Kardashianit

,

Vegas kutsuu!. Kausi 15, 14/16. Kim lähtee vanhojen koulukavereidensa kanssa Las Vegasiin Cheriä katsomaan. Khloe, Tristan ja True tulevat ensimmäistä kertaa yhdessä Calabasasiin. Kourtney käy pääkaupungissa lobbaamassa tiukempaa kemikaalilakia ympäristöjärjestön pyynnöstä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Kardashianit

Vegas kutsuu!. Kausi 15, 14/16. Kim lähtee vanhojen koulukavereidensa kanssa Las Vegasiin Cheriä katsomaan. Khloe, Tristan ja True tulevat ensimmäistä kertaa yhdessä Calabasasiin. Kourtney käy pääkaupungissa lobbaamassa tiukempaa kemikaalilakia ympäristöjärjestön pyynnöstä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Pokerioppeja. Kausi 15, 15/16. Kim rohkaistuu lähtemään Kanyen kanssa Pariisiin Louis Vuittonin miestenvaatenäytökseen. Kris yllyttää tyttärensä pelaamaan pokeria Shellin järjestämässä hyväntekeväisyysturnauksessa. Apua pyydetään alan mestareilta. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Vapauteen. Kausi 15, 16/16. Kim yrittää saada presidentin armahtamaan yli 20 vuotta vankilassa tuomiotaan istuneen naisen. Khloe on ensimmäistä kertaa yön yli erossa Truesta, joten Kris päättää lähettää tyttärensä iloksi Pierre-miimikon. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Minä suojelen sinua twiiteiltä. Kausi 16, 1/12. Kim ja Kanye käyvät Chicagossa ja haluavat selvittää Rhymefestin kanssa syntynyttä someriitaa. MJ viettää aikaa Scottin kanssa Krisin ollessa liian kiireinen. Khloe haluaa piristää parisuhteensa päättänyttä Kourtneyta ja järjestää bileviikonlopun Palm Springsissä. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Kourtneyn valinta. Kausi 16, 2/12. Perheen yhteinen lomamatka Balille lähestyy, mutta Scottia ei olla vielä kutsuttu mukaan. Kim keksii kutsua Kourtneyn ja Scottin lapsineen mukaansa New Yorkiin, jotta Kourtney huomaisi Scottin muuttuneen. Kanye tahtoo muuttaa Chicagoon, mutta Kim pelkää jaksamisensa puolesta. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Zen ja sisarussuhteiden kunnossapito. Kausi 16, 3/12. Kourtney, Khloe, Kim, Scott ja lapset lähtevät Balille, mutta jo matkustuspäivänä kahdella ensimmäisellä menevät sukset ristiin. Kendall ja Kylie ovat huolissaan Krisin jaksamisesta MJ:n ollessa huonossa kunnossa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Sielunkumppanit. Kausi 16, 4/12. Balin-matka jatkuu! Kourtney heittäytyy itsetutkiskeluun täysin rinnoin, mutta henkiparantajan havainto yllättää niin hänet kuin Scottinkin. Kim ja Khloe tapaavat ennustajan, jolla on asiaa tulevasta perheenjäsenestä sekä Tristanista. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Taide on katsojan silmässä. Kausi 16, 5/12. Khloe kokeilee siipiään taidemaalarina Scottin kannustamana. Kaikki eivät kuitenkaan osaa arvostaa hänen taidettaan. Kourtney saa houkuttelevan työtarjouksen, mutta mieluummin hän juhlisi halloweenia lastensa kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Liekkejä pakoon. Kausi 16, 6/12. Maastopalojen raivotessa Kim odottaa jännittyneenä, kannattaako presidentti mullistavaa vankilauudistusta. Kris valmistautuu esiintymään Ariana Granden uudessa musiikkivideossa, ja Rob suunnittelee satumaisia juhlia Dream-tyttärelleen. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Epäluottamuslause. Kausi 16, 7/12. Kris on loukkaantunut ja hämmentynyt, kun Khloen epäluottamus Coreyta kohtaan nousee esiin kiusallisen Palm Springs -viikonlopun aikana. Kendall odottaa, että Kourtney ja lapset lähtisivät hänen luotaan, kun maastopalot on sammutettu, mutta Kourtneylla ei ole kiirettä kotiin. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Edelliset lähetykset

Kardashianit

Pallo peliin. Kausi 15, 10/16. Kris auttaa vähäosaisten nuorten vapaa-ajankeskuksen remontoimisessa. Varojenkeruuseen osallistutaan myös softballottelun merkeissä, kun Kardashianit haastavat Jacksonit. Khloe ja Scott nolaavat Krisin eeppisellä tavalla taideasioissa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Podcastin paluu. Kausi 15, 11/16. Khloen toistaiseksi viimeisellä Kalifornian-visiitillä vietetään vauvajuhlia ja osallistutaan Calvin Kleinin kuvauksiin. Clevelandiin palattuaan Khloe saa vieraakseen Scottin, joka yllyttää herättämään vanhan podcastin jälleen henkiin. Kim osallistuu Northin kanssa mielenosoitukseen aseväkivaltaa vastaan. Kylie yrittää päästä sinuiksi kroppansa kanssa. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

Petos. Kausi 15, 12/16. Khloen synnytys on alkamassa hetkenä minä hyvänsä, kun käy ilmi, että Tristan on pettänyt häntä julkisesti. Scott vie Kendallin hyppäämään laskuvarjolla. Kim haaveilee luokkakokouksesta. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.

Kardashianit

True. Kausi 15, 13/16. Khloen synnytys käynnistyy keskellä Tristan-kohua. Tristanin käytöksestä järkyttynyt perhe kiirehtii sairaalaan ja joutuu kohtaamaan samalla Tristanin. Ilmassa on jännitettä, mutta Khloe ei halua synnytyssaliin draamaa. Kim osallistuu lukion luokkakokoukseen ja tapaa vanhat ystävänsä ensimmäistä kertaa 20 vuoteen. Amerikkalainen realitysarja, jossa seurataan Kardashian-Jennerin dynastian elämää.