Huippukokki lähtee maalle

,

Kausi 3. Jakso 13/13. Kurpitsakimara. Lynn pääsee tekemään töitä kurpitsatilalle. Hän osallistuu myös kurpitsanviskauskisaan ja pääsee maistelemaan muun muassa kurpitsajäätelöä ja kurpitsatippaleipää. Itse hän valmistaa tapaamilleen ihmisille aterian mahdollisimman monista kurpitsalajeista. Kanadalainen lifestyleohjelma.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 13/13. Kurpitsakimara. Lynn pääsee tekemään töitä kurpitsatilalle. Hän osallistuu myös kurpitsanviskauskisaan ja pääsee maistelemaan muun muassa kurpitsajäätelöä ja kurpitsatippaleipää. Itse hän valmistaa tapaamilleen ihmisille aterian mahdollisimman monista kurpitsalajeista. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 12/13. Kampasimpukoita Kanadasta. Lynn tutustuu Vancouverin rannikolla kampasimpukoiden viljelyyn. Hän saa kokea taas kerran, kuinka raskasta kalastusveneellä voi olla. Hän pääsee myös maistamaan Nanaimo-patukkaa itse sen keksijän tekemänä. Kiitokseksi kokemuksestaan Lynn valmistaa ateriallaan muun muassa bisque-keittoa kampasimpukoista sekä pekonihilloa. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 11/13. Rutkasti riisireseptejä. Lynn tutustuu Mississippijoen suistossa riisinviljelyyn. Hän ei pääse tahdostaan huolimatta ajamaan leikkuupuimurilla, vaan joutuu tekemään ikävämpiä töitä. Lynn pääsee kuitenkin myös maistelemaan jos jonkinlaisia riisiruokia, joista hän saa inspiraatiota aterialleen. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 10/13. Ankkaa aidoimmillaan. Lynn tutustuu New Yorkin osavaltiossa luomuankkojen kasvatukseen ja saa sellaisen työtehtävän, jota ei yrityksistä huolimatta pysty tekemään. Myös ankkamakkaran teko meinaa mennä pipariksi. Onneksi keittiössä sujuu paremmin, kun Lynn valmistaa tapaamilleen ihmisille ankka-aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 9/13. Saskatoonin marjoja. Lynn vierailee Albertassa saskatoon-tilalla, jossa hänelle tarjotaan muun muassa saskatoonin marjoista tehtyjä tacoja ja margaritaa. Maatilan työt eivät oikein ota Lynnilta sujuakseen, mutta hän loistaa taas keittiössä ja valmistaa tapaamilleen ihmisille muun muassa saskatoonin marjoilla kuorrutettua porsaansatulaa. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 8/13. Persikoita etelävaltioiden tyyliin. Lynn on Etelä-Carolinassa poimimassa persikoita. Hän pääsee myös kahlaamaan lammessa ja maistelemaan persikkajäätelöä sekä persikkaolutta. Ateriallaan hän tarjoilee muun muassa persikkaoluessa haudutettua porsasta. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 5/13. Valkosilmäkuhaa haavikaupalla. Lynn osallistuu Ontariossa valkosilmäkuhan kalastukseen. Hän saa myös maistella yllättävällä tavalla valmistettua valkosilmäkuhaa ja onnistuu saamaan myös tarkoin varjellun coleslaw-salaatin reseptin. Ateriallaan Lynn tarjoaa muun muassa kuhamoussemykyjä ja sienihöystöllä kuorrutettua valkosilmäkuhaa. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 7/13. Vietteleviä viikunoita. Lynn on Kaliforniassa poimimassa ja lajittelemassa viikunoita. Hän joutuu kestämään jos jonkinlaisia vitsauksia, muun muassa kuumuutta ja mehiläisiä. Kiitoksena tapaamilleen ihmisille Lynn valmistaa viikunantäyteisen italialais- ja armenialaisvaikutteisen aterian. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 13/13. Kurpitsakimara. Lynn pääsee tekemään töitä kurpitsatilalle. Hän osallistuu myös kurpitsanviskauskisaan ja pääsee maistelemaan muun muassa kurpitsajäätelöä ja kurpitsatippaleipää. Itse hän valmistaa tapaamilleen ihmisille aterian mahdollisimman monista kurpitsalajeista. Kanadalainen lifestyleohjelma.

Huippukokki lähtee maalle

Kausi 3. Jakso 12/13. Kampasimpukoita Kanadasta. Lynn tutustuu Vancouverin rannikolla kampasimpukoiden viljelyyn. Hän saa kokea taas kerran, kuinka raskasta kalastusveneellä voi olla. Hän pääsee myös maistamaan Nanaimo-patukkaa itse sen keksijän tekemänä. Kiitokseksi kokemuksestaan Lynn valmistaa ateriallaan muun muassa bisque-keittoa kampasimpukoista sekä pekonihilloa. Kanadalainen lifestyleohjelma.