Edelliset lähetykset

Fresh Off the Boat

Eddie pääsee Harvardiin. Kausi 6, 15/15. Tasokokeissa loistanut Eddie saa alustavan hyväksymiskirjeen Harvardiin, mutta miten käy, kun hänellä on omat suunnitelmansa ja Jessicalla omansa. Emery suuttuu, kun Evan kirjoittaa muistelmiaan ja varastaa tämän saavutuksia omiin nimiinsä. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Rakas auto. Kausi 6, 14/15. Huangien auto hajoaa kesken matkan, ja Jessica päättää myydä sen. Louis on kuitenkin kiintynyt autoon, eikä halua luopua siitä. Pojat lähtevät salaa vanhaan kotikaupunkiinsa etsimään sinne piilottamaansa aikakapselia. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Mami ja minä. Kausi 6, 13/15. Sicily jättää Evanin, jolloin tämä takertuu äitiinsä hakiessaan lohtua, mutta Jessicalla on omatkin kiireensä: hän äänittää kirjastaan äänikirjaa. Emery yllättää isänsä ja Eddien ryhtymällä vegaaniksi, eikä konfliktilta vältytä. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Luonnonlahjakkuuksia. Kausi 6, 12/15. Evan turhautuu, kun kaikki muut tuntuvat loistavan koulussa tekemättä mitään sen eteen, mutta hänen täytyy päntätä menestyäkseen. Emery saa työn komealta kalskahtavasta yrityksestä, mutta työ ei ole ihan mitä Jessica toivoo pojalleen. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Monikulttuurisuuden mannekiini. Kausi 6, 11/15. Jessica saa unelmiensa työpaikan yksityiskoulun dekaanina, mutta pian hänelle selviää, että työnkuvaan kuuluu vain edustaa vähemmistöjä. Pojat käyvät samaa koulua samaan aikaan, mutta eivät tule toimeen keskenään koulussa. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Jessican joulukylä. Kausi 6, 10/15. Jessica yrittää järjestää kuvitelmiensa täydellistä joulua, mutta turhautuu, kun Louis yrittää auttaa. Pojat rikkovat Honeyn Marvinille ostaman joululahjan, eivätkä uskalla tunnustaa sitä, mutta heillä ei ole varaa uuteenkaan. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Lou haluaa miljonääriksi. Kausi 6, 9/15. Louis osallistuu Haluatko miljonääriksi -visailuun ja saa huomata, miten paljon hän on oppinut läheisiltään. Eddie kehittää amerikkalaisen version kiinalaisesta perinneruoasta, mutta Louis ei yllättäen halua sitä pihviravintolansa ruokalistalle. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Mammablogilla maineeseen. Kausi 6, 8/15. Louis ryhtyy yrityskonsultiksi, mutta koska hänellä ei ole muita asiakkaita, hän ottaa hoitaakseen Honeyn perustaman äitiysblogin. Asukasyhdistys perustaa italialaistyylisen piazzan, joka saa Jessican vihat niskoilleen, koska pojat viettävät aikaansa mieluummin ulkona kuin äitinsä seurassa. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Valvovan silmän alla. Kausi 6, 7/15. Jessican opintoihin kuuluu seurata sata tuntia opetusta, joten hän hyödyntää tilanteen tarkkailemalla Evanin saamaa opetusta lähietäisyydeltä. Eddien pitää kirjoittaa essee sankaristaan, joten Louis haluaa varmistaa olevansa sankari poikansa silmissä. Amerikkalainen komediasarja.

Fresh Off the Boat

Chestnutin paluu. Kausi 6, 6/15. Eddien ja Trentin vihaama pikkupomo Chestnut palaa yhtä yllättäen kuin lähtikin, joten poikien pitää keksiä juoni hänen karkottamisekseen. Evan ja Emery ryhtyvät feministeiksi ja alkavat kouluttaa Marvinia sukupuolisensitiiviseksi. Amerikkalainen komediasarja.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.