Edelliset lähetykset

Kettu ja Jänö

Hurjastelua. Karju on tuunannut skootteristaan moottoriskootterin, jolla voi ajella hirmuisen kovaa ja josta lähtee hirveä meteli. Muiden mielestä meteli on sietämätön, mutta Kettu odottaa kyytiinpääsyä.

Kettu ja Jänö

Lounas. Pöllö on Pörrön luona hienostuneella lounaalla ja lupautuu itse vuorostaan isännöimään seuraavaa lounastapaamista. Paineet ovat kovat ja toiveet korkealla, kun Pörröä odotetaan Pöllön kotipuulle.

Kettu ja Jänö

Pilvi. Tummia pilviä alkaa kertyä taivaalle ja Jänö ennustaa myrskyn olevan tulossa. Pöllö luulee nähneensä hirmuisen hirviön vaanimassa järvessä. Pian kaikkia pelottaa.

Kettu ja Jänö

Yökyläily. Helleaalto on vienyt kaikkien voimat ja yöunet. Karju on ainoa, jolla on viileä nukkumapaikka ja sinne Jänö, Kettu ja Pöllö päättävät lähteä yökylään.

Kettu ja Jänö

Vapaapäivä. Jänö on väsynyt ja päättää pitää vapaapäivän. Ystävät huolestuvat Jänön käytöksestä ja yrittävät piristää häntä.

Kettu ja Jänö

Joulu. Karju houkuttelee ystävät kylään lupaamalla suuren yllätyksen. Karju on päättänyt järjestää joulujuhlan, vaikka onkin kesä.

Kettu ja Jänö

Koti-ikävä. On hurja helle ja Pingviini potee kovaa koti-ikävää. Hän päättääkin muuttaa takaisin etelänavalle saman tien.

Kettu ja Jänö

Kipeänä. Jänö sairastuu pilkkuflunssaan. Ystävät hoitavat häntä ja tuovat hänelle herkkuja. Kettukin haluaa saada herkkuja ja päättää teeskennellä sairasta.

Kettu ja Jänö

Ilmapallo. Pöllö on hyvin yksinäinen. Mutta eräänä aamuna hän löytää kotipuustaan ilmapallon, josta tulee nopeasti hänen paras ystävänsä.

Kettu ja Jänö

Naistenkerho. Pörrö haluaa perustaa metsään oman naistenkerhon, joka kokoontuukin herkkujen äärellä. Karju ja Kettu tulevat kateellisiksi tarjoiluista ja päättävät liittyä naistenkerhoon.
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.