Edelliset lähetykset

Jönneli

Kausi 2. Yöhiipijä. Jönneli unohtaa illalla Kaiken tiedon kirjan Prinsessan makuuhuoneeseen. Jönneli palaa noutamaan kirjaa, mutta Prinsessa herää ja luulee Jönneliä "Yöhiipijäksi".

Jönneli

Kausi 2. Prinsessan esitys. Prinsessa on alkanut kirjoittaa runoja ja aikoo esittää niitä Jönnelille ja Palvelijalle. Esiintyminen ei kuitenkaan suju, sillä tekniikka pettää.

Jönneli

Kausi 2. Neuvonantaja. Prinsessalla on vapaapäivä mutta hän ei keksi mitään kivaa tekemistä. Onneksi linnaan tilataan Neuvonantaja antamaan hyviä neuvoja.

Jönneli

Kausi 2. Muotokuva. Prinsessa ilmoittaa haluavansa maalatun muotokuvan itsestään. Niin Palvelija joutuu yllättäen taidemaalariksi mutta pelkää tarttua pensseliin.

Jönneli

Kausi 2. Fanitapaaminen. Linnan pihalle eksyy Kansalainen, jota Prinsessa luulee ihailijakseen. Kansalainen on kuitenkin niin keskittynyt puhelimeensa, ettei näe eikä kuule muuta.

Jönneli

Kausi 2. Silmälasit. Palvelija huomaa, että Prinsessan näkö on huonontunut ja hankkii hänelle silmälasit. Lasit kuitenkin särkyvät Jönnelin istuessa vahingossa niiden päälle.

Jönneli

Kausi 2. Kaksintaistelu. Prinssi tahtoo tehdä vaikutuksen Prinsessaan kaksintaistelemalla Palvelijan kanssa, mutta päätyykin väärinynmmärryksen myötä kohtaamaan itse Prinsessan.

Jönneli

Kausi 2. Lahja. Prinsessa haluaa palkita Palvelijan hyvästä työstä antamalla hänelle lahjan. Lahja vain ei ole saajan mieleen, eikä Prinsessa heti hoksaa miksi.

Jönneli

Kausi 2. Prinsessa koulussa. Prinsessa tahtoo oppia puhumaan Jönneleiden kieltä. Niinpä Prinsessa pääsee oikean koulun penkille ja Jönnelistä sukeutuu opettaja.

Jönneli

Kausi 2. Pattitilanne. Prinsessan ja Jekaterinan kilpailuhenkisyys uhkaa pilata valtiovierailun. Palvelija toivoo prinsessojen unohtavan erimielisyytensä neuvokkaan Jönnelin avulla.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.