, Yle Teema & Fem
6/6. Tänään Harry tuo kotikeittiöön kaukomaiden tuoksuja ja tunnelmaa. Ainekset löytyvät lähialueelta, mutta mausteet antavat ruoalle eksoottisen säväyksen ja herkullisen maun. Tervetuloa thaikeittiöön! Tuotanto: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2007.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
6/6. Tänään Harry tuo kotikeittiöön kaukomaiden tuoksuja ja tunnelmaa. Ainekset löytyvät lähialueelta, mutta mausteet antavat ruoalle eksoottisen säväyksen ja herkullisen maun. Tervetuloa thaikeittiöön! Tuotanto: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2007.
- · Yle Teema & Fem
5/6. Päivän pääaines on raparperi, ja Harry valmistaa siitä mehua ja hilloketta. Raparperin lehtiäkin voi käyttää ruoanvalmistukseen, sillä niistä saa oivan kääreen grillattavalle lihalle. Tuotanto: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2007.
- · Yle Teema & Fem
4/6. Päivän aineksena Harryn keittiössä on possu, sillä voi täyttää vaikka mustekalaa. Apukokki saa varautua perunateatteriin, sillä possunposki kaipaa seurakseen ison padallisen perunamuusia. Tuotanto: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2007.
- · Yle Teema & Fem
3/6. Possua suklaakastikkeessa voi kuulostaa äitelältä, mutta herkkusuu Harry uskoo asiaansa. Jos valkosipuli sopii kaikkeen ruokaan, niin miksei myös suklaa? Tuotanto: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2007.
- · Yle Teema & Fem
2/6. Hunaja on joka kokin salainen ase. Se takaa herkullisen maun myös Harryn keitoksiin. Isäkin sen tietää, että hunaja on parasta tuoreena, silloin kun sen hakee suoraan tuottajalta, itseltään mehiläisiltä. Tuotanto: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2007.
- · Yle Teema & Fem
1/6. Pellavapäinen pojanvesseli on pääkokkina, ja isä auttelee häntä. Kokkaaminen on Harrysta kivaa. Tänään ainekset ovat peräisin meren rannalta, ja niistä pyöräytetään keittoa ja leivitettyjä rapuja. Tuotanto: Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, 2007.
- · Yle TV2
6/6. Tänään Harry tuo kotikeittiöön kaukomaiden tuoksuja ja tunnelmaa. Ainekset löytyvät lähialueelta, mutta mausteet antavat ruoalle eksoottisen säväyksen ja herkullisen maun. Tervetuloa thaikeittiöön!
- · Yle TV2
5/6. Päivän pääaines on raparperi, ja Harry valmistaa siitä mehua ja hilloketta. Raparperin lehtiäkin voi käyttää ruoanvalmistukseen, sillä niistä saa oivan kääreen grillattavalle lihalle.
- · Yle TV2
4/6. Päivän aineksena Harryn keittiössä on possu, sillä voi täyttää vaikka mustekalaa. Apukokki saa varautua perunateatteriin, sillä possunposki kaipaa seurakseen ison padallisen perunamuusia.
- · Yle TV2
3/6. Possua suklaakastikkeessa voi kuulostaa äitelältä, mutta herkkusuu Harry uskoo asiaansa. Jos valkosipuli sopii kaikkeen ruokaan, niin miksei myös suklaa?
🍔 Iltapulun ruokavisa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.