Heikin lähiruokaa

,

Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 10/10. Kolmekymmentä jaksoa on takana, joissa on tavattu lukuisia maanviljelijöitä sekä lähiruuan tuottajia. Heikki kokkaa vielä kerran lähiruokaa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 9/10. Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 9/10. Lampaiden määrä on hurjassa kasvussa, ja samoin kiinnostus lampaiden monipuoliseen käyttöön lisääntyy koko ajan. Tänään Heikki valmistaa ruokaa lammasjauhelihasta. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 8/10. Yrittäjyys ja lähiruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Tänään tapaamme jatkojalostusta kehittävän maanviljelijän sekä yrittäjän, joka kasvattaa perunasta uusia lajikkeita. Peruna on tänään myös suuressa osassa ruuanlaitossa. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 7/10. Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 7/10. Heikki käy vierailulla biodynaamisella maatilalla. Biodynaamisessa viljelyssä maata hoidetaan vuoroviljelyllä, kompostoinnilla, preparaattien avulla sekä huomioidaan planeettojen ja kuun liikkeet. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Kausi 3. Jakso 6/10. Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. (22')

Heikin lähiruokaa

Tänään Heikki tutustuu puutarhatuotannon opettajan ja oppilaiden johdolla sadonkorjuun maailmaan. Kevään istutusaika ja syksyn sadonkorjuuaika ovat vuoden kiireisimpiä hetkiä. Ruuaksi valmistetaan sadonkorjuupataa ja chilisokeria. Kotimainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi. (22')