Huippukoti haussa

,

Kenen koti kohoaa ylitse muiden? . Kahdeksan episodin ajan kestänyt brittiläinen realitykilpailu huipentuu finaaliin päässeiden asuntojen kesken. Kodeistaan ylpeät asunnonomistajat ovat esitelleet ainutlaatuisia residenssejään, ja nyt yksi niistä voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa. Kotien ulkopuolisina testaajina ovat olleet designin, arkkitehtuurin ja kiinteistöalan ammattilaiset Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris. Kilpailu ratkaistaan televisiokatsojien äänin. - Toisen tuotantokauden viimeinen jakso.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Huippukoti haussa

Kenen koti kohoaa ylitse muiden? . Kahdeksan episodin ajan kestänyt brittiläinen realitykilpailu huipentuu finaaliin päässeiden asuntojen kesken. Kodeistaan ylpeät asunnonomistajat ovat esitelleet ainutlaatuisia residenssejään, ja nyt yksi niistä voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa. Kotien ulkopuolisina testaajina ovat olleet designin, arkkitehtuurin ja kiinteistöalan ammattilaiset Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris. Kilpailu ratkaistaan televisiokatsojien äänin. - Toisen tuotantokauden viimeinen jakso.

Huippukoti haussa

Kartano, kaupunkitalo ja entinen koulu . Hampshiren maaseudulla sijaitsevan ekologiaa kunnioittavan kodin isäntä on suunnitellut ruokapöydän, joka on liuskekivineen nähtävyys. Talon rouva hallitsee yhden vaikeimmista sisustustaidoista, erilaisten tekstiilikuosien yhdistämisen. Modernisoitu nelikerroksinen kaupunkitalo näyttää kapealta, mutta sisätilat paljastavat yllätyksen. Varsinainen monien toimien koti! Viktoriaanista rakennustyyliä edustavasta pienestä kyläkoulusta on tullut uniikki asunto. Sen taiteilijaisäntä pitää kotinsa ikuisessa, kiehtovassa liikkeessä keräämällä esineitä, koristemaalaamalla seiniä ja huonekaluja. Brittiläinen realitysarja, jossa kodeistaan ylpeät asunnonomistajat esittelevät ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa. Asuntoja testaavat Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris - kaikki designin, arkkitehtuurin ja kiinteistömaailman ammattilaisia.

Huippukoti haussa

Rannikko, valo ja eteläinen Lontoo. Uuden Englannin tyyliä edustava talo Pohjanmeren rannalla Suffolkissa. Katto on punainen, ulkoseinät valkoiset ja sisätiloissa vallitsee merihenkinen raikkaus. Ja ne maisemat terassilta! Ison perheen iso kotitalo on rakennettu entisen pienen kodin paikalle Kentissä. Talossa on skandinaavista valoisuutta ja tilaa sekä ruokapöytä, joka kääntyy biljardipöydäksi. Cool! Arkkitehti-taiteilijapariskunnan studiokoti on muuttunut matalasta meijeristä henkeäsalpaavan kekseliääksi, monikerroksiseksi asuintaloksi Lontoossa. Mukana on terästä, värejä, kuvataidetta ja kierrätysmateriaaleja. Rakennuksesta löytyy myös uimakoppi-arkkitehtuuria, vaikka keskellä urbaniaa ollaankin. Brittiläinen realitysarja, jossa kodeistaan ylpeät asunnonomistajat esittelevät ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa.

Huippukoti haussa

Tyrmäävät tiilet, Yrjöjen ajat ja palvelevat tohvelit. Perhosen muotoa muistuttava linnamainen talokaunotar Norfolkissa on todellinen eklektinen helmi, jossa erilaiset tyylit muodostavat vaikuttavan kokonaisuuden. Fasadin majesteetilliset tiilet ja piikivet saavat ensikertalaisen haukkomaan henkeään. Maaseudulla sijaitseva ilmavan kaunis talo on Yrjöjen ajoilta ja monet siihen tehdyt hankinnat ovat pieniä ekonomisia ihmeitä. Birminghamista löytyy 1800-luvun kaupunkitalo, eräänlainen nykyajan designhotellikoti, jonka sisätilat ovat täynnä rohkeita värejä, yllättäviä tekstiiliyhdistelmiä ja wowmaisia elementtejä. Vieras löytää huoneestaan tervetuliaiskirjeen, suklaata ja palvelemaan valmiit tohvelit. Brittiläinen realitysarja, jossa kodeistaan ylpeät asunnonomistajat esittelevät ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa. Asuntoja testaavat Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris - kaikki designin, arkkitehtuurin ja kiinteistömaailman ammattilaisia.

Huippukoti haussa

Valkoiset kyyhkyt, linnamaiset tilat ja Lontoon valot . Devonin maaseudulla sijaitsevan hienostuneesti rustiikin talon pihalla on kyyhkysilläkin omat asumuksensa. Suffolkin linnamainen Tudor-kartano E-muotoisine Elizabeth-tyylisine siipineen ja upeine lasimaalauksineen on osa koko valtakunnan historiaperintöä. Tiluksilla on myös sikoja ja vihannesviljelmiä. Entä aaveita? Lontoossa asuvan poikamiehen kapeaan, mutta tilavaan ja kekseliääseen kaupunkitaloon mahtuu kolme kerrosta, täydellisiä valaistusratkaisuja, oma takapiha, terassi ja runsaasti wow-efektejä. Brittiläinen realitysarja, jossa kodeistaan ylpeät asunnonomistajat esittelevät ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa. Asuntoja testaavat Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris - kaikki designin, arkkitehtuurin ja kiinteistömaailman ammattilaisia.

Huippukoti haussa

Tudor-talo, lammasfarmi ja kivien ihme . Tudor-jäljitelmätalo Surreyn maaseudulla on onnistunut yhdistelmä valoa, makua ja laatua. Kaikkea muuta kuin kömpelö pastissi. Ja mitkä savupiiput! Dorset Downsissa sijaitsevaan linnamaiseen maaseututaloon mahtuu tilaa, tavaraa, perittyä historiaa, nykyaikaa ja - toimiva lammasfarmi. Paikallisilla Cotswolds-kivillä päällystetty talo on laajentunut matalasta, huonokuntoisesta rakennuksesta nykyiseen muotoonsa. Brittiläinen realitysarja, jossa kodeistaan ylpeät asunnonomistajat esittelevät ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa. Asuntoja testaavat Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris - kaikki designin, arkkitehtuurin ja kiinteistömaailman ammattilaisia.

Huippukoti haussa

Modernismi, Lontoo ja Yrjöjen ajat. Dorsetin maaseudulla sijaitsevan talon valkoiset, modernistiset muodot tuovat mieleen Kalifornian ilmavan arkkitehtuurin, mutta myös suomalaisen Alvar Aallon. Se on melkein kuin minikokoinen Paimion parantola! Vanha junavarikko on kääntynyt taiteilijan kodiksi ja työtilaksi Lontoossa. Norfolkilaisen joenrannan talo on rakennettu Yrjöjen ajan arkkitehtuuria intohimoisesti mukaillen. Kotiensa kauneutta ja toimivuutta arvostavat asunnonomistajat esittelevät brittiläisessä realitysarjassa ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 puntaa hyväntekeväisyyttä varten. Asuntoja testaavat Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris - kaikki designin, arkkitehtuurin ja kiinteistömaailman ammattilaisia.

Huippukoti haussa

Hirsiä makuuhuoneessa, vieraita villassa, kasvua aitassa. Kahden miespartnerin puhtaan tyylikkääksi restauroiman vanhan talon makuuhuoneessa "vedetään kauniita hirsiä". 1930-luvun lopulla valmistunut art deco -tyylinen villa sijaitsee etelärannikolla. Luhistumaisillaan ollut ränsistynyt aitta on kasvanut kukoistavaksi kodiksi. Brittiläinen realitysarja, jossa kodeistaan ylpeät asunnonomistajat esittelevät ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 hyväntekeväisyyspuntaa. Asuntoja testaavat Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris - kaikki designin, arkkitehtuurin ja kiinteistömaailman ammattilaisia.

Huippukoti haussa

Wow-koti, ekotalo ja sataman valot . Brittiläinen realitysarja, jossa kotiaan arvostavat asunnonomistajat esittelevät ainutlaatuisia residenssejään. Yksi asunto voittaa vuoden 2009 "Minulla on Britannian paras koti" -tittelin lisäksi 20.000 puntaa hyväntekeväisyyttä varten. Asuntoja on yhteensä 24, ja ne sijaitsevat eri puolilla Englantia. Finaaliin pääsee kahdeksan, yksi jokaisesta jaksosta. Mitä oikeastaan tarkoittaa "best", paras? Siitä päättävät televisionkatsojat, mutta asuntoja käyvät testaamassa Melissa Porter, Michael Holmes ja Russell Harris - kaikki designin, arkkitehtuurin ja kiinteistömaailman ammattilaisia. Kukin heistä vierailee yhdessä kodissa per episodi. Vierailu kestää vuorokauden, jona aikana testataan myös, millaista on puuhailla esimerkiksi keittiössä ja makuuhuoneessa. Juhliakin järjestetään. Ensimmäisessä episodissa ovat mukana wow-efektinen talo Lontoossa, Norfolkissa sijaitseva ekoasunto ja Dorsetin merimaisemissa kohoava koti. - Toisen tuotantokauden aloitusjakso (Britannia, 2009).

Huippukoti haussa

Erikoisjakso. Sarjan viimeisessä erikoisjaksossa asiantuntijat palaavat Terryn ja Michaelin voittoisaan yorkshireläislinnaan. Saat myös vinkkejä kylpy-, makuu- ja olohuoneen sisustamiseen.