Hyvän leivän juurella

,

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Hyvän leivän juurella

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurella

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurella

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurella

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.

Hyvän leivän juurella

Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.

Hyvän leivän juurella

Ohuet leivät. Paul Hollywood keskittyy tällä kertaa ohuisiin leipiin. Hän valmistaa herkullisia maissitortillalättyjä, yrteillä maustettuja Lähi-idän manakish-leipiä, linsseistä tehtäviä intialaisia dosa-lättyjä sekä kyproslaisia pitaleipiä, jotka täytetään suussa sulavalla porsassouvlakilla.

Hyvän leivän juurella

Klassiset brittileivät. Paul Hollywood yrittää houkutella ihmisiä leipomaan leipänsä itse. Hänen mielestään leipä soveltuu niin aamupalaksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin. Tässä jaksossa hän esittelee klassisia brittileipiä ja valmistaa muun muassa bloomer-leivän ja hunajalla kuorrutetun mallaslimpun.

Hyvän leivän juurella

Rikastetut leivät. Sarjan päätösjaksossa Paul rikkoo leipien, kakkujen ja leivonnaisten rajoja. Hän valmistaa englantilaisen laardikakun, italialaisen sitruuna-appelsiinilimpun, kinkulla ja mozzarellalla täytetyn briossin ja tutustuu ruotsalaisten laskiaispullien valmistukseen.

Hyvän leivän juurella

Soodaleipä. Soodaleipä on hyvin helppo valmistaa. Taikina pitää vain sekoittaa, muovata ja paistaa, sitä ei tarvitse vaivata eikä kohottaa. Paul valmistaa irlantilaisen täysjyväsoodaleivän sekä tumman ja täyteläisen stout-leivän savulohipateen kera. Lisäksi hän näyttää, miten skonssiohjeeln avulla saa muutettua vaatimattoman muhennoksen täyttäväksi naudanlihapiiraaksi.

Hyvän leivän juurella

Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.