Grand Hotel

(12)

,

Lapsuuden loppu. Kausi 1, 12/13. Santiago ja Gigi uskovat lopultakin päässeensä eroon Teresasta ja sen myötä myös Mateosta. Gigi ja Yoli yrittävät puhua Carolinalle järkeä naimisiinmenon suhteen. Äitinsä tavaroita penkoessaan Alicia ja Javi alkavat muistaa kummallisia yksityiskohtia lapsuudestaan ja päättävät kovistella isäänsä aiheesta. Danny saa uutta tietoa Skyn liikkeistä katoamispäivänä ja pääsee eteenpäin tutkimuksissaan. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Grand Hotel

Lapsuuden loppu. Kausi 1, 12/13. Santiago ja Gigi uskovat lopultakin päässeensä eroon Teresasta ja sen myötä myös Mateosta. Gigi ja Yoli yrittävät puhua Carolinalle järkeä naimisiinmenon suhteen. Äitinsä tavaroita penkoessaan Alicia ja Javi alkavat muistaa kummallisia yksityiskohtia lapsuudestaan ja päättävät kovistella isäänsä aiheesta. Danny saa uutta tietoa Skyn liikkeistä katoamispäivänä ja pääsee eteenpäin tutkimuksissaan. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.

Grand Hotel

Myrskyn silmässä. Kausi 1, 13/13. Santiago ja Gigi eivät tunnu pääsevän eroon Mateosta. Danny ja Alicia tenttaavat Yolia tämän ja Skyn suhteesta sekä Skyn katoamisesta, ja Danny kovistelee myös Gigiä löydettyään tähän viittaavia todisteita. Malcolm saa lisää huonoja uutisia, ja Santiago saa tietää totuuden Jasonista. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.

Grand Hotel

Taiteen tehtävä. Kausi 1, 11/13. Teresa ilmoittaa haluavansa järjestää hotellissa taidehuutokaupan. Santiago ei innostu asiasta, mutta Teresa ei anna hänelle vaihtoehtoja. Jason tapailee Vanessaa, mikä ei ole Ingridin mieleen ja tämä yrittääkin sabotoida suhdetta kertomalla siitä Helenille. Javi ja Alicia muistelevat äitiään ja alkavat ihmetellä tiettyjä seikkoja tämän elämässä ja kuolemassa. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Uusinta.

Grand Hotel

Lapsuuden loppu. Kausi 1, 12/13. Santiago ja Gigi uskovat lopultakin päässeensä eroon Teresasta ja sen myötä myös Mateosta. Gigi ja Yoli yrittävät puhua Carolinalle järkeä naimisiinmenon suhteen. Äitinsä tavaroita penkoessaan Alicia ja Javi alkavat muistaa kummallisia yksityiskohtia lapsuudestaan ja päättävät kovistella isäänsä aiheesta. Danny saa uutta tietoa Skyn liikkeistä katoamispäivänä ja pääsee eteenpäin tutkimuksissaan. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Uusinta.

Grand Hotel

Sarja alkaa. Karismaattinen Santiago pyörittää luksushotellia Miamissa vaimonsa Gigin ja heidän aikuisten lastensa nauttiessa hohdokkaasta elämästä.

Grand Hotel

Gigi yrittää pelastaa hotellin El Reyn käytöksen riistäytyessä käsistä. Eräs työntekijöistä paljastaa Dannyn salaisuuden. Javin on otettava vastuuta.

Grand Hotel

Danny löytää uutta tietoa Skyn katoamisesta. Alicia ja Gigi ovat erimielisiä hotellin johtamisesta. Alicia näkee välähdyksen Beatrizin menneisyydestä.

Grand Hotel

Danny ja Jason selvittävät edelleen Skyn katoamista. Javi pannaan töihin, ja Santiagon olo on epämukava, kun Gigin vanha ystävä saapuu hotelliin.

Grand Hotel

Javi paljastaa perheelle suuren salaisuutensa. Uudet säännöt mutkistavat Alician ja Dannyn suhdetta. Skyn katoamisesta epäiltyjen lista pitenee.

Grand Hotel

Naapurihotelli heittää kapuloita rattaisiin ennen suurta hyväntekeväisyysgaalaa. Javi nauttii uudesta isänroolistaan, perheen epäilyistä huolimatta.

Grand Hotel

Santiago on vielä vihainen naapurihotellille ja ottaa asiat omiin käsiinsä. Danny on mustasukkainen Alician uudesta suhteesta. Carolinalla on tietoja.

Grand Hotel

Mendozan perhe alkaa toipua onnettomuudesta, joka on järkyttänyt heidän talouttaan. Danny huomaa aikapommin, joka uhkaa hänen suhdettaan Aliciaan.

Grand Hotel

Danny yrittää salata suhteensa Aliciaan tämän perheeltä. Gigi löytää Santiagon salaisuudet, ja Felix hakee edelleen tietä takaisin Gigin elämään.

Grand Hotel

Santiagon ja Gigin suhde alkaa parantua, kun kaikki kortit ovat pöydällä. Danny aloittaa yhteistyön poliisin kanssa selvittääkseen Skyn kohtalon.

Grand Hotel

Teresa järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan. Alicia ja Javi saavat tietää enemmän Beatrizista, mikä nostaa esiin hämmentäviä lapsuusmuistoja.

Grand Hotel

Alicia ja Javi selvittävät edelleen, mitä heidän äidilleen tapahtui. Santiago tuntee olevansa sidottu Mateoon, kun esiin tulee järkyttäviä uutisia.

Grand Hotel

Kausi päättyy. Dannyn todellinen identiteetti paljastuu. Santiago saa mullistavia uutisia rva P:ltä, ja vihdoin meille selviää, mitä Skylle tapahtui.

Edelliset lähetykset

Grand Hotel

Miamin kuningas. Kausi 1, 2/13. Santiago kyllästyy El Reyn edesottamuksiin, mutta Alicia keksii, miten he voisivat hyödyntää hotellissa asuvaa räppäriä talousvaikeuksien selättämiseen. Ingrid saa Javin uskomaan, että tämä on tulevan lapsen isä. Danny löytää Skyn tavaroista epäilyksiä herättäviä esineitä. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.

Grand Hotel

Lähettäjä tuntematon. Kausi 1, 3/13. Alicia ja Gigi ovat lähestulkoon toistensa kurkussa kiinni, mutta El Reyn temppuilu pakottaa heidät tekemään yhteistyötä. Mateo saa kiristyskirjeen. Javi haluaa ottaa enemmän vastuuta ja lähtee Santiagon mukaan neuvottelemaan majoittumissopimuksesta kokonaisen baseball-joukkueen kanssa. Danny päättää ryhtyä selvittämään Skyn katoamista Ingridin kautta. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.

Grand Hotel

Työläisen arkea. Kausi 1, 4/13. Hotellin henkilökunta alkaa protestoida saatuaan tiedon, että bonukset jäävät maksamatta hotellin heikon taloustilanteen takia. Santiago päättää sulkea rahahanat myös Javilta ja passittaa tämän töihin. Gigi saa vieraan ja vähemmän mieluisia terveisiä menneisyydestä. Danny yrittää selvittää, kenen kirjoittama Skylle osoitettu rakkauskirje on. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.

Grand Hotel

Kiristystä ja ehtoja. Kausi 1, 5/13. Javi ja Ingrid kertovat raskaudesta Santiagolle, joka ei riemastu asiasta. Santiago pyytää Aliciaa laatimaan henkilökunnalle muistion, joka kieltää työntekijöiden väliset suhteet. Danny epäilee Mateon sekaantuneen Skyn katoamiseen ja alkaa tarkkailla tätä ja saa samalla kuulla kiristyksestä. Malcolm saa huonoja uutisia lääkäriltä. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.

Grand Hotel

Hurrikaani ja häähumua. Kausi 1, 1/13. Miamiin iskee hurrikaani, mutta Mendozan perheen pitämä loistohotelli selviää siitä vähäisin vahingoin. Yksi työntekijä kuitenkin katoaa, ja jostain syystä katoaminen tunnutaan painettavan villaisella. Perheen valmistautuessa häihin käy ilmi, että hotelli on ajautunut talousvaikeuksiin. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Uusinta.

Grand Hotel

Miamin kuningas. Kausi 1, 2/13. Santiago kyllästyy El Reyn edesottamuksiin, mutta Alicia keksii, miten he voisivat hyödyntää hotellissa asuvaa räppäriä talousvaikeuksien selättämiseen. Ingrid saa Javin uskomaan, että tämä on tulevan lapsen isä. Danny löytää Skyn tavaroista epäilyksiä herättäviä esineitä. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Uusinta.

Grand Hotel

Lähettäjä tuntematon. Kausi 1, 3/13. Alicia ja Gigi ovat lähestulkoon toistensa kurkussa kiinni, mutta El Reyn temppuilu pakottaa heidät tekemään yhteistyötä. Mateo saa kiristyskirjeen. Javi haluaa ottaa enemmän vastuuta ja lähtee Santiagon mukaan neuvottelemaan majoittumissopimuksesta kokonaisen baseball-joukkueen kanssa. Danny päättää ryhtyä selvittämään Skyn katoamista Ingridin kautta. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Uusinta.

Grand Hotel

Työläisen arkea. Kausi 1, 4/13. Hotellin henkilökunta alkaa protestoida saatuaan tiedon, että bonukset jäävät maksamatta hotellin heikon taloustilanteen takia. Santiago päättää sulkea rahahanat myös Javilta ja passittaa tämän töihin. Gigi saa vieraan ja vähemmän mieluisia terveisiä menneisyydestä. Danny yrittää selvittää, kenen kirjoittama Skylle osoitettu rakkauskirje on. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Uusinta.

Grand Hotel

Kiristystä ja ehtoja. Kausi 1, 5/13. Javi ja Ingrid kertovat raskaudesta Santiagolle, joka ei riemastu asiasta. Santiago pyytää Aliciaa laatimaan henkilökunnalle muistion, joka kieltää työntekijöiden väliset suhteet. Danny epäilee Mateon sekaantuneen Skyn katoamiseen ja alkaa tarkkailla tätä ja saa samalla kuulla kiristyksestä. Malcolm saa huonoja uutisia lääkäriltä. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla. Uusinta.

Grand Hotel

Paljon melua tyhjästä. Kausi 1, 6/13. Naapurihotellin rakennustyöt aiheuttavat häiriötä ja kiristävät hermoja hyväntekeväisyysgaalan alla. Naapurihotellin tarjoamat työsuhde-edut saavat Helenin harkitsemaan työpaikan vaihtamista. Gigi päättää tehdä Ingridin lapselle isyystestin Ingridin tietämättä. Marisa houkuttelee Yolia tulemaan ulos kaapista, ja Danny pohtii omaa suhdettaan Heatheriin. Amerikkalainen draamasarja, joka kertoo viimeisestä perheomisteisesta hotellista Miami Beachilla.