Ihana Elisa

(12)

,

Kausi 1, 9/26. Kadonnut morsian. Elisan pakeneminen alttarilta jättää häävieraat ymmälle, mutta onko Elisa polttanut nyt siltansa myös Rivombrosaan? Kalastaja pelastaa vakavasti haavoittuneen Fabrizion joesta, mutta hänen päästään on luvattu palkkio. (U)

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Ihana Elisa

Kausi 1, 9/26. Kadonnut morsian. Elisan pakeneminen alttarilta jättää häävieraat ymmälle, mutta onko Elisa polttanut nyt siltansa myös Rivombrosaan? Kalastaja pelastaa vakavasti haavoittuneen Fabrizion joesta, mutta hänen päästään on luvattu palkkio. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 10/26. Huolten vuori. Elisa hoivaa toipuvaa Fabriziota, joka huomaa jälleen tilaisuutensa saada Elisa omakseen. Mutta Elisa ei voi kuunnella pelkästään sydämensä ääntä. Fabrizio uskoo Elisan huostaan petturien nimilistan. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 11/26. Mikä häväistys! Elisan ja Fabrizion yhteisestä yöstä sukeutuu skandaali, varsinkin Elisan äiti on järkyttynyt tyttärensä käytöksestä. Fabrizion ehdotuksesta rakastavaiset päättävät mennä salaa vihille. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 12/26. Kieroa peliä. Elisa on järkyttynyt Don Togninon kuolemasta ja kädestäennustaja näkee tytön tulevaisuuden perin vaarantäyteisenä. Salaliittolaiset koettavat taivutella myös Fabrizion liittymään riveihinsä. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 13/26. Käärme kupeillani. Fabrizio ja Clelia viihtyvät Elisan harmiksi hyvin toistensa seurassa, mutta saako viettelijätär toteutettua aikeensa? Salaliittolaiset valmistautuvat surmaamaan kuninkaan. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 14/26. Sydämen salaisuus. Elisa haluaisi kertoa Fabriziolle raskaudestaan, mutta miten heidän suhteestaan sitten juoruttaisiinkaan! Coblenz pyytää Ranieria laatimaan listan vehkeilevistä aatelisista. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 15/26. Todistajan tarpeessa. Synkkiä varjoja kerääntyy Elisan ja Fabrizion avioliiton ylle. Kaikki näyttäisi lopulta järjestyvän, kunhan he vain löytäisivät vihkimiselle todistajat. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 16/26. Lähtöpassit. Fabrizio ajaa Annan tiehensä Rivombrosasta. Elisa koettaa estellä, mutta saa uutta pohdittavaa Lucrezian saapuessa vierailulle. Ranieri keksii, miten nimilistan voisi saada haltuunsa. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 17/26. Hengestä on kyse. Elisa loukkaantui kahakassa vakavasti eikä kaikista pahinta tietoa haluta hänelle edes kertoakaan. Ranieri on armoton kätyreitään kohtaan. Coblenz antaa Angelolle salaisen tehtävän. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 18/26. Lohduton uutinen. Elisa menettää kokonaan elämänhalunsa kuultuaan, ettei enää voi saada lapsia. Anna on joutunut Torinossa hankaluuksiin ja päättää palata Rivombrosaan, mutta missä on Elisa? (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 19/26. Paljastus. Fabrizio kertoo Elisalle, kuka on Martinon äiti. Lucrezia päättää viedä pojan kotiinsa ja laskee siitä vielä hyötyvänsäkin. Osa naisen juonitteluista paljastuu lopulta Elisalle. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 20/26. Myrkynkylväjä. Lucrezia sotkee entistä enemmän Fabrizion ja Elisan välejä. Coblenz epäilee Fabriziota salaliittolaisten pääpukariksi. Mutta kuka saa käsiinsä himoitun nimiluettelon? (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 21/26. Maasta sinä olet tullut. Eivät edes Giulion hautajaiset hillitse Lucreziaa punomasta murhanhimoisia juoniaan. Fabrizio on epäiltynä entistä tukalammassa jamassa ja Angelokin ryhtyy syyttämään häntä petturiksi. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 22/26. Käärme naiseksi. Lucrezia onnistuu leimaamaan Fabrizion vielä murhamieheksikin. Elisa palaa Rivombrosaan etsimään nimilistaa. Alvise näkee nyt tilaisuutensa tulleen. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 23/26. Armoa ei tunneta. Alvise paljastuu varsinaiseksi tyranniksi; Cencillä on hänelle kuitenkin huonoja uutisia. Elisa taivuttelee Annaa puhumaan Fabrizion puolesta, mutta pelkillä puheilla ei tilanteesta selvitä. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 24/26. Kavalia aikeita. Elisa ja Angelo lähtevät etsimään turvapaikkaa Clelian luota, mutta myös Lucrezia saa vihiä Elisan olinpaikasta. Ranieri keksii vielä yhden juonen saadakseen nimilistan haltuunsa. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 25/26. Kylmä kuin jää. Matkalla Rivombrosaan Fabrizio kertoo Elisalle nimilistan kätköpaikan, mutta perillä heitä odottaa ikävä yllätys. Ranieri käy entistä uhkaavammaksi ja hän pakottaa Clelian seuraneidin kätyrikseen. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 26/26. Lopullinen tuomio. Ranieri saa monien juonitteluiden jälkeen nimilistan haltuunsa, mutta minkä arvoinen se oikeasti on? Fabriziota odottaa nyt teloitus, Elisalla on vielä kuitenkin yksi valtti jäljellä. (U)

Ihana Elisa

Kausi 2, 1/26. Onnen hetkiä. Fabrizio ja Elisa pääsevät viimeinkin nauttimaan elämästä yhdessä ja heille syntyy kaunis tytär, Agnese. Onnen ylle lankeaa varjo, kun Ranieri pääsee pakoon vankilasta. (U)

Ihana Elisa

Kausi 2, 2/26. Vaarojen vuoksi. Alvisen velat ovat saattaneet Rivombrosan vararikon partaalle, mutta voittaako Armand sen juonitteluillaan omakseen? Kavala kulkutauti iskee seudulle. (U)

Edelliset lähetykset

Ihana Elisa

Kausi 1, 8/26. Juonikas mies. Fabrizio koettaa saada Elisan vakuuttuneeksi suunnitelmansa järkevyydestä, mutta järkyttää hänet perin pohjin. Kauhukseen Elisa huomaakin olevansa alttarilla. Salaliittolaisten otteet kovenevat. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 7/26. Uusi alku. Elisa palaa Rivombrosaan ja pyytää päästä jälleen Emilian kotiopettajaksi. Fabrizio hyväksyy pyynnön; hänellä on kuitenkin Elisalle erikoinen ehdotus. Fabrizio kertoo Giuliolle salahankkeesta. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 6/26. Tyly tuomio. Vankilassa oleva Elisa uhkaa joutua hirtettäväksi. Fabrizio on epätoivoinen, hän päättää kääntyä lopulta kuninkaan puoleen, jotta tämä armahtaisi Elisan. Mutta juonittelijat tuntuvat taas olevan askeleen kreiviä edellä. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 5/26. Jälkisäädös. Agnesen testamentti luetaan, mutta kaikkia ei kreivittären jälkisäädös miellytä. Elisa suree hyväntekijänsä poismenoa ja ryhtyy puntaroimaan oman tulevaisuutensa muuttunutta kuviota. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 4/26. Juonikas nainen. Lucrezia onnistuu juonitteluillaan voittamaan Fabrizion luottamuksen. Fabrizion uteliaisuus Elisaa kohtaan johtaa kohtalokkaisiin seurauksiin, samaan aikaan Agnese-äidin vointi huononee entisestään. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 3/26. Totuus Elisasta. Elisa paljastaa Fabriziolle todellisen syntyperänsä ja saa miehen raivostumaan. Lucrezia lupaa hankkia kohtalokkaan kirjeen takaisin. Elisa joutuu onnettomuuteen, mutta auttaja on onneksi lähellä. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 2/26. Ilojuhla. Fabrizion kotiinpaluuta juhlitaan komeasti. Elisa koettaa peittää tunteensa Fabriziota kohtaan, jonka entinen rakastettu on myös vieraiden joukossa. Juhlinnalle tulee kuitenkin traaginen loppu. (U)

Ihana Elisa

Kausi 1, 1/26. Salaliitto. Aatelisperheiden juonitteluja ja romanttisia seikkailuja 1700-luvun Italiassa kuvaava draamasarja. Kreivi Fabrizio saa haltuunsa salaliittolaisten nimilistan ja tapaa häikäisevän kauniin Elisan. (U)