Kotikokit

,

Kotimainen ruokaohjelma. Tuoreesta tonnikalasta kahdenlaista ruokaa samalla kertaa. Kokki Arto Rastas valmistaa sekä nopeaa että juhlavaa ruokaa.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Kotikokit

Kotimainen ruokaohjelma. Tuoreesta tonnikalasta kahdenlaista ruokaa samalla kertaa. Kokki Arto Rastas valmistaa sekä nopeaa että juhlavaa ruokaa.

Kotikokit

Arto Rastaan opissa tehdään porocarpacciota, hirvipataa ja muhennettua savoijinkaalia. Jälkiruuaksi tuorejuustohyytelöä ja luumuja karamellikastikkeessa. Rauman neljä komeaa kokkia sai uusia lihareseptejä.

Kotikokit

Arto Rastaan opastuksella valmistuu hapankorpuilla maustettuja muikkuja ja bataattidippiä, juustokebakoita, kesäkurpitsa-bataattipaistos ja suklaatorttua. Tamperelainen perhe toivoi oppia suolattomaan ruokavalioon.

Kotikokit

Arto Rastas neuvoo miten porsaanfileen voi maustaa suolapähkinöillä ja piparjuurella. Huittisilla asuvien sikatilallisten suurperheissä syödään paljon possua, jonka valmistukseen saadaan uusia vinkkejä.

Kotikokit

Arto Rastaan ruokalista turkulaisille herkkusuille: kookoksella maustettua kurkkukeittoa, salvialla ja ilmakuivatulla kinkulla maustettua kuhaa sekä mustaherukkakaviaaria.

Kotikokit

Uusi kotimainen ruokaohjelma alkaa. Lammasta pääsiäiseksi! Kokki Arto Rastas valmistaa studiovieraiden kanssa maukasta lammasta ja lisukkeita pääsiäispöytään kotimaisista raaka-aineista.

Kotikokit

Kotimainen ruokaohjelma. Made maistuu! Kokki Arto Rastas opastaa mateen käsittelyssä ja tarjoilee sen seuralaisena kauden kasviksia.

Kotikokit

Kotimainen ruokaohjelma. Vappubrunssi! Kokki Arto Rastas tarjoilee kuohuvan raikkaan vappubrunssin moneen makuun.

Kotikokit

Kotimainen ruokaohjelma. Maustamisella makua! Kokki Arto Rastas valmistaa pienen budjetin herkut opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Kotikokit

Kotimainen ruokaohjelma. Tänään leivotaan! Kokki Arto Rastas tarjoilee tänään vieraiden toivomuksesta herkullisia tuoksuja ja makuja leipomisen maailmasta.