Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

,

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Pastaa ja kimchiä. Kausi 1, 1/6. Tunnettu brittikokki Jamie Oliver aloittaa aamun herkullisilla räiskäleillä, jotka antavat puhtia päivään. Hän vierailee Sardiniassa, missä tehdään maailman harvinaisinta pastaa, Jumalan lankoja. Etelä-Koreassa, Jejussa, hän maistelee kimchiä. Illalliseksi tarjolla onkin korealaista kanapataa Jamien tapaan. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Donitseja ja omenoita. Kausi 1, 2/6. Jamie Oliver aloittaa aamun terveellisillä donitseilla, mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Hän käy Sveitsissä, missä syödään runsaasti omenoita monissa eri ruoissa. Jejussa hän pääsee sukeltamaan mummojen kanssa ja maistelee mereneläviä pyyntituoreena. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Avokadoja ja bibimbapia. Kausi 1, 3/6. Ruisleipä maittaa aamiaisella, etenkin avokadon ja prosciutto-kinkun kanssa. Mutta vaihtoehtoisesti avokado sopii myös banaanin ja vadelmien kanssa. Jejun saarella asuu niin paljon yli satavuotiaita, että 80-vuotias on vielä teini-ikäinen. Jamie tutustuu bibimbapiin, johon tulee riisiä, possua, muna ja paljon erilaisia kasviksia. Sveitsissä maistellaan perinteistä ohrakeittoa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Juustoa ja siitakesieniä. Kausi 1, 4/6. Jamie matkustaa Sveitsin Alpeille ja tutustuu laiduntavien lehmien ruokavalioon. Hän harjoittelee juustonvalmistusta ja maistelee herkullisia vuoristo- ja alppijuustoja, joissa on paljon Omega 3-rasvahappoja. Kotoisampi Omega 3-lähde on lohi, josta Jamie valmistaa terveellisiä kalapuikkoja koko perheelle. Jejun saarella siitakesieniä kasvatetaan Hallasan-tulivuoren rinteillä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Tomaatteja ja papuja. Kausi 1, 5/6. Sardiniassa käytetään tomaattia lähes jokaisella aterialla ja niitä löytyykin yli 300 erilaista lajiketta. Sardinian kuuluisin lajike on camona, jota viljelijä Giancarlo kastelee merivedellä, eikä hänen tomaatteihinsa tarvitse lisätä suolaa. Giancarlon innoittamana Jamie valmistaa lounaaksi ja pakastimeen 7 kasviksen kastiketta ja myskikurpitsalla ja ricotta-juustolla täytetteyjä ravioleja. Jejulla Jamie pääsee tekemään hirssistä ja adukipavuista tehtyjä välipalaherkkuja. Adukipavut pääsevät myös lautaselle tofun ja naudanlihan kanssa. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.

Jamie Oliver: Super Food Family Classics

Uppomunia ja suklaata. Kausi 1, 6/6. Koreassa syödään seesaminsiemeniä joka aterialla, samaan tapaan kuin meillä käytetään suolaa ja pippuria. Jamie valmistaa jännittävää seesamikanaa, riisinuudeleita ja kaalisalaattia lounaaksi. Sveitsissä syödään eniten suklaata maailmassa, mikä on hyvä syy vierailla suklaatehtaalla. Koska suklaa tehdään kaakaopavuista, se voi olla jopa terveellistä. Superruoka suklaa päätyy Jamien keittiössä kasvischiliin. Toinen päivällisvaihtoehto, liha-perunasosevuoka, saa inspiraationsa sardinialaisista härkäpavuista. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa Jamie Oliver kokkaa terveellistä ja helppoa superruokaa mausta tinkimättä.