, Jim
Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')
Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Jim
Kausi 3. Jakso 10/10. Tutustutaan pohjoiseen maitotilaan Torniossa. Keittiössä Jyrki valmistaa herkullista jäätelöä. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 9/10. Jyrki tutustuu kasvihuoneviljelyyn Heinolassa. Ruoaksi valmistuu paahdettua munakoisoa, mantelifenkolisalaatti, kurpitsarisotto ja lammasmakkaraa. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 8/10. Kasvis- ja marjaherkkuja. Vierailukohteena vihannes- ja marjatila Paimiossa. Ruoaksi Jyrki valmistaa höyrytetyn parsakaalin, punajuuri-kvinon ja köyhät ritarit vadelmakeiton kera. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 7/10. Sorsanrintaa ja peuranlapagulassia. Tällä kertaa suunnataan Siuntioon ja tutustutaan sokerijuurikkaan vijelyyn sekä riistaan. Ruoaksi valmistuu paistettua sorsanrintaa ja peuranlapagulassi. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 6/10. Rukiista possua. Jyrki tutustuu ruisleivän valmistukseen. Ruokana ruiskuorrutettua porsaan sisäfilettä ja ruiskaalikääryleitä. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 5/10. Lapin herkkuja. Jyrki suuntaa lappiin ja tutustuu puikulaperunan kasvatukseen. Ruoaksi valmistuu puikulaburger ja savuahvensalaatti. Kotimainen ohjelma. (19')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 4/10. Lohen viemää. Jyrki tutustuu kotimaisen kirjolohen kasvatukseen Konnevedellä. Ruoaksi valmistuu kirjolohi-ceviche ja uunissa paistettu kirjolohifile. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 3/10. Ohratäytteistä kanaa. Jyrki tutustuu mallasohran viljelyyn Lahdessa. Ruoaksi valmistuu ohralla täytetty kana, ohra-piimärieska ja kylmäsavukirjolohisalaatti. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 2/10. Spelttipasta ja hirviragu. Jyrki lähtee Saloon ja tutustuu speltin viljelyyn. Ruoaksi valmistuu spelttipasta hirviragu ja speltti-raparperivispipuuro. Kotimainen ohjelma. (20')
- · Jim
Kausi 3. Jakso 1/10. Poronpotkaa ja porotartaria. Jyrki tutustuu poronhoitoon Rovaniemellä ja Ranualla. Lisäksi ruoaksi valmistuu paistettua poronpotkaa ja pariloitu porotartar. Kotimainen ohjelma. (21')
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.