, MTV Ava
Savukalaa Skotlannissa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Skotlannin jylhänkauniisiin maisemiin. Ruokalistalle päätyy muun muassa savustettua kalaa ja simpukoita, hedelmäkakkua sekä riistaa risoton kera. Kokkailun lomassa metsästetään fasaania ja tutustutaan haggisin tekoon. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 6/6.
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · MTV Ava
Savukalaa Skotlannissa. Sarjan päätösjaksossa Jamie suuntaa Skotlannin jylhänkauniisiin maisemiin. Ruokalistalle päätyy muun muassa savustettua kalaa ja simpukoita, hedelmäkakkua sekä riistaa risoton kera. Kokkailun lomassa metsästetään fasaania ja tutustutaan haggisin tekoon. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 6/6.
- · MTV Ava
Siideriä ja karibialaisherkkuja. Lounais-Englanti on tunnettu erityisesti cheddar-juustoistaan ja makoisista siidereistään, mutta alueella voi kokea myös eksoottisia karibialaismakuja. Jamie pääsee muun muassa jamaikalaisravintolaan ja paikallisen radiojuontajan guayanalaisherkkuja notkuviin kotikesteihin. Lisäksi vieraillaan siideripanimossa ja bristolilaisessa siirtolapuutarhassa, valmistetaan pasteijoita ja ajellaan kuumailmapallolla. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 5/6.
- · MTV Ava
Siirtomaa-ajan vaikutteita. Tällä kertaa matkataan Keski-Englantiin ja maistellaan brittien suosikkiannosta - kansallisruoaksikin tituleerattua currya. Siirtomaa-ajan perintönä intialaisista mauista on tullut erottamaton osa brittikeittiötä, ja Jamiekin hyödyntää kana-ateriassaan garam masalaa, juustokuminaa, kurkumaa ja chiliä. Jaksossa tutustutaan myös perinteisiin possupiiraisiin, piccalilly-pikkelssiin, parsaruokiin ja karpalo-sitruskakkuun. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 4/6.
- · MTV Ava
Lautasella lammasta ja kania. Walesin hiilikaivokset vetivät aikoinaan alueelle suuren joukon italialaissiirtolaisia. Heidän ruokakulttuurinsa innoittamana Jamie valmistaa bolognesekastiketta kanista sekä jäätelö- ja hillotäytteisen tiikerikääretortun. Jaksossa tutustutaan myös herkullisiin jemeniläisresepteihin ja kokataan surf & turf -annos lampaasta ja hummerista. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 3/6.
- · MTV Ava
Maltaisia makuja Leedsissä. Jamie ajaa nelipyöräisen pubikeittiönsä tällä kertaa Yorkshiren perienglantilaisiin maalaismaisemiin. Siellä huurteisen seurana maistuu luonnollisesti Yorkshiren vanukas. Yksi alueen tärkeimmistä kaupungeista on teollisen vallankumouksen aikana huimaa vauhtia kasvanut Leeds, jonka ruokakulttuuri on imenyt runsaasti vaikutteita muualta saapuneiden tekstiilityöläisten keittiöistä. Kaupungista löytyy myös nuorten miesten pyörittämä panimoravintola, jonka kekseliäät annokset saavat kuolavanan suupieleen. Jaksossa maistellaan lisäksi persialaisherkkuja, olutkastikkeessa haudutettua lammasta sekä vaniljaista riisivanukasta raparperi-mansikkalisukkeella. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 2/6.
- · MTV Ava
Katuruokaa ja meren eläviä. Nyt hypätään huippukokki Jamie Oliverin matkaan ja tutustutaan hänen kotimaansa eli Ison-Britannian ruokakulttuuriin. Jamie valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Ensimmäinen etappi on East End eli Itä-Lontoo, jossa runsaslukuisen maahanmuuttajaväestön erilaiset ruokakulttuurit muodostavat iloisen sekamelskan. Jaksossa suunnataan myös Essexiin, joka on tunnettu merellisistä herkuistaan. Jamien hyppysissä syntyy muun muassa tuhti steak & ale -piiras ja maukasta merianturaa äyriäisten ja pekonin kera. Kalaisan grilliaterian ääreen kerääntyvät myös Jamien vanhemmat ja isoäiti. Osa 1/6.
- · MTV Ava
Siideriä ja karibialaisherkkuja. Lounais-Englanti on tunnettu erityisesti cheddar-juustoistaan ja makoisista siidereistään, mutta alueella voi kokea myös eksoottisia karibialaismakuja. Jamie pääsee muun muassa jamaikalaisravintolaan ja paikallisen radiojuontajan guayanalaisherkkuja notkuviin kotikesteihin. Lisäksi vieraillaan siideripanimossa ja bristolilaisessa siirtolapuutarhassa, valmistetaan pasteijoita ja ajellaan kuumailmapallolla. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 5/6.
- · MTV Ava
Siirtomaa-ajan vaikutteita. Tällä kertaa matkataan Keski-Englantiin ja maistellaan brittien suosikkiannosta - kansallisruoaksikin tituleerattua currya. Siirtomaa-ajan perintönä intialaisista mauista on tullut erottamaton osa brittikeittiötä, ja Jamiekin hyödyntää kana-ateriassaan garam masalaa, juustokuminaa, kurkumaa ja chiliä. Jaksossa tutustutaan myös perinteisiin possupiiraisiin, piccalilly-pikkelssiin, parsaruokiin ja karpalo-sitruskakkuun. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 4/6.
- · MTV Ava
Lautasella lammasta ja kania. Walesin hiilikaivokset vetivät aikoinaan alueelle suuren joukon italialaissiirtolaisia. Heidän ruokakulttuurinsa innoittamana Jamie valmistaa bolognesekastiketta kanista sekä jäätelö- ja hillotäytteisen tiikerikääretortun. Jaksossa tutustutaan myös herkullisiin jemeniläisresepteihin ja kokataan surf & turf -annos lampaasta ja hummerista. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 3/6.
- · MTV Ava
Maltaisia makuja Leedsissä. Jamie ajaa nelipyöräisen pubikeittiönsä tällä kertaa Yorkshiren perienglantilaisiin maalaismaisemiin. Siellä huurteisen seurana maistuu luonnollisesti Yorkshiren vanukas. Yksi alueen tärkeimmistä kaupungeista on teollisen vallankumouksen aikana huimaa vauhtia kasvanut Leeds, jonka ruokakulttuuri on imenyt runsaasti vaikutteita muualta saapuneiden tekstiilityöläisten keittiöistä. Kaupungista löytyy myös nuorten miesten pyörittämä panimoravintola, jonka kekseliäät annokset saavat kuolavanan suupieleen. Jaksossa maistellaan lisäksi persialaisherkkuja, olutkastikkeessa haudutettua lammasta sekä vaniljaista riisivanukasta raparperi-mansikkalisukkeella. Huippukokki Jamie Oliver valmistaa kuusiosaisessa sarjassa omia versioitaan brittiruokien klassikoista ja kumoaa matkan varrella monia maansa keittiötä koskevia ennakkoluuloja. Osa 2/6.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.