, MTV Ava
Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · MTV Ava
Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.
- · MTV Ava
Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.
- · MTV Ava
Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.
- · MTV Ava
Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.
- · MTV Ava
Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.
- · MTV Ava
Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.
- · MTV Ava
Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.
- · MTV3
Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.
- · MTV3
Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.
- · MTV3
Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.