Kotikokit
,
YLE TV2
Kotimainen ruokaohjelma. Tuoreesta tonnikalasta kahdenlaista ruokaa samalla kertaa. Kokki Arto Rastas valmistaa sekä nopeaa että juhlavaa ruokaa.
Edelliset lähetykset
Kotikokit
Kotimainen ruokaohjelma. Tuoreesta tonnikalasta kahdenlaista ruokaa samalla kertaa. Kokki Arto Rastas valmistaa sekä nopeaa että juhlavaa ruokaa.
Kotikokit
Arto Rastaan opissa tehdään porocarpacciota, hirvipataa ja muhennettua savoijinkaalia. Jälkiruuaksi tuorejuustohyytelöä ja luumuja karamellikastikkeessa. Rauman neljä komeaa kokkia sai uusia lihareseptejä.
Kotikokit
Arto Rastaan opastuksella valmistuu hapankorpuilla maustettuja muikkuja ja bataattidippiä, juustokebakoita, kesäkurpitsa-bataattipaistos ja suklaatorttua. Tamperelainen perhe toivoi oppia suolattomaan ruokavalioon.
Kotikokit
Arto Rastas neuvoo miten porsaanfileen voi maustaa suolapähkinöillä ja piparjuurella. Huittisilla asuvien sikatilallisten suurperheissä syödään paljon possua, jonka valmistukseen saadaan uusia vinkkejä.
Kotikokit
Arto Rastaan ruokalista turkulaisille herkkusuille: kookoksella maustettua kurkkukeittoa, salvialla ja ilmakuivatulla kinkulla maustettua kuhaa sekä mustaherukkakaviaaria.
Kotikokit
Uusi kotimainen ruokaohjelma alkaa. Lammasta pääsiäiseksi! Kokki Arto Rastas valmistaa studiovieraiden kanssa maukasta lammasta ja lisukkeita pääsiäispöytään kotimaisista raaka-aineista.
Kotikokit
Kotimainen ruokaohjelma. Made maistuu! Kokki Arto Rastas opastaa mateen käsittelyssä ja tarjoilee sen seuralaisena kauden kasviksia.
Kotikokit
Kotimainen ruokaohjelma. Vappubrunssi! Kokki Arto Rastas tarjoilee kuohuvan raikkaan vappubrunssin moneen makuun.
Kotikokit
Kotimainen ruokaohjelma. Maustamisella makua! Kokki Arto Rastas valmistaa pienen budjetin herkut opiskelijoiden toiveiden mukaan.
Kotikokit
Kotimainen ruokaohjelma. Tänään leivotaan! Kokki Arto Rastas tarjoilee tänään vieraiden toivomuksesta herkullisia tuoksuja ja makuja leipomisen maailmasta.