Food Factory

,

Katso, miten intialaisen madras sambar -kasvismuhennoksen tekijät tiivistävät aromit pieneen purkkiin, miten yllättävän täyteläinen sitruunaisen suklaan ja raejuuston yhdistelmä muokataan Moo Moo -patukoiksi, mikä on moderni versio venäläisestä herkusta, miten meksikolaisinnoitteisia CheeChas-herkkuja tehdään pastasta ja miten klassiset, sokeriset amerikkalaiset karkit saavat kumisen tekstuurinsa.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Food Factory

Katso, miten intialaisen madras sambar -kasvismuhennoksen tekijät tiivistävät aromit pieneen purkkiin, miten yllättävän täyteläinen sitruunaisen suklaan ja raejuuston yhdistelmä muokataan Moo Moo -patukoiksi, mikä on moderni versio venäläisestä herkusta, miten meksikolaisinnoitteisia CheeChas-herkkuja tehdään pastasta ja miten klassiset, sokeriset amerikkalaiset karkit saavat kumisen tekstuurinsa.

Food Factory

Katso, miten ihanat, lehtevät nakkikääröt olivat ennen kuninkaiden ruokaa, miten sokeriset Peeps-vaahtokarkit saadaan näyttämään kananpojilta, miten kirkkaanväriset Candy Tree -tikkarit saavat makean ja kirpeän makunsa ja miten Lähi-Idän tunnettu pitaleipä kohoaa rapeaksi ja kirpeäksi välipalaksi.

Food Factory

Katso, miten pehmeä karamelli ja maitosuklaa yhdistyvät ihanissa pretzeleissä täydelliseksi suolaisen makeaksi välipalaksi, miten Jelly Belly -karkkien tekijät saavat niihin kaiken sen veden kielelle herauttavan maun, miten kuolattavan hyvät korealaiset mykyt ovat täynnä mausteista ja terveellisiä kasviksia ja miten sormia nuoltavan makoisat Cornish-piiraset saavat tutun muotonsa alamaailmasta.

Food Factory

Katso, miten makeat ja rapeat Boston Baked Beans -pavut muokataan alkuperäisen lisukkeen näköisiksi, miten kirpakka mansikkatäyte Welchin hedelmäjogurttivälipaloissa saa kermaisen kuorrutteen, miten skottilainen, syntisen juustoinen brocato-piiras saa tunnetun kuorensa ja miten Kerr’s saa vastustamattomiin piparminttusuklaamakeisiinsa autenttisen mausteisen maun.

Food Factory

Katso, miten intialaisen madras sambar -kasvismuhennoksen tekijät tiivistävät aromit pieneen purkkiin, miten yllättävän täyteläinen sitruunaisen suklaan ja raejuuston yhdistelmä muokataan Moo Moo -patukoiksi, mikä on moderni versio venäläisestä herkusta, miten meksikolaisinnoitteisia CheeChas-herkkuja tehdään pastasta ja miten klassiset, sokeriset amerikkalaiset karkit saavat kumisen tekstuurinsa.

Food Factory

Katso, miten ihanat, lehtevät nakkikääröt olivat ennen kuninkaiden ruokaa, miten sokeriset Peeps-vaahtokarkit saadaan näyttämään kananpojilta, miten kirkkaanväriset Candy Tree -tikkarit saavat makean ja kirpeän makunsa ja miten Lähi-Idän tunnettu pitaleipä kohoaa rapeaksi ja kirpeäksi välipalaksi.

Food Factory

Katso, miten pehmeä karamelli ja maitosuklaa yhdistyvät ihanissa pretzeleissä täydelliseksi suolaisen makeaksi välipalaksi, miten Jelly Belly -karkkien tekijät saavat niihin kaiken sen veden kielelle herauttavan maun, miten kuolattavan hyvät korealaiset mykyt ovat täynnä mausteista ja terveellisiä kasviksia ja miten sormia nuoltavan makoisat Cornish-piiraset saavat tutun muotonsa alamaailmasta.

Food Factory

Katso, miten makeat ja rapeat Boston Baked Beans -pavut muokataan alkuperäisen lisukkeen näköisiksi, miten kirpakka mansikkatäyte Welchin hedelmäjogurttivälipaloissa saa kermaisen kuorrutteen, miten skottilainen, syntisen juustoinen brocato-piiras saa tunnetun kuorensa ja miten Kerr’s saa vastustamattomiin piparminttusuklaamakeisiinsa autenttisen mausteisen maun.

Food Factory

Katso, miten herkullisten Tortetufojen tekivät saavat suklaapraliinemoussekakun toisen sisään, miten kikherneet muuttuvat herkulliseksi boondiksi eli rapeiksi intialaisiksi välipaloiksi, miten syntisen herkät, kuorrutetut sokerikeksit tulevat uunista värikylläisinä ja miten herkullisen lehtevät, aromaattiset kreikkalaiset pinaattitaskut muuttuvat moderneiksi filotaikinaisiksi pinaattipiiraiksi.

Food Factory

Katso, miten Amy’s Kitchen tekee herkulliset riisi- ja pintopapuburritot, miten oregonilainen yritys lisää tuplasti pekonia ihanaan paistettuun riisiin, jota ei paisteta pannulla, miten makeat Marachino-kirsikat saavat tunnetun värinsä ja miten Abba Zaba -karkkien tekijät saavat aikaan täydellisen yhdistelmän sitkasta toffeeta ja sulavaa maapähkinävoita.

Food Factory

Katso, miten pehmeä karamelli ja maitosuklaa yhdistyvät ihanissa pretzeleissä täydelliseksi suolaisen makeaksi välipalaksi, miten Jelly Belly -karkkien tekijät saavat niihin kaiken sen veden kielelle herauttavan maun, miten kuolattavan hyvät korealaiset mykyt ovat täynnä mausteista ja terveellisiä kasviksia ja miten sormia nuoltavan makoisat Cornish-piiraset saavat tutun muotonsa alamaailmasta.

Food Factory

Katso, miten makeat ja rapeat Boston Baked Beans -pavut muokataan alkuperäisen lisukkeen näköisiksi, miten kirpakka mansikkatäyte Welchin hedelmäjogurttivälipaloissa saa kermaisen kuorrutteen, miten skottilainen, syntisen juustoinen brocato-piiras saa tunnetun kuorensa ja miten Kerr’s saa vastustamattomiin piparminttusuklaamakeisiinsa autenttisen mausteisen maun.

Food Factory

Katso, miten herkullisten Tortetufojen tekivät saavat suklaapraliinemoussekakun toisen sisään, miten kikherneet muuttuvat herkulliseksi boondiksi eli rapeiksi intialaisiksi välipaloiksi, miten syntisen herkät, kuorrutetut sokerikeksit tulevat uunista värikylläisinä ja miten herkullisen lehtevät, aromaattiset kreikkalaiset pinaattitaskut muuttuvat moderneiksi filotaikinaisiksi pinaattipiiraiksi.

Food Factory

Katso, miten Amy’s Kitchen tekee herkulliset riisi- ja pintopapuburritot, miten oregonilainen yritys lisää tuplasti pekonia ihanaan paistettuun riisiin, jota ei paisteta pannulla, miten makeat Marachino-kirsikat saavat tunnetun värinsä ja miten Abba Zaba -karkkien tekijät saavat aikaan täydellisen yhdistelmän sitkasta toffeeta ja sulavaa maapähkinävoita.

Food Factory

Katso, miten vanhan maailman makuja leivotaan kuorelliseen maailaisruisleipään, miten makeat ja purtavat Duo-keksit vetoavat suklaan ja vaniljan ystäviin, miten kirpeä japanilainen inkivääriporkkanakastike sopii täydellisesti niin aasialaisiin kuin länsimaisiin ruokiin ja miten ilmavat, rapeat ja suklaiset Rocky Road- patukat valmistetaan varovasti täyteläisen vaahtokarkkipohjan päälle.

Food Factory

Katso, miten riisi ja sokeri muuttuvat sateenkaaren värisillä suklaahipuilla kuorrutetuksi vaahtokarkkipatukaksi, miten japanilaisen kasvin juuri, varsi ja kukka käytetään sushin polttavaan lisukkeeseen, miten lihattomat Tofurkyn delitaikurit muuttavat soijamaidon italialaisiksi makkaroiksi ja miten mikroskooppiset taikinakerrokset leivotaan Mini Choco -leivonnaisen lehteväksi taikinaksi.

Food Factory

Katso, miten herkullisten Tortetufojen tekivät saavat suklaapraliinemoussekakun toisen sisään, miten kikherneet muuttuvat herkulliseksi boondiksi eli rapeiksi intialaisiksi välipaloiksi, miten syntisen herkät, kuorrutetut sokerikeksit tulevat uunista värikylläisinä ja miten herkullisen lehtevät, aromaattiset kreikkalaiset pinaattitaskut muuttuvat moderneiksi filotaikinaisiksi pinaattipiiraiksi.

Food Factory

Katso, miten Amy’s Kitchen tekee herkulliset riisi- ja pintopapuburritot, miten oregonilainen yritys lisää tuplasti pekonia ihanaan paistettuun riisiin, jota ei paisteta pannulla, miten makeat Marachino-kirsikat saavat tunnetun värinsä ja miten Abba Zaba -karkkien tekijät saavat aikaan täydellisen yhdistelmän sitkasta toffeeta ja sulavaa maapähkinävoita.

Food Factory

Katso, miten vanhan maailman makuja leivotaan kuorelliseen maailaisruisleipään, miten makeat ja purtavat Duo-keksit vetoavat suklaan ja vaniljan ystäviin, miten kirpeä japanilainen inkivääriporkkanakastike sopii täydellisesti niin aasialaisiin kuin länsimaisiin ruokiin ja miten ilmavat, rapeat ja suklaiset Rocky Road- patukat valmistetaan varovasti täyteläisen vaahtokarkkipohjan päälle.

Food Factory

Katso, miten riisi ja sokeri muuttuvat sateenkaaren värisillä suklaahipuilla kuorrutetuksi vaahtokarkkipatukaksi, miten japanilaisen kasvin juuri, varsi ja kukka käytetään sushin polttavaan lisukkeeseen, miten lihattomat Tofurkyn delitaikurit muuttavat soijamaidon italialaisiksi makkaroiksi ja miten mikroskooppiset taikinakerrokset leivotaan Mini Choco -leivonnaisen lehteväksi taikinaksi.

Edelliset lähetykset

Food Factory

Katso, miten syntiset Waggonerin maapähkinäsuklaat on tehty pähkinän malliin, miten hörpittävän hyvän japanilaisen ramenkeiton nuudelit saavat kiharan muotonsa, miten Amazing Dad -grillikastike saa ylistetyn makean kirpakan makunsa ja miten täyteläiset kookoksen makuiset suklaavaahtokarkkikupit saavat ihanan pehmeän keskustansa.

Food Factory

Katso, miten makeat ja sokeriset Mike ja Ike -karkit saavat sitkeän keskustan ja kovan ulkokuoren, miten täyteläistä ja juustoista mozzarellaraastetta tehdään nachoiltaa varten, miten viileä ja virkistävä Arizona-jäätee saa tasalaatuisen ja terveellisen makunsa ja miten banaaninmakuinen Turkish Taffy on samaan aikaan rapeaa ja pehmeää ja venyvää.

Food Factory

Katso, miten ihanat, lehtevät nakkikääröt olivat ennen kuninkaiden ruokaa, miten sokeriset Peeps-vaahtokarkit saadaan näyttämään kananpojilta, miten kirkkaanväriset Candy Tree -tikkarit saavat makean ja kirpeän makunsa ja miten Lähi-Idän tunnettu pitaleipä kohoaa rapeaksi ja kirpeäksi välipalaksi.

Food Factory

Katso, miten intialaisen madras sambar -kasvismuhennoksen tekijät tiivistävät aromit pieneen purkkiin, miten yllättävän täyteläinen sitruunaisen suklaan ja raejuuston yhdistelmä muokataan Moo Moo -patukoiksi, mikä on moderni versio venäläisestä herkusta, miten meksikolaisinnoitteisia CheeChas-herkkuja tehdään pastasta ja miten klassiset, sokeriset amerikkalaiset karkit saavat kumisen tekstuurinsa.

Food Factory

Katso, miten syntiset Waggonerin maapähkinäsuklaat on tehty pähkinän malliin, miten hörpittävän hyvän japanilaisen ramenkeiton nuudelit saavat kiharan muotonsa, miten Amazing Dad -grillikastike saa ylistetyn makean kirpakan makunsa ja miten täyteläiset kookoksen makuiset suklaavaahtokarkkikupit saavat ihanan pehmeän keskustansa.

Food Factory

Katso, miten makeat ja sokeriset Mike ja Ike -karkit saavat sitkeän keskustan ja kovan ulkokuoren, miten täyteläistä ja juustoista mozzarellaraastetta tehdään nachoiltaa varten, miten viileä ja virkistävä Arizona-jäätee saa tasalaatuisen ja terveellisen makunsa ja miten banaaninmakuinen Turkish Taffy on samaan aikaan rapeaa ja pehmeää ja venyvää.

Food Factory

Katso, miten piparminttukarkit saavat kevyen ja ilmavan rakenteensa ja säilyttävät vahvuutensa, miten lehtevät juustotikut saavat täydellisen määrän rasvaista cheddaria ja rapeaa taikinaa, miten viileä ja makea mangochutney on Intian vastine ketsupille, relissille ja sinapille ja miten tunnetut sydänherkut saavat koristeeksi suloisia sanoja.

Food Factory

Katso, miten rapea, juustoinen pitsa muuttuu helposti kuljetettavaksi taskuksi, miten virkistävä inkivääriolut saa mausteisen ja makean makunsa, miten tomusokeri pakataan paineella kahdenmaun tikkareihin ja miten addiktoivat suklaatoffeepähkinäpalat saavat rapean muotonsa.

Food Factory

Katso, miten syntiset Waggonerin maapähkinäsuklaat on tehty pähkinän malliin, miten hörpittävän hyvän japanilaisen ramenkeiton nuudelit saavat kiharan muotonsa, miten Amazing Dad -grillikastike saa ylistetyn makean kirpakan makunsa ja miten täyteläiset kookoksen makuiset suklaavaahtokarkkikupit saavat ihanan pehmeän keskustansa.

Food Factory

Katso, miten makeat ja sokeriset Mike ja Ike -karkit saavat sitkeän keskustan ja kovan ulkokuoren, miten täyteläistä ja juustoista mozzarellaraastetta tehdään nachoiltaa varten, miten viileä ja virkistävä Arizona-jäätee saa tasalaatuisen ja terveellisen makunsa ja miten banaaninmakuinen Turkish Taffy on samaan aikaan rapeaa ja pehmeää ja venyvää.