Kiinteistöjen kuningatar

,

Kiivasta kasvua. Tatianalla on monta rautaa tulessa. Property Shopin toimisto on revetä liitoksistaan, kun Tatiana palkkaa yritykseensä yhä lisää myyntineuvottelijoita. Tatianan onkin löydettävä pika pikaa uudet toimitilat. Samaan aikaan hän aloittaa näyttävän mainoskampanjan ja saa välitettäväkseen hulppean vuokra-asunnon sekä myytäväkseen kaksi upeaa miljoonataloa. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Kiinteistöjen kuningatar

Kiivasta kasvua. Tatianalla on monta rautaa tulessa. Property Shopin toimisto on revetä liitoksistaan, kun Tatiana palkkaa yritykseensä yhä lisää myyntineuvottelijoita. Tatianan onkin löydettävä pika pikaa uudet toimitilat. Samaan aikaan hän aloittaa näyttävän mainoskampanjan ja saa välitettäväkseen hulppean vuokra-asunnon sekä myytäväkseen kaksi upeaa miljoonataloa. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Rohkeita vetoja. Tatianan uusin asiakas on taidemaalari ja sivutoiminen asuntojobbari Pei Yang, jonka kolmen asunnon talosta on vielä yksi asunto myymättä. Asunto näyttää erittäin hyvältä, mutta myyntiin liittyy pieni ongelma: ostajalta vaaditaan näet harvinaisen suuri käsiraha. Tatianan myyntineuvottelijalla Amelialla on kaikki edellytykset menestyväksi kiinteistönvälittäjäksi, mutta Tatianan mielestä hän tuhlaa aikaansa tekemällä sivutöitä tarjoilijana. Niinpä Tatiana tekee Amelialle tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Loppu on kiinni Ameliasta itsestään. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Kellarinvaltaajat. Tatiana saa jälleen myytäväkseen Meganin kauniin asunnon, joka on asunto-osuuskuntatalossa. Tatiana löysi asunnolle vuoden sisällä jo kaksi ostajaa, mutta kummankin ehtona oli, että asunto muutetaan osakehuoneistoksi. Papereiden viipyessä ostajaehdokkaat vetäytyivät kaupasta. Nyt paperit on vihdoin saatu, ja Tatiana on valmis myymään asunnon lopullisesti. Nuori myyntineuvottelija Dania saa myytäväkseen isoäitinsä talon tämän viettäessä talvea muualla. Tehtävää hankaloittaa se, että talossa asuu Danian kaksi aikamiespoikaserkkua, joita talon myynti ei ilahduta. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Ylilyöntejä. Tatiana saa myytäväkseen sisustussuunnittelijaystävänsä Eroksen uniikin loft-asunnon. Eroksella on hyvin vahva näkemys siitä, kenelle ja miten asunnon voi myydä, mikä tekee Tatianan työstä lähes mahdotonta. Asuntoa ei saa mainostaa, joten Tatiana etsii ostajia suhteidensa avulla. Yksikään ostajaehdokas ei kuitenkaan kelpaa Erokselle. Toisaalla Tatiana saa ojentaa tuoretta myyntineuvottelijaansa Sudhaa, joka syyllistyy alkuinnostuksessaan kaikkiin aloittelijan virheisiin. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Reviirikiistoja. Tatiana on innoissaan kahdesta uudesta myyntikohteestaan, jotka sijaitsevat Montrealin hienostokaupunginosassa Westmountissa. Tatiana toivoo firmansa saavan niiden avulla jalansijaa tältä varakkaalta asuinalueelta. Kohteet pitäisi kuitenkin saada myytyä, mikä osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Lisäksi alueella toimivat kiinteistönvälittäjät eivät halua uutta tulokasta apajilleen. Samaan aikaan Negar etsii täydellistä asuntoa 5 000 kilometrin päässä asuville asiakkailleen. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Korjausliikkeitä. Property Shopilla pyyhkii hyvin. Tatiana haalii uusia asiakkaita, palkkaa lisää myyntineuvottelijoita ja tekee kauppoja niin kiivaaseen tahtiin, että jotkut pitempiaikaiset toimeksiannot jäävät paitsioon. Rakennusurakoitsija Salomon haluaa Tatianan viimeinkin myyvän kaksi asuntoaan, jotka ovat olleet markkinoilla jo vuoden. Gordon puolestaan ihmettelee, miksei hänen hulppeaa kaupunkitaloaan ole saatu kaupaksi puolessa vuodessa. Tatiana tekee korjausliikkeen ja panostaa vanhoihin asiakkaisiinsa pelastaakseen firmansa maineen. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Isällisiä neuvoja. Tatiana vaihtaa roolia kiinteistönvälittäjästä asunnon ostajaksi. Hän haluaa nimittäin sijoittaa ansaitsemiaan rahoja tuottavaan sijoituskiinteistöön. Kiireisenä bisnesnaisena hän ei ehdi etsiä sellaista itse vaan pestaa työhön alan asiantuntijan eli Roberto-isänsä. Koska parhaat kohteet viedään käsistä, ostopäätökset on tehtävä nopeasti. Aikataulu on muutenkin tiukka, sillä Roberto on lähdössä pian talveksi Kolumbiaan. Myyntineuvottelija David alkaa etsiä kotia entiselle tyttöystävälleen ja tämän uudelle poikaystävälle. Tilannetta mutkistaa se, että poikaystävän isä haluaa nähdä kohteet ja hyväksyä nuorenparin asuntokaupan. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Taikuutta ilmassa. Valkeaksi velhoksi itseään tituleeraava ennustaja ja hypnotisoija tohtori Lana antaa Tatianan myytäväksi loft-asuntonsa. Se on tyyliltään omaperäinen, rönsyilevä ja värikäs kuten omistajansakin. Asunnon sisustusratkaisut eivät herätä ostajaehdokkaissa varauksetonta ihailua, ja Lanan asettama hintapyyntö tuntuu kohtuuttomalta. Lisäksi Tatianan myyntityötä ei ainakaan helpota Lanan päsmäröinti asunnon esittelyissä. Myyntineuvottelijat Elise ja Florence saavat myytäväkseen erikoisen hotellin, jonka jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti eri teemojen mukaan. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Toisia tilaisuuksia. Investointipankkiiri Sasko antaa hulppean asuntonsa Tatianan myytäväksi petyttyään aiempaan kiinteistönvälittäjäänsä, joka ei saanut sitä kaupaksi. Tatiana haluaa palauttaa Saskon uskon kiinteistönvälittäjiin mutta saa pian huomata, että Saskon oma toiminta ei ole kovin luottamusta herättävää. Tatianan myyntineuvottelija Rhonda saa jo toisen kerran myytäväkseen ystävänsä Philippen asunnon, joka on hurjassa kunnossa. Tällä kertaa Rhonda tarttuu haasteeseen kokemuksensa tuomalla taidolla ja uudella asenteella, ja tulosta alkaa syntyä. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.

Kiinteistöjen kuningatar

Kimurantteja kauppoja. Tatiana on saanut Murrayn ja Johannan pitkään markkinoilla olleesta asunnosta ostotarjouksen, jonka nämä ovat hyväksyneet. Kauppa on viittä vaille valmis, mutta Murray on huolissaan. Ostajan välittäjästä tai lakimiehestä ei ole nimittäin kuulunut mitään, ja kauppakirja pitäisi allekirjoittaa seuraavana päivänä. Murray aavistelee pahaa ja pelkää ostajan vetäytyvän kaupasta. Tatianan myyntineuvottelija Dale saa myytäväkseen vanhojen opiskelutovereidensa asunnon näiden muuttaessa toiseen kaupunkiin. Asuntokauppaan tulee kuitenkin yllättäviä mutkia matkaan. Kanadalainen realitysarja topakasta bisnesnaisesta ja perheenäidistä Tatianasta, joka luovii perustamaansa kiinteistönvälitysfirmaa liikemaailman myrskyissä.