Edelliset lähetykset

Jennifer Erica

Jennifer kertoo joululomasuunnitelmistaan sekä siitä, mikä kuluneessa vuodessa on ollut parasta. Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jennifer kertoo joulupöydän lempiherkustaan, joka saattaa yllättää monet. Sen jälkeen Jamina, Jennifer ja Hugo leikkivät Kuka meistä -leikkiä ja mätkivät toisiaan tyynyillä. Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jennifer suunnittelee päivälliset toivevieraille. Ketkä kutsutaan ja mitä on ruokalistalla? Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jenniferin pikkuveli Hugo tulee käymään ja kertoo viimeisimmästä TikTok-videosta, missä hän on ollut mukana. Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jennifer on käymässä kotona Kruunupyyssä, ja ohjelmassa on vaahtokarkkihaaste Hugon kanssa! Kumpi voittaa? Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jennifer kertoo, kuinka hän on viettänyt syntymäpäivään. Hänellä on myös edessään kuvaukset vihertaustan edessä englanniksi. Miten hän mahtaa selvitä? Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jennifer on kuvauksissa, mutta miksi famukin on mukana? Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jennifer kertoo ruokailutottumuksistaan opiskelijana. Mutta miksi hänellä on kuvauksissa moottorisaha? Five Corners Production, 2021.

Jennifer Erica

Jennifer osallistuu NouHätä!-kampanjaan ja oppii tulipalon alkusammutusta. Miten vaahtosammuttimen käsittely mahtaa sujua häneltä? Five Corners Production, 2021. HD

Jennifer Erica

Jennifer kommentoi Squid Gamea ja kertoo, minkälaisia suosituksia hän saa TikTokissa "sinulle suositeltua" -sivulta. Five Corners Production, 2021. HD
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.