H2O

,

Lewis löytää vanhan kirjan merenneidoista ja kokeilee tyttöihin taikajuomaa. Cleo yrittää saada voimiensa avulla äitinsä ja Donin yhteen.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

H2O

Lewis löytää vanhan kirjan merenneidoista ja kokeilee tyttöihin taikajuomaa. Cleo yrittää saada voimiensa avulla äitinsä ja Donin yhteen.

H2O

Merenneitojen suhteet mutkistuvat. Cleo järkyttyy saadessaan tietää, kuka on Donin tyttöystävä. Charlotten tunteet Lewisia kohtaan paljastuvat.

H2O

Epäonnistunut merenneitopila saa delfiinin katoamaan akvaariopuistosta. Lewis ottaa syyn niskoilleen suojellakseen tyttöjä, jotka yrittävät auttaa.

H2O

Zane joutuu riitaan asuntovaunupuistossa asuvan miehen kanssa. Mies on Rikkin isä. Rikkin on päästävä yli häpeästään ja esiteltävä hänet Zanelle.

H2O

Emma tapaa komean ratsastusvalmentajan. Kun eräs hevonen sairastuu, Emman on käytettävä voimiaan sen pelastamiseksi. Lewis kutsuu kaksi tyttöä ulos.

H2O

Saatuaan reput monesta aineesta Cleo tarvitsee apua - Charlottelta. Cleo haluaa Lewisin takaisin, mutta hänen asenteensa Charlottea kohtaan häiritsee.

H2O

Zane kuulee huhun mereen kätketystä aarteesta ja pyytää tyttöjä auttamaan. Seikkailusta tulee luultua vaarallisempi ja Rikki loukkaantuu.

H2O

Satutettuaan sormensa koralliin Emma alkaa käyttäytyä oudosti, ihan kuin Cleon kala Hector. Emma alkaa muuttua kalaksi. Tarvitaan parannuskeino.

H2O

Don vie perheen retkeilemään Mako-saarelle. Täysikuu vaikuttaa tyttöihin ja heidän on suojeltava itseään. Charlotte ymmärtää, että tapahtuu outoja.

H2O

Ash palaa Juice Bariin ja erottaa Emman. Hän tajuaa virheensä, ottaa Emman takaisin ja pyytää tätä samalla treffeille. Cleo ei luovu Lewisista.

H2O

Nate saa käsiinsä taikajuoman, joka saa merenneidot rakastumaan. Kaikki kolme rakastuvat totaalisesti Nateen. Lewis ja Zane yrittävät pysäyttää hänet.

H2O

Elliot on rakastunut Kimiin, joka suostuu tyttöystäväksi. Cleo ja Lewis lähtevät esiliinoiksi treffeille, mutta lopputulos ei ole Elliotin toivoma.

H2O

Emman ja Ashin suhde tiivistyy ja Emma saa tytöt lupaamaan, etteivät kerro merenneitojutusta. Täysikuulla he yrittävät suojella Emman salaisuutta.

H2O

Rikki ja Emma puolustavat poikaystäviään Zanen ja Ashin ottaessa yhteen. Ryhmä on hajalla, ja Cleo näyttää joutuvan juhlimaan vuosipäiväänsä yksin.

H2O

Lewis huomaa erään Max Hamiltonin tutkineen Mako-saarta 50 vuotta sitten ja etsii tämän käsiinsä. Mies tietää merenneidoista paljon oletettua enemmän.

H2O

Ash pääsee lähemmäs totuutta Emmasta. Tytöt saavat tietää Charlotten olevan Gracien lapsenlapsi. Charlotte löytää osan Maxin tutkimuksista.

H2O

Max kertoo kaiken Charlottelle saadessaan tietää, että tämä on hänen suuren rakkautensa lapsenlapsi. Charlotte hyppää veteen ja muuttuu merenneidoksi!

H2O

Tytöt yrittävät käsitellä neljättä merenneitoa, johon on näköjään vaikea luottaa. Charlotte muuttuu melkein merenneidoksi lentopallopelissä.

H2O

Tytöt kamppailevat Charlotten kanssa. Huolimatta uutterista hallintayrityksistä tämä käyttää voimiaan Nateen ja melkein paljastaa heidät kaikki.

H2O

Charlotte järjestää yllätysjuhlat Lewisille, Rikkin harmiksi. Juhlissa Charlotte tulee mustasukkaiseksi Cleon takia ja lukitsee tämän ja Emman pois.