, Yle TV2
10/10. Toscanan-matkallaan Michela kokkaa värikästä gnocchia ja tutustuu pyhäinpäivän erikoisleivonnaiseen. Pinaatista ja ricottajuustosta uppopaistetaan kuorukoita, joita syödään salvia-voikastikkeen kera. T: BBC. (U) HD
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle TV2
10/10. Toscanan-matkallaan Michela kokkaa värikästä gnocchia ja tutustuu pyhäinpäivän erikoisleivonnaiseen. Pinaatista ja ricottajuustosta uppopaistetaan kuorukoita, joita syödään salvia-voikastikkeen kera. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
9/10. Italialaiset rakastavat aperitiiveja, mutta mukana on oltava myös pikkusyötävää. Michela valmistaa erästä suosikkiruokaa, hakee vihannestorilta ainekset kasvislasagnen tekoon ja maistelee ricotta-juustoa. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
8/10. Michela vierailee aurinkoisella oliivitilalla maistelemassa oliiviöljyjä ja tutustuu mustekalakeiton valmistukseen Livornossa. Perheen kesken maistellaan suvun versiota sienalaisesta panforte-hedelmäkakusta. T: BBC (U) HD
- · Yle TV2
7/10. Toscanan kukkuloilla kasvaa maailmankuuluja tryffeleitä, jotka maustavat paikallisia herkkuruokia. Michela valmistaa paistettuja munia tryffelien ja parsan kera sekä maistelee täytettyjä kikherneleipiä. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
6/10. Certaldo tunnetaan runoilija Boccacciosta mutta myös punasipuleistaan. Michela kokkaa panzanella-salaattia sipuleista, tomaateista ja leipämuruista sekä perinteistä brandylla maustettua kahvi-keksikakkua. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
5/10. Michela tutustuu Toscanan lihakauppoihin ja ravintoloihin ja kokkaa pikaversion tattirisotosta. Sienan hedelmätori houkuttelee valmistamaan jälkiruuan persikoista ja appelsiinisiirapista. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
4/10. Michela tutustuu Toscanan katuruokaan ja valmistaa oman versionsa polentasta. Hunajastaan kuuluisassa Montalcinossa vieraillaan mehiläistilalla ja leivotaan gluteeniton kakku. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
3/10. Kokki Michela esittelee Toscanaa ja valmistaa paikallisia ruokia. San Gimignano on matkailijoiden suosikki ja tunnettu jäätelöstään. Michela kokkaa simpukka-rapukastiketta sekä italialaista jäätelökahvia. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
2/10. Livorno tunnetaan kalaruuistaan, Siena puolestaan leivonnaisistaan. Yksinkertaisista aineksista saa ihania ruokia, kuten nyt valmistettavaa tonnikala-sitruunaspagettia ja cantuccini-keksejä. T: BBC. (U) HD
- · Yle TV2
1/10. Matkailua rakastava kokki Michela pistäytyy Livornon ruokatorilla ja brunello-viinitilalla hakemassa inspiraatiota ruokiin. Nyt kokataan perinteistä pestoa ja punaviinissä haudutettuja päärynöitä. T: BBC. (U) HD
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.