Jälkiä jättämättä

(16)

,

Orfeuksen kohtalo. Orfeuksen syyllisyydestä vakuuttuneet Sarah ja Holder ryhtyvät uusin voimin selvittämään, mitä Rosielle tapahtui hänen kuoliniltanaan. Tutkimukset vievät kaksikon lopulta takaisin Rosien murhapaikalle, jossa nuoren tytön kokemat kärsimykset alkavat kaikessa järkyttävyydessään valjeta heille. Verkko Orfeuksen ympärillä kiristyy vääjäämättömästi, mutta luvassa on vielä monta yllätystä, ennen kuin päivä päättyy... Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan oman menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Jälkiä jättämättä

Orfeuksen kohtalo. Orfeuksen syyllisyydestä vakuuttuneet Sarah ja Holder ryhtyvät uusin voimin selvittämään, mitä Rosielle tapahtui hänen kuoliniltanaan. Tutkimukset vievät kaksikon lopulta takaisin Rosien murhapaikalle, jossa nuoren tytön kokemat kärsimykset alkavat kaikessa järkyttävyydessään valjeta heille. Verkko Orfeuksen ympärillä kiristyy vääjäämättömästi, mutta luvassa on vielä monta yllätystä, ennen kuin päivä päättyy... Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan oman menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Beau Soleil. Tutkinnassa tapahtuu ratkaiseva käänne, kun selviää, että Rosie oli työskennellyt varakkaille miehille suunnatussa seuralaispalvelussa. Mikä hyytävintä, juuri ennen Rosien kuolemaa eräs seuralaispalvelun tytöistä oli varoittanut muita tyttöjä oudosta Orfeus-nimimerkkiä käyttävästä miehestä, jolla tuntui olevan pakkomielle hukkumiseen. Orfeus on peittänyt jälkensä huolella, mutta kun sattuma puuttuu peliin, Sarah saa tehdä vähän liiankin läheistä tuttavuutta hänen kanssaan... Samaan aikaan valtuutettu Richmondin kampanja saa uutta tuulta purjeisiin, kun pormestari Adamsin rantahanke ajautuu yllättäviin vaikeuksiin. Stan puolestaan on vaarassa jäädä telkien taakse, kun Mitchin mitta tulee täyteen hänen saatuaan pankista ikävän puhelun. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan oman menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Kadoksissa. Sarah saa kokea jokaisen äidin painajaisen, kun Jack katoaa mitään ilmoittamatta. Lupaavasta uudesta johtolangasta huolimatta Sarahin ja Holderin ei auta kuin panna murhatutkinta jäihin ja lähteä etsimään poikaa suurkaupungin kaduilta. Pian Sarahin pahimmat pelot käyvät toteen, kun poliisille tulee ilmoitus kuolleena löydetystä 13-vuotiaasta pojasta... Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan oman menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Katumus. Sarah ja Holder saavat selville, että Rosie palasi katoamisiltanaan Ahmedien asunnolta kotiinsa. Kaksikko alkaa epäillä pahinta, kun taksin valvontanauhalta käy ilmi, että joku oli asunnossa, vaikka muun perheen piti olla telttailemassa. Oliko tappaja odottamassa Rosieta pahat mielessään? Samaan aikaan Richmond ottaa kaiken irti Bennetin epäonnesta ja käy uusin eväin hyökkäykseen Adamsia vastaan. Syyllisyys puolestaan alkaa kalvaa Stania, ja hän tekee yllättävän ratkaisun. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan oman menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Aallonpohja. Sarah ja Holder saavat apua yllättävältä taholta ja onnistuvat vihdoin jäljittämään miehen, joka nähtiin Ahmedien asunnon edessä Rosien katoamisyönä. Miehellä on kuitenkin kerrottavanaan tarina, joka asettaa koko tutkintalinjan uuteen valoon. Valtuutettu Richmond puolestaan saa kuin taivaan lahjana uuden vaaliaseen, kun kaupunkilaisten kiukku kohdistuu hänen tukemaansa muslimiyhteisöön. Samaan aikaan Mitch tympääntyy poliisin saamattomuuteen tuhoisin seurauksin. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan oman menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Umpikujassa. Tutkimukset ajautuvat yllättäen umpikujaan, kun Sarah ja Holder määrätään pysymään poissa mahdolliselta rikospaikalta. Sarahin ja Holderin välit kiristyvät, mutta pian Sarah saa Holderista selville jotain, joka muuttaa hänen käsitystään paristaan. Lopulta kumpaiseltakin vaaditaan rohkeita otteita, jotta tutkinta voi jatkua. Laskevien kannatuslukujen kanssa painiva valtuutettu Richmond puolestaan turvautuu likaiseen peliin ja levittää lehdistölle törkyjuttuja pormestari Adamsista. Samaan aikaan Stanin ja Mitchin välejä alkaa varjostaa molemminpuolinen syyttely Rosien kuolemasta. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan oman menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Kosto. Sateen piiskatessa tuulilasia Bennet elää kauhunhetkiä: tappaako Stan hänet? Sarah ja Holder puolestaan saavat vihdoin vinkin siitä, kuka oli Bennetin salaperäinen kumppani Rosien katoamisiltana. Jäljet vievät Sarahin ja Holderin lopulta syrjäisellä sivukujalla sijaitsevaan osoitteeseen, mutta parivaljakkoa odottaa yllätys, sillä he eivät suinkaan ole ainoat yölliset kuokkavieraat... Samaan aikaan valtuutettu Richmond saa kaupunginvaltuuston kokouksessa maksaa raskaan hinnan siitä, ettei halunnut erottaa Bennetiä. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Kaipuu. Larsenien valmistautuessa alakuloisissa tunnelmissa tyttärensä hautajaisiin Sarah ja Holder jatkavat Bennetin osallisuuden selvittämistä naapureita kuulemalla. Heillä onkin yhtä ja toista mielenkiintoista kerrottavaa Rosien katoamisillan tapahtumista. Tilanne kuitenkin kärjistyy äkisti, kun Stan kuulee välikäsien kautta, että poliisi uskoo Rosien muistotilaisuuteen kutsutun Bennetin olevan murhaaja. Valtuutettu Richmond puolestaan joutuu valitsemaan periaatteidensa ja kannatuksensa väliltä, kun juuri ennen tuiki tärkeää vaaliväittelyä käy ilmi, että Bennetillä on ollut näkyvä rooli Richmondin tukemassa nuorisotoiminnassa. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Opas. Sarah ja Holder tutkivat Rosien kirjallisuudenopettajan Bennetin osuutta tapaukseen ja saavat käsiinsä Rosien hämmentävän kotivideon, joka tarjoaa paitsi tiedon rippeitä myös uuden arvoituksen. Samaan aikaan valtuutettu Richmondin kekseliäs juoni tuottaa tulosta ja hän saa vihdoin selville, kuka hänen taustajoukoissaan vuotaa tietoja lehdistölle. Stan ja Mitch puolestaan yrittävät parhaansa mukaan palata arkeen, mutta kumpikin saa tahoillaan huomata, että tuttavien ja asiakkaiden on vaikea käsitellä perheen surua. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.

Jälkiä jättämättä

Äänetön kaiku. Sarah ja Holder luulevat jo selvittäneensä tapauksen käsiinsä saaman videon avulla, mutta pian he joutuvat palaamaan tutkimuksissaan takaisin lähtöruutuun. Sarah saa selville, että Rosiella oli tapana matkustaa bussilla laitakaupungille, mutta miksi? Tapasiko tyttö siellä tappajansa? Samaan aikaan valtuutettu Richmond päättää kohentaa hiipuvaa kannatustaan mainoskampanjalla ja joutuu etsimään rahoitusta pormestari Adamsin vastustajilta. Larsenien perhe puolestaan suunnittelee tyttärensä hautajaisia apeissa tunnelmissa. Tanskalaiseen menestyssarjaan perustuva amerikkalainen rikosdraamasarja teinitytön murhasta ja sitä seuraavasta poliisitutkinnasta, jonka yhteydessä niin rikostutkijat, epäillyt kuin surevat läheisetkin joutuvat kohtaamaan menneisyytensä aaveet ja käsittelemään perhettä koskettavaa surua omilla tavoillaan.