Edelliset lähetykset

Grand Designs Australia

Passiivinen projekti. Kausi 9, 8/8. Arkkitehdit Marc ja Felicity Bernstein rakentavat myrkyttömän, passiivisen talon joutomaalle. Vuosien uurastuksen jälkeen tulipalo riehuu Melbournessa. Australialainen realityohjelma.

Grand Designs Australia

Kirjavaa pyöreyttä. Kausi 9, 7/8. Arkkitehti ja sisustussuunnittelija Joe ja Hayley rakentavat unelmakotiaan Brisbaneen. Paineet ovat kovat, kun talosta kaavaillaan mestariteosta. Australialainen realityohjelma.

Grand Designs Australia

Talo kuin taideteos. Kausi 9, 6/8. Intohimoiset taiteen ystävät Dion ja Turi ovat ostaneet satavuotiaan pikkutalon läheltä Sydneyn satamaa. Siitä jää jäljelle vain suojeltu osa, kun ympärille nousee kallis ja kunnianhimoinen lasi- ja teräsrakennelma. Uuden kodin erikoisuuksia ovat mm. talon halki kulkeva vesiallas ja kattoterassi. Australialainen realitysarja.

Grand Designs Australia

Kirkko ja koti. Kausi 9, 5/8. Simon ja Lauren asuvat idyllisen joen rannalla hurmaavassa vanhassa kirkossa, jonka he ovat remontoineet asuintaloksi. Se alkaa olla liian ahdas perheelle, joten viereen nousee moderni laajennusosa. Hanke on haastava, koska uuden passiivitalon on sulauduttava maisemaan ja kunnioitettava kirkkoa tontin keskipisteenä. Australialainen realitysarja.

Grand Designs Australia

Brutalismi kunniaan. Kausi 9, 4/8. Angelon ja Kasin juuret ovat Italiassa ja Kreikassa. He asuvat Perthissä perinteisellä maahanmuuttajien alueella, missä vallitsee heidän isovanhempiensa aikainen välimerellinen tyyli. Nuoripari rakastaa kuitenkin jyhkeän brutalistisia betonirakennuksia, ja sellainen heidän uudesta kodistaankin tulee. Australialainen realitysarja.

Grand Designs Australia

Maaseudun rauhaan. Kausi 9, 3/8. Matt ja Eloise muuttavat Melbournesta Tasmaniaan, mutta budjetin takia Matt tekee lähes kaiken itse. Vammat ja raskaus vaikeuttavat jo kaoottista projektia. Australialainen realityohjelma.

Grand Designs Australia

Uutta vanhan keskelle. Kausi 9, 2/8. Melbournessa on historiallisella alueella riveittäin viktoriaanisia kaupunkipientaloja. David ja Jenny ryhtyvät purkamaan omaansa ja rakentamaan tilalle modernia taloa laajennusosineen. Uhkarohkea hanke koettelee budjettia, naapuritalojen rakenteita ja naapurisopua. Australialainen realitysarja.

Grand Designs Australia

Meri ja maalaisidylli. Kausi 9, 1/8. Mystery Bay on Uudessa Etelä-Walesissa sijaitseva lomakohde, jossa meri kohtaa maalaisidyllin. Se sopii Robille ja Sallylle, joista toinen on intohimoinen uimari ja toinen haaveilee lehmistä. Unelmatontille rakennetaan maisemaan sulautuva unelmatalo, joka on koko perheen hanke. Sekä Rob että hänen poikansa ovat nimittäin arkkitehtejä. Australialainen realitysarja.

Grand Designs Australia

Vuoriston rauhassa. Kausi 8, 9/10. David ja Sarah haluavat rakentaa queenslander-tyyliä edustavan talon arkkitehtiystävänsä kanssa. Muutto vuoristoon arveluttaa kuitenkin hieman Sarahia. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Uusinta.

Grand Designs Australia

50-luvun hengessä. Kausi 8, 8/10. Mike ja Meaghan ovat luovia sieluja, jotka haluavat kompaktin modernistisen kodin. Rakentamisen aikana perheen täytyy asua asuntovaunussa. Australialainen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Uusinta.

🍿 Päivän leffasuositukset

007 No Time to Die

007 No Time to Die

(No Time to Die 2021). Salainen agentti 007 on jäänyt eläkkeelle katkeran petoksen jälkeen, mutta venäläisen tiedemiehen kaappaus MI6:n salaisesta laboratoriosta paljastaa niin kammottavan juonen, että Bondin on vaikea jäädä taka-alalle, sekä maailman turvallisuuden että oman sydämensä syistä. Pääosissa: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw. Ohjaus: Cary Joji Fukunaga. (156')

Nelonen klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,3
Walter Mittyn ihmeellinen elämä STAR Channel klo 23.00: Walter Mittyn ihmeellinen elämä IMDb 7,3 Top Gun - lentäjistä parhaat Liv klo 22.05: Top Gun - lentäjistä parhaat IMDb 6,9 Hurjapäät Hero klo 21.00: Hurjapäät IMDb 6,8
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.