, Liv

Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Liv
Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 9/10. Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 9/10. Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 7/10. Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 7/10. Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Kausi 3. Jakso 6/10. Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. (22')
- · Liv
Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.