, Yle TV2
1/10. Skotlanti. Gérard Depardieu lähtee yhdessä Laurent Audiotin kanssa tapaamaan Skotlantiin karjankasvattajaa ja syömään isoja keisarihummereita. Ja kun Skotlannissa ollaan, on ehdottomasti tutustuttava paikalliseen pubiin ja skotlantilaiseen viskiin. Lopuksi he päätyvät kirjailija Philip Kerrin kotiin. (U)
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle TV2
1/10. Skotlanti. Gérard Depardieu lähtee yhdessä Laurent Audiotin kanssa tapaamaan Skotlantiin karjankasvattajaa ja syömään isoja keisarihummereita. Ja kun Skotlannissa ollaan, on ehdottomasti tutustuttava paikalliseen pubiin ja skotlantilaiseen viskiin. Lopuksi he päätyvät kirjailija Philip Kerrin kotiin. (U)
- · Yle TV1
10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD
- · Yle TV1
10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD
- · Yle TV1
9/10. Portugali. Matka Portugalissa alkaa Porton kaupungin Bolhão torilta: makrilleja, sardiineja, turskaa. Troiassa, meren rannalla Gérard ja Laurent keskustelevat mustekalan kalastuksesta Carlos Motan kanssa ja pyydystävät veitsisimpukoita Toni Viegasin kanssa. HD
- · Yle TV1
9/10. Portugali. Matka Portugalissa alkaa Porton kaupungin Bolhão torilta: makrilleja, sardiineja, turskaa. Troiassa, meren rannalla Gérard ja Laurent keskustelevat mustekalan kalastuksesta Carlos Motan kanssa ja pyydystävät veitsisimpukoita Toni Viegasin kanssa. HD
- · Yle TV1
8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD
- · Yle TV1
8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD
- · Yle TV1
7/10. Pariisi. Matka Pariisiin ei ole aivan tavallinen, näemme mehiläispesät Pariisin oopperan katolla, vesikrassin pääkaupungin Mérévillen ja Milly-La-Forêtin minttuviljelmät. Gérard paljastaa myös pariisilaisen patongin alkuperän. HD
- · Yle TV1
6/10. Katalonia. Gérard rakastaa katalaaneja ja heidän rikasta ruokakulttuuriaan. Hän tutustuu erikoiseen kanaruokaan sekä etanoihin ja ankeriaisiin. Kauniit riisipellot Ebro-joen alasuistossa ovat näkemisen arvoisia. Lopuksi hän tapaa espanjalaisen elokuvaohjaajan Isabel Coixetin. HD
- · Yle TV1
5/10. Etelä-Italia. Capacciossa matkaajat oppivat valmistamaan mozzarella-juustoa. Vesuviuksen rinteillä Antonio Tubelli esittelee heille friariellin, joka on tärkeä osa napolilaista keittiötä. Napolista löytyy myös pasta, jota on valmistettu 1600-luvulta asti. HD
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.