🌙 Iltapulussa on nyt myös tumma teema. Vaalean teeman voit vaihtaa takaisin sivun alaosasta.

Gossip Girl

(12)

,

Rakastan sinua, New York!. Sarjan päätösjakso! Gossip girlin henkilöllisyys paljastuu viimein! Kaamean illan seurauksena Chuck ja Blair pakoilevat poliisia. Jack rientää heidän avukseen. Entä miten Serenan ja Danin käy? On aika jättää hyvästit Upper East Siden asukkaille ja muistella muutamia unohtumattomia hetkiä heidän kanssaan. Jaksossa myös näytetään pilkahdus tulevaisuudesta viiden vuoden kuluttua. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi. Rakastan sinua, New York!

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Gossip Girl

Rakastan sinua, New York!. Sarjan päätösjakso! Gossip girlin henkilöllisyys paljastuu viimein! Kaamean illan seurauksena Chuck ja Blair pakoilevat poliisia. Jack rientää heidän avukseen. Entä miten Serenan ja Danin käy? On aika jättää hyvästit Upper East Siden asukkaille ja muistella muutamia unohtumattomia hetkiä heidän kanssaan. Jaksossa myös näytetään pilkahdus tulevaisuudesta viiden vuoden kuluttua. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi. Rakastan sinua, New York!

Gossip Girl

Pelottelua. Bartin järjestämän autokyydityksen jälkeen Blair huolestuu Chuckin turvallisuuden puolesta. Chuck puolestaan uskoo, ettei Bart voisi ikinä vahingoittaa omaa poikaansa ja tekee sopimuksen, joka voi muuttaa hänen elämänsä. Samaan aikaan ystäviensä avulla Blair yrittää vielä kerran auttaa Chuckia tämän taistelussa Bartia vastaan. Talousvaikeuksissa kamppaillut Nate joutuu kohtaamaan tekonsa seuraamuksen. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Monimutkaisia kiemuroita. Serena ja Dan päättävät järjestää yhdessä kiitospäivänjuhlan. He kutsuvat juhlaan lähimmät ystävänsä, mutta kaikilla tuntuu olevan muuta puuhaa järjestettynä. Samaan aikaan Danin on päätettävä, antaako hän viimeisimmän artikkelinsa julkaistavaksi vaikka sillä saattaa olla tuhoisa seuraamus. Masentunut Chuck kokee isänsä kukistaneen hänet lopullisesti, mutta jälleen Blair rientää hänen avukseen ideansa kera. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Viimeinen mahdollisuus. Serena ja Dan päättävät hyvittää läheisilleen tekemänsä vääryydet. Serena yrittää lähestyä Blairia anteeksipyynnön merkeissä, ja Dan tapaa isänsä. Blairilla on viimeinen mahdollisuus todistaa äidilleen pystyvänsä luomaan uran suunnittelijana. Chuck puolestaan on isänsä salaisuuden kintereillä, mutta suunnitelman heikon lenkki on hänen läheinen ystävänsä. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Tunteiden kirjoa. Blair valmistautuu kohtaamaan äitinsä, mutta Eleanorin vaatimukset yllättävät hänet siitä huolimatta. Serena tarjoutuu auttamaan Dania löytämään uuden asuinpaikan, mutta yhdessä vietetty aika nostaa yllättäviä tunteita pintaan. Samaan aikaan Rufus ja Ivy iloitsevat taidegalleriansa avajaisista kunnes huomaavat, etteivät kutsuvieraita ole saapumassa paikalle toisen tapahtuman takia. Sinnikäs Ivy ei ole valmis luovuttamaan. Hän keksii toisen keinon tehdä illasta menestyksekäs. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Hirviömäinen teko. Eleanorilta saamansa uhkavaatimuksen jälkeen päättäväinen Blair keskittyy kaikella tarmollaan töihin. Tapahtumien kulu vaikuttaa moneen henkilöön. Huolestunut Serena puolestaan ihmettelee Steven välttelevää käytöstä häntä kohtaan. Chuck saa yllättävän liittolaisen yrittäessään lyödä kiilaa Bartin ja Lilyn suhteen väliin. Samaan aikaan Dan julkaisee uuden artikkelin, mutta lukijat suhtautuvat siihen erilailla kun hän oli toivonut. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Lady Alexanderin muotokuva. Blair apunaan Chuck yrittää löytää liittolaisen, joka paljastaisi totuuden hänen isästään. Välttyäkseen uusilta yllätyksiltä Serena ja Steven päättävät kertoa toisilleen avoimesti aikaisemmista suhteistaan. Paljastukset yllättävät heidät molemmat. Nate puolestaan taistelee The Spectatorin tulevaisuuden puolesta. Samaan aikaan Georgina painostaa Dania valitsemaan seurustelukumppania hänen valitsemistaan ehdokkaista, mutta mies harhautuu väärään suuntaan. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Halpamainen hupakko. Blair elää kovan paineen alla yrittäessään luoda ensimmäisestä muotinäytöksestään menestyksekkään. Serena saa huomata, ettei Steven tyttären, Sagen, kanssa ole niin helppo kaveerata kun hän oli toivonut. Hän joutuu pyytämään Blairilta palvelusta Sagen vuoksi, mutta tapahtumat saavat yllättävän käänteen. Nate julkaisee lehdessään ensimmäisen osan Danin kirjoittamasta sarjasta, josta syntyy heti kohua. Samaan aikaan Chuck selvittää Amiran jättämää vihjettä, jonka avulla hän toivoo selvittävänsä isänsä salaisuuden. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Uskottomuusepäily. Aikuisten yhteiskuntaan halajava Serena suostuu emännöimään suuren gaalaillan. Illan aikana hän ja Nate saavat kuulla järisyttävän paljastuksen. Blair puolestaan valmistautuu esittelemään ensimmäinen mallistonsa, mutta eräs henkilö voi tuhota hänen tulevaisuutensa alalla. Georginan avulla Dan tapaa muutaman kustantajan, mutta onko hän valmis tinkimään rehellisyydestään? Samaan aikaan Chuck puolestaan yrittää painostaa Amiran auttamaan häntä. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.

Gossip Girl

Ystävä kadoksissa. Uusi kausi alkaa! Lomalta palaava Lily havahtuu huomaamaan, ettei hän tiedä tyttärensä olinpaikkaa. Kukaan ei tunnu tietävän, missä Serena on ollut viime kuukaudet. Blair huolehtii äitinsä yrityksestä Pariisissa. Dan jatkaa kirjansa kirjoittamista Italiassa Georgina apunaan ja The Spectator työllistää Naten. Dubaissa Chuck puolestaan yrittää selvittää, mitä hänen isänsä teki siellä ennen lavastettua kuolemaansa. He kaikki saapuvat New Yorkiin saadessaan uutisen Serenan katoamisesta ja ryhtyvät etsimään häntä. Ivy puolestaan muuttaa asumaan Rufuksen luokse ja teeskentelee olevansa rahaton. Amerikkalainen draamasarja Manhattanin nuorten ja rikkaiden elämästä. Kuudes tuotantokausi.