, National Geographic
Kausi 1, jakso 5. Warhollin keitot: Katso, miten täydellinen Cambellin keitto tehdään, miksi tarvitaan valtava paine, jotta saadaan makeaa Razzles-purkkaa, miten olut muuttuu hienoksi kanadalaiseksi viskiksi ja miksi kuivajäätä tarvitaan makeiden ja tahmeiden briossien tekoon.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 5. Warhollin keitot: Katso, miten täydellinen Cambellin keitto tehdään, miksi tarvitaan valtava paine, jotta saadaan makeaa Razzles-purkkaa, miten olut muuttuu hienoksi kanadalaiseksi viskiksi ja miksi kuivajäätä tarvitaan makeiden ja tahmeiden briossien tekoon.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 4. Täyttä höyryä eteenpäin: Katso, miten tehdään 15 miljardia historiallista makeista, mikä on parhaan pilsnerioluen todellinen salainen aine, miten egyptiläisen teknologian moderni versio yhdistää ihanasti suklaan ja mustikat ja miten tyhjiö tuottaa kaikkein maukkaimman ankkapaistin.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 3. Pyhä piiras: Katso, kuinka monta juustokakkua saadaan aikaan 15 tonnista tuorejuustoa, miten tehdään 500 000 piirasta joka päivä laadusta tinkimättä, miksi ihmistä tarvitaan keksijäätelöiden tekoon ja mitä yhteistä on miljoonalla marmeladipurkillisella ja Formula 1 -kilpailulla.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 2. Pastaa ja jäätelöä: Katso, miksi suklaakylpy on tärkeä osa täydellistä jäätelötötteröä, miten uusi sukupolvi limufaneja saa kuplajuomansa, miksi pasta tarvitsee leikkaamista ja kuivaamista ennen lautaselle pääsyä ja miten 17 miljoonaa purkkapalaa tehdään joka päivä.
- · National Geographic
Kausi 1, jakso 1. Toffeesta kahviin: Katso, miten paljon kermaa uppoaa premiumtoffeeseen, mitä aineita tarvitaan maukkaaseen vegaanipestoon, miksi viisi sekuntia voi ratkaista täydellisen kahvikupillisen kohtalon ja mitä yhteistä on mehujäillä ja kanadalaisilla koivuilla.
- · National Geographic
Pähkinöinä: Näe kulissien takana, miten ruokaa oikeasti tehdään. Tässä jaksossa seurataan, miten tehdään kanadalaista karkkia, Pastel de Nataa ja paljon muuta.
- · National Geographic
Halloweenjakso: Tämä hirvittävän herkullinen erikoisjakso kertoo, miten lempihalloweenherkkumme tehdään: kallokarkit, noitapatukat ja paljon muuta.
- · National Geographic
Halloweenjakso: Tutustu, miten maapähkinäherkkua ja bageleita tehdään.
- · National Geographic
Kausi 3, jakso 4. Hedelmäistä: Vilkaise, miten joitain lemppareista valmistetaan valtavissa erissä: Nitwitz candy -karkkeja, ilmapaahdettuja lastuja, Mighty Maltseja ja kanakeittoa!
- · National Geographic
Kausi 3, jakso 3. Jäistä teetä: Vilkaise, miten tehdään Cherry Garcia -jäätelöä, Earl Grey -teetä ja tikkareita.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.