Jamie Oliverin etniset herkut

,

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Jamie Oliverin etniset herkut

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

Mausteinen Marrakech. Uusi sarja alkaa! Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Avausjaksossa Jamie tutustuu Lounais-Marokossa sijaitsevaan Marrakechiin, joka on monien eri ruokakulttuurien kohtauspaikka. Hän valmistaa niin sanotun poikamiehen pataruoan eli pienessä tagine-ruukussa kypsytettyä lammasta vihannesten kera ja näyttää, kuinka syntyy manteleilla ja ruusunlehdillä täytetty jälkiruokaleivonnainen. Jamie pääsee myös päivällisvieraaksi marokkolaisperheen kotiin ja törmää torilla brittikomedian ystäviin. Osa 1/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

Autuaana Ateenassa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan herkuttelemaan hunajalla, yrteillä, lihavartailla ja fetasalaatilla. Reissun ruokalistalta löytyy myös merivedellä maustettua kalasoppaa, tuoretta tonnikalaa ja hunajaista pähkinäkakkua. Kokkailun lomassa Jamie pääsee testaamaan taitojaan kalastajana ja vuohenlypsäjänä. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 6/6. Sarja päättyy.

Jamie Oliverin etniset herkut

Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

Vesi kielellä Venetsiassa. Jamie aloittaa Venetsiaan tutustumisen Rialton torilta, josta hän ostaa tuoreita simpukoita spagetti vongolea varten. Ruokalistalta löytyy myös erilaisia risottoja, kypsentämättömästä naudanlihasta valmistettua carpacciota, puutarhavihanneksista pyöräytettyä minestronekeittoa ja suussa sulavaa tiramisua. Makunautintoa täydentää kokkailun lomassa siemailtu prosecco-kuohuviini. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 4/6.

Jamie Oliverin etniset herkut

Taivaallisten makujen Tukholma. Tämänkertainen ruokaretki suuntautuu suomalaisillekin tuttuun kohteeseen: Tukholmaan. Jamie vierailee kauppahallissa maistelemassa poroa ja tekee itse piparjuurella, tillillä ja punajuurella höystettyä graavilohta. Hän pääsee myös vieraaksi hapansilakkakesteille, kokeilemaan näkkileivän tekoa ja keräämään kantarelleja, joista valmistuu herkullinen kermakastike. Reissun päätteeksi vielä saunotaan ja pidetään riehakkaat rapujuhlat snapsilauluineen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 3/6.