Gérard Depardieun Eurooppa

,

10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Gérard Depardieun Eurooppa

10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

9/10. Portugali. Matka Portugalissa alkaa Porton kaupungin Bolhão torilta: makrilleja, sardiineja, turskaa. Troiassa, meren rannalla Gérard ja Laurent keskustelevat mustekalan kalastuksesta Carlos Motan kanssa ja pyydystävät veitsisimpukoita Toni Viegasin kanssa. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

9/10. Portugali. Matka Portugalissa alkaa Porton kaupungin Bolhão torilta: makrilleja, sardiineja, turskaa. Troiassa, meren rannalla Gérard ja Laurent keskustelevat mustekalan kalastuksesta Carlos Motan kanssa ja pyydystävät veitsisimpukoita Toni Viegasin kanssa. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

7/10. Pariisi. Matka Pariisiin ei ole aivan tavallinen, näemme mehiläispesät Pariisin oopperan katolla, vesikrassin pääkaupungin Mérévillen ja Milly-La-Forêtin minttuviljelmät. Gérard paljastaa myös pariisilaisen patongin alkuperän. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

6/10. Katalonia. Gérard rakastaa katalaaneja ja heidän rikasta ruokakulttuuriaan. Hän tutustuu erikoiseen kanaruokaan sekä etanoihin ja ankeriaisiin. Kauniit riisipellot Ebro-joen alasuistossa ovat näkemisen arvoisia. Lopuksi hän tapaa espanjalaisen elokuvaohjaajan Isabel Coixetin. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

5/10. Etelä-Italia. Capacciossa matkaajat oppivat valmistamaan mozzarella-juustoa. Vesuviuksen rinteillä Antonio Tubelli esittelee heille friariellin, joka on tärkeä osa napolilaista keittiötä. Napolista löytyy myös pasta, jota on valmistettu 1600-luvulta asti. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

4/10. Pohjois-Italia. Petroiossa Gérard tapaa Franco Bardin, yhden maailman parhaimmaksi sanotun oliiviöljyn tuottajan. Hän nauttii myös Parman kinkusta ja Piemontessa on vuorossa raviolin valmistus. HD