, Jim

Laatutuoppi. Oluelta voi vaatia laatua ihan yhtä lailla kuin viiniltäkin. André Wickström ja Mikko Kouki maistavat, mikä merkitys on oluen oikealla tarjoilulla. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Jim
Laatutuoppi. Oluelta voi vaatia laatua ihan yhtä lailla kuin viiniltäkin. André Wickström ja Mikko Kouki maistavat, mikä merkitys on oluen oikealla tarjoilulla. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Ravintolassa. André Wickström ja Mikko Kouki havahtuvat, kuinka olut ja ruoka täydentävät toisiaan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Maistelu. Kun tietää ammattitaidon oluen takana, niin kunnioitus nousee. André Wickström ja Mikko Kouki pääsevät jyvälle siitä, mikä saa olutlaadut erottumaan toisistaan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Oluen valmistus. Joka ikinen erä maistetaan läpi ennen kuluttajalle lähtöä. André Wickström ja Mikko Kouki pääsevät olutsammioiden äärelle seuraamaan, kuinka raaka-aineet jalostuvat mallasjuomaksi. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Terassilla. Varmaankin tehdään paljon hyviä oluita, mutta jostain syystä valinta on aina lager. André Wickström ja Mikko Kouki valmistautuvat avartamaan makumaailmaansa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Laatutuoppi. Oluelta voi vaatia laatua ihan yhtä lailla kuin viiniltäkin. André Wickström ja Mikko Kouki maistavat, mikä merkitys on oluen oikealla tarjoilulla. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Ravintolassa. André Wickström ja Mikko Kouki havahtuvat, kuinka olut ja ruoka täydentävät toisiaan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Maistelu. Kun tietää ammattitaidon oluen takana, niin kunnioitus nousee. André Wickström ja Mikko Kouki pääsevät jyvälle siitä, mikä saa olutlaadut erottumaan toisistaan. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Oluen valmistus. Joka ikinen erä maistetaan läpi ennen kuluttajalle lähtöä. André Wickström ja Mikko Kouki pääsevät olutsammioiden äärelle seuraamaan, kuinka raaka-aineet jalostuvat mallasjuomaksi. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
- · Jim
Terassilla. Varmaankin tehdään paljon hyviä oluita, mutta jostain syystä valinta on aina lager. André Wickström ja Mikko Kouki valmistautuvat avartamaan makumaailmaansa. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (2')
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.