipää tehdään, miten pähkinäiset pekaanit muutetaan sokerisiksi praliineiksi, miten teet täydellisen tasapainoista marokkolaista harirakasviskeittoa ja miten ruostumattomasta teräksestä tehdyt lautaset varmistavat, että pakatut jäät pysyvät kristallinkirkkaina.