, Yle Teema & Fem

Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.

Tulevat lähetykset Edelliset lähetykset
Tilaa sähköpostiisi ilmoitus tulevista lähetyksistä
- · Yle Teema & Fem
K1, J6: Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.
- · Yle Teema & Fem
K1, J2: Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.
- · Yle Teema & Fem
K1, J1: Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.
- · Yle Teema & Fem
K1, J6: Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.
- · Yle Teema & Fem
K1, J5: Confit voi olla muutakin kuin ankkaa. Myös monenlaisia vihanneksia voi valmistaa samalla menetelmällä. Fenkoli confit on herkullinen loppukesän lounasruoka. Sen voi nauttia vaikka siiderilasillisen ja leivän kanssa.
- · Yle Teema & Fem
K1, J4: Abin ja Knollin hyvä ystävä osaa soittaa kitaraa, mutta ei laittaa ruokaa. Hän joutuu kuitenkin pilkkomaan keltajuurikkaita, joista tällä kertaa valmistuu päivän ruoka. Miltä kuulostaisivat glaseeratut juurekset? Punajuuren sukuisesta keltajuurikkaasta saa makoisaa ja värikästä tarjottavaa viikonlopun päivällispöytään.
- · Yle Teema & Fem
K1, J3: Tanskalaiset kasviskokit Abi ja Knoll loihtivat ruokaa purjosipulista. Tällä kertaa pitkulainen vihannes muuntuu purjosipulitornadoksi. Se on erittäin terveellistä ja aina helppo hätävara.
- · Yle Teema & Fem
K1, J2: Joulusalaatista on moneksi. Sitä voi myös käyttää ympäri vuoden. Tanskalaiskokit Abi ja Knoll kutsuisivatkin salaattia mieluummin endiiviksi. Endiivistä voi tehdä vaikka tortun. Tortun valmistaminen on nopeaa ja sillä voi tehdä vaikutuksen vieraisiin. Endiivitorttu sopii monelle aterialle.
- · Yle Teema & Fem
K1, J1: Miltä kuulostaisi juuriselleristä tehty carpaccio? Kokit Abi ja Knoll valmistavat väheksytystä juureksesta monenlaista tarjottavaa. Heistä se on kiitollinen raaka-aine. Uunissa haudutettuna, punasipulikompotin rinnalla tai keittona. Juuriselleristä syntyy monenlaisia herkkuja.
- · Yle Teema & Fem
Nyt on parsojen aika! Se ilahduttaa kokki Knollia. Parsan voi nauttia muutenkin kuin kinkkuviipaleeseen käärittynä. Grilli-iltaa voi piristää tarjoamalla yhdessä vihreitä, tummia ja valkoisia parsoja eksoottisesti maustettuina.
📺 Iltapulun TV-visa
Visa alkaa mainoksen jälkeen.