Free Radio

(7)

,

Lätty lätisee! Kanava haastaa aamushow'n juontajat hyväntekeväisyysnyrkkeilyottelun, josta muodostuu Lancelle todellinen terveysriski. Sitä saa mitä tilaa, mitäs meni soittamaan poskea. Sarja päättyy.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Free Radio

Uusi harjoittelija. Radioasema ottaa uuden harjoittelijan, ja Lance näyttää hänelle missä kaappi seisoo. Myös vieraat saavat osansa miehen kukkoilusta, Tony Hawkille ja Ugly Bettyllekin pannaan jauhot suuhun.

Free Radio

Oma manageri. Lance bongaa netistä oivan ehdokkaan omaksi managerikseen, ja kyllähän kuuluisa radiojuontaja tarvitsee sellaisen. Emily Deschanel ja muut show'n vieraat ovat samoilla linjoilla, vähän johdateltuna tosin.

Free Radio

Lentävä lause. Lance keksii omaperäisen ilmauksen, joka on pian kaikkien huulilla. Huomio, ohjelma siirtyy viikolla, jos Lentomäen MM ylittää.

Free Radio

Juontajakilpailu. Radioasemalla Lance ilmoittaa etsivänsä rinnalleen apujuontajaa. Huom. lähetys siirtyy viikolla, jos Lahden joukkuemäkikisa tarvitsee lisäaikaa.

Free Radio

Juontajakilpailu. Radioasemalla käy kuhina kun Lance ilmoittaa etsivänsä rinnalleen apujuontajaa yhden päivän ajaksi. Tietääkö tämä vakkari-Annalle potkuja? Pärjääkö Zachary Quinto Lancen opeilla?

Free Radio

Uskollinen henkivartija? Rääväsuu Lance hankkii vihamiehen ja hänen on aiheellista turvata selustansa. Kokeneet vieraat antavat vinkkejä siitä kuinka tullaan katu-uskottavaksi.

Free Radio

Sutjakka sijainen. Sarah suorittaa kansalaisvelvollisuutta raastuvassa, mutta Lancella ei ole hätäpäivää, sillä sijainen on ihastuttava tapaus ja hänellä on myös erinomainen miesmaku. Jeff Corwinilla on kestämistä.

Free Radio

Synttäripirskeet. Lance pelkää että hänen omat synttärinsä jäävät radioaseman 30-vuotiskekkereiden varjoon. Nyt on keksittävä jotain ja pian! Mahtuvatko Ray Romano, Penn &Teller ja Melora Harding mukaan hiluihin?

Free Radio

Voitto kotiin. Ääliön aamushow'lle ropisee palkintoja ja sekös kihoaa Lancen hattuun. Studiossa pyörähtävät näyttelijät Ed Helms ja Dominic Monaghan, koomikko Neil Hamburger ja juontajakollega Robin Meade.

Free Radio

Julkisuuden kirot. Lance saa kokea julkisuuden nurjan puolen, kun arkaluontoista materiaalia päätyy nettiin. Mukana näyttelijät Hank Azaria, Ed Begley Jr. ja Emily Proctor ja rokkari David Cook.