Gérard Depardieun Eurooppa To 03.03.2022 klo 18.00 ,
YLE TV2 1/10. Skotlanti. Gérard Depardieu lähtee yhdessä Laurent Audiotin kanssa tapaamaan Skotlantiin karjankasvattajaa ja syömään isoja keisarihummereita. Ja kun Skotlannissa ollaan, on ehdottomasti tutustuttava paikalliseen pubiin ja skotlantilaiseen viskiin. Lopuksi he päätyvät kirjailija Philip Kerrin kotiin. (U)
Edelliset lähetykset
To 03.03.2022 klo 18.00, YLE TV2
Gérard Depardieun Eurooppa
1/10. Skotlanti. Gérard Depardieu lähtee yhdessä Laurent Audiotin kanssa tapaamaan Skotlantiin karjankasvattajaa ja syömään isoja keisarihummereita. Ja kun Skotlannissa ollaan, on ehdottomasti tutustuttava paikalliseen pubiin ja skotlantilaiseen viskiin. Lopuksi he päätyvät kirjailija Philip Kerrin kotiin. (U)
Su 08.11.2020 klo 11.45, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD
To 05.11.2020 klo 19.00, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD
Su 25.10.2020 klo 11.45, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
9/10. Portugali. Matka Portugalissa alkaa Porton kaupungin Bolhão torilta: makrilleja, sardiineja, turskaa. Troiassa, meren rannalla Gérard ja Laurent keskustelevat mustekalan kalastuksesta Carlos Motan kanssa ja pyydystävät veitsisimpukoita Toni Viegasin kanssa. HD
To 22.10.2020 klo 19.00, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
9/10. Portugali. Matka Portugalissa alkaa Porton kaupungin Bolhão torilta: makrilleja, sardiineja, turskaa. Troiassa, meren rannalla Gérard ja Laurent keskustelevat mustekalan kalastuksesta Carlos Motan kanssa ja pyydystävät veitsisimpukoita Toni Viegasin kanssa. HD
Su 18.10.2020 klo 11.45, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD
To 15.10.2020 klo 19.00, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD
To 08.10.2020 klo 19.00, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
7/10. Pariisi. Matka Pariisiin ei ole aivan tavallinen, näemme mehiläispesät Pariisin oopperan katolla, vesikrassin pääkaupungin Mérévillen ja Milly-La-Forêtin minttuviljelmät. Gérard paljastaa myös pariisilaisen patongin alkuperän. HD
To 01.10.2020 klo 19.00, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
6/10. Katalonia. Gérard rakastaa katalaaneja ja heidän rikasta ruokakulttuuriaan. Hän tutustuu erikoiseen kanaruokaan sekä etanoihin ja ankeriaisiin. Kauniit riisipellot Ebro-joen alasuistossa ovat näkemisen arvoisia. Lopuksi hän tapaa espanjalaisen elokuvaohjaajan Isabel Coixetin. HD
To 24.09.2020 klo 19.00, YLE TV1
Gérard Depardieun Eurooppa
5/10. Etelä-Italia. Capacciossa matkaajat oppivat valmistamaan mozzarella-juustoa. Vesuviuksen rinteillä Antonio Tubelli esittelee heille friariellin, joka on tärkeä osa napolilaista keittiötä. Napolista löytyy myös pasta, jota on valmistettu 1600-luvulta asti. HD