Gérard Depardieun Eurooppa

,

10/10. Fès. Viimeisessä jaksossa Gérard ja Laurent ylittävät Välimeren tutustuakseen marokkolaiseen keittiöön ja sen tuotteisiin. Muutaman kilometrin päästä Fèsistä he löytävät appelsiinitarhan, yrttejä, oliiveja ja kuuluisia marokkolaisia kyyhkyjä. HD

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Gérard Depardieun Eurooppa

1/10. Skotlanti. Gérard Depardieu lähtee yhdessä Laurent Audiotin kanssa tapaamaan Skotlantiin karjankasvattajaa ja syömään isoja keisarihummereita. Ja kun Skotlannissa ollaan, on ehdottomasti tutustuttava paikalliseen pubiin ja skotlantilaiseen viskiin. Lopuksi he päätyvät kirjailija Philip Kerrin kotiin. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

1/10. Skotlanti. Gérard Depardieu lähtee yhdessä Laurent Audiotin kanssa tapaamaan Skotlantiin karjankasvattajaa ja syömään isoja keisarihummereita. Ja kun Skotlannissa ollaan, on ehdottomasti tutustuttava paikalliseen pubiin ja skotlantilaiseen viskiin. Lopuksi he päätyvät kirjailija Philip Kerrin kotiin. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

2/10. Bretagne. Gérard ja Laurent matkustavat seuraavaksi Bretagnen Riscoffiin kokeilemaan hummerin kalastusta. Länsi-Ranskassa he tapaavat Ericin, joka on sekä omenanviljelijä että siiderin valmistaja. Lopuksi Gérard ja Laurent tapaavat kokkiystävänsä Patrick Jeffroyn. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

3/10. Baskimaa. Baskimaassa Gérard ja Laurent maistelevat ensiksi lampaanmaidosta tehtyä Ossau Iraty -juustoa, sen jälkeen he kalastavat taimenia ja saavat kokeilla baskilaista erikoisuutta, Kintoa-kinkkua. Sitten on vuorossa Itxassou, jossa heitä odottaa näyttelijäystävä Edouar Baer ja toinen erikoisuus, Espelette-chilipippuri. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

4/10. Pohjois-Italia. Petroiossa Gérard tapaa Franco Bardin, yhden maailman parhaimmaksi sanotun oliiviöljyn tuottajan. Hän nauttii myös Parman kinkusta ja Piemontessa on vuorossa raviolin valmistus. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

5/10. Etelä-Italia. Capacciossa matkaajat oppivat valmistamaan mozzarella-juustoa. Vesuviuksen rinteillä Antonio Tubelli esittelee heille friariellin, joka on tärkeä osa napolilaista keittiötä. Napolista löytyy myös pasta, jota on valmistettu 1600-luvulta asti. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

6/10. Katalonia. Gérard rakastaa katalaaneja ja heidän rikasta ruokakulttuuriaan. Hän tutustuu erikoiseen kanaruokaan sekä etanoihin ja ankeriaisiin. Kauniit riisipellot Ebro-joen alasuistossa ovat näkemisen arvoisia. Lopuksi hän tapaa espanjalaisen elokuvaohjaajan Isabel Coixetin. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

7/10. Pariisi. Matka Pariisiin ei ole aivan tavallinen, näemme mehiläispesät Pariisin oopperan katolla, vesikrassin pääkaupungin Mérévillen ja Milly-La-Forêtin minttuviljelmät. Gérard paljastaa myös pariisilaisen patongin alkuperän. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD

Gérard Depardieun Eurooppa

8/10. Baijeri. Gérard ja Laurent esittelevät meille baijerilaisia tuotteita: Simmentalin lihaa ja hapankaalia Georg Hahnin tapaan, Pretzel-rinkeleitä ja haukia Tegernsee-järvestä. HD