Killing Eve

Killing Eve

(12)

,

Epätoivoisia aikoja. Kausi 2, 4/8. Aaveeksi nimetyn murhaajan uhriluku kasvaa, ja kaikki tapaukset tuntuvat liittyvän jotenkin Aaron Peeliin ja tämän yritykseen. Villanelle yrittää saada Even huomion tekemällä näyttävän murhan Amsterdamissa, mutta Eve tuntuu keskittyvän Aaveeseen, ja sekös Villanellea kismittää. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Killing Eve

Epätoivoisia aikoja. Kausi 2, 4/8. Aaveeksi nimetyn murhaajan uhriluku kasvaa, ja kaikki tapaukset tuntuvat liittyvän jotenkin Aaron Peeliin ja tämän yritykseen. Villanelle yrittää saada Even huomion tekemällä näyttävän murhan Amsterdamissa, mutta Eve tuntuu keskittyvän Aaveeseen, ja sekös Villanellea kismittää. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve

Epätoivoisia aikoja. Kausi 2, 4/8. Aaveeksi nimetyn murhaajan uhriluku kasvaa, ja kaikki tapaukset tuntuvat liittyvän jotenkin Aaron Peeliin ja tämän yritykseen. Villanelle yrittää saada Even huomion tekemällä näyttävän murhan Amsterdamissa, mutta Eve tuntuu keskittyvän Aaveeseen, ja sekös Villanellea kismittää. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

Killing Eve

Näkyillään. Kausi 2, 5/8. Kiinni otettu Aave ei suostu kertomaan mitään, mutta Eve arvelee, että tämän voisi saada puhumaan Villanellen avulla. Ryhmä kehittää juonen, jolla Villanelle houkutellaan ansaan palkkaamalla tämä tappamaan Eve. Villanelle etsii Nikon käsiinsä ja kertoo, mitä Pariisissa oikeasti tapahtui. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve

Näkyillään. Kausi 2, 5/8. Kiinni otettu Aave ei suostu kertomaan mitään, mutta Eve arvelee, että tämän voisi saada puhumaan Villanellen avulla. Ryhmä kehittää juonen, jolla Villanelle houkutellaan ansaan palkkaamalla tämä tappamaan Eve. Villanelle etsii Nikon käsiinsä ja kertoo, mitä Pariisissa oikeasti tapahtui. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

Killing Eve

Soluttautuja. Kausi 2, 6/8. Ryhmä yrittää soluttautua Aaron Peelin lähipiiriin tämän siskon kautta ja hyödyntää siinä Villanellea, joka esittää päihderiippuvaista ja alkaa kaveerata siskon kanssa AA-kerhossa. Niko saa tarpeekseen Even pakkomielteestä ja muuttaa muualle. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve

Soluttautuja. Kausi 2, 6/8. Ryhmä yrittää soluttautua Aaron Peelin lähipiiriin tämän siskon kautta ja hyödyntää siinä Villanellea, joka esittää päihderiippuvaista ja alkaa kaveerata siskon kanssa AA-kerhossa. Niko saa tarpeekseen Even pakkomielteestä ja muuttaa muualle. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

Killing Eve

Kimppakivaa. Kausi 2, 7/8. Aaron Peel pyytää Villanellelta anteeksi aiempaa käytöstään ja kutsuu tämän mukaansa Roomaan. Myös Eve ja Hugo lähtevät Roomaan varmistamaan, että Villanelle hoitaa tehtävänsä ja selvittää, mitä Peelin yritys myy ja kenelle. Villanelle käy uhkailemassa Gemman seurassa viihtyvää Nikoa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve

Kimppakivaa. Kausi 2, 7/8. Aaron Peel pyytää Villanellelta anteeksi aiempaa käytöstään ja kutsuu tämän mukaansa Roomaan. Myös Eve ja Hugo lähtevät Roomaan varmistamaan, että Villanelle hoitaa tehtävänsä ja selvittää, mitä Peelin yritys myy ja kenelle. Villanelle käy uhkailemassa Gemman seurassa viihtyvää Nikoa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

Edelliset lähetykset

Killing Eve

Rakkautta hississä. Kausi 2, 3/8. Raymondin käskystä Villanelle tekee murhan, joka näyttää ulospäin onnettomuudelta. Eve alkaa epäillä, että asialla on jälleen ollut Villanelle. Even pakkomielle Villanelleen kasvaa, mutta samalla hän yrittää tasapainoilla työn ja yksityiselämän välillä. Niko alkaa saada tarpeekseen siitä, ettei Evellä ole koskaan aikaa hänelle, ja käy ilmi, että hänelle kyllä olisi muitakin ottajia. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

Killing Eve

Rakkautta hississä. Kausi 2, 3/8. Raymondin käskystä Villanelle tekee murhan, joka näyttää ulospäin onnettomuudelta. Eve alkaa epäillä, että asialla on jälleen ollut Villanelle. Even pakkomielle Villanelleen kasvaa, mutta samalla hän yrittää tasapainoilla työn ja yksityiselämän välillä. Niko alkaa saada tarpeekseen siitä, ettei Evellä ole koskaan aikaa hänelle, ja käy ilmi, että hänelle kyllä olisi muitakin ottajia. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

Killing Eve

Uljas ritarini. Kausi 2, 2/8. Villanelle huijaa tuntemattoman miehen auttamaan itseään ja tarjoamaan majapaikan, mutta myös miehellä on omat taka-ajatuksensa. Eve ja Carolynin kokoama uusi ryhmä tutkivat murhaa, jonka tekotapa ei tunnu viittaavan Villanelleen. Evelle selviää, että Villanelle on edelleen elossa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja. Uusinta.

Killing Eve

Uljas ritarini. Kausi 2, 2/8. Villanelle huijaa tuntemattoman miehen auttamaan itseään ja tarjoamaan majapaikan, mutta myös miehellä on omat taka-ajatuksensa. Eve ja Carolynin kokoama uusi ryhmä tutkivat murhaa, jonka tekotapa ei tunnu viittaavan Villanelleen. Evelle selviää, että Villanelle on edelleen elossa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.