Kova laki

Kova laki

(12)

,

Perhe on pahin. Kausi 15, 9/24. Buharanjuutalainen timanttikauppias kuolee keskellä päivää väkijoukossa tapahtuvassa ammuskelussa. Uhri oli ollut tekemisissä sekä Venäjän mafian että FBI:n kanssa. Jaksossa näyttelee Mercedes Ruehl, joka voitti parhaan naissivuosan Oscarin vuonna 1991 Fisher King -elokuvasta. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Kova laki

Perhe on pahin. Kausi 15, 9/24. Buharanjuutalainen timanttikauppias kuolee keskellä päivää väkijoukossa tapahtuvassa ammuskelussa. Uhri oli ollut tekemisissä sekä Venäjän mafian että FBI:n kanssa. Jaksossa näyttelee Mercedes Ruehl, joka voitti parhaan naissivuosan Oscarin vuonna 1991 Fisher King -elokuvasta. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Vihollisen vihollinen. Kausi 15, 10/24. Washington Heightsin huumekämpästä löytyy kasa ruumiita ja yksi eloonjäänyt nuori. Johtolangat vievät tutkintaa yhä ylöspäin huumekaupan hierarkiassa, mutta kun verilöylystä vastuussa oleva henkilö paljastuu, vastaan tulee USA:n ulkopolitiikkaan liittyviä ongelmia. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Arvot puntarissa. Kausi 20, 5/23. Abortinvastaisen liikkeen edustajaa epäillään aborttilääkärin tappamisesta. Oikeudenkäynti uhkaa lyödä kiilan Cutterin ja Rubirosan väliin. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Parantumaton. Kausi 15, 11/24. Perhettään piinannut ja lapsensa aikanaan tappanut mies jää auton alle melko pian vankilasta vapautumisensa jälkeen. Miehen entisestä perheestä on edelleen jäljellä ex-vaimo ja poika, ja mies on jo ehtinyt löytää kihlatun, jolla on lapsia. Uhrin tausta tarkoittaa sitä, että epäiltyjä riittää, mutta tekijä löytyy yllättävästä suunnasta. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Mammona. Kausi 15, 12/24. Varakas pääomasijoittaja surmataan asuntoonsa. Kyse vaikuttaisi olevan henkirikokseksi muuttuneesta murtovarkaudesta tai sitten murhasta, joka on lavastettu pieleen menneeksi murroksi. Kun poliisille paljastuu, että uhria parikymmentä vuotta nuoremmalla vaimolla on ollut suhde asuntoon hälytysjärjestelmän asentaneen miehen kanssa, epäiltyjä ei tarvitse enää etsiä kauempaa. Syyttäjän pakka menee kuitenkin sekaisin uuden kuolemantapauksen myötä. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Ihmisjahtia internetissä. Kausi 20, 6/23. Muotifirman omistaja löydetään kuolleena. Jäljet johtavat nettisivustoon, joka on omistettu yhteiskunnan epäkohtien korjaamiselle. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Tappotahti. Kausi 15, 13/24. Hiphop-legenda RC Flex ammutaan studioonsa. Tutkinnan aikana paljastuu, että paikalla oli ampujan ja uhrin lisäksi myös kolmas henkilö. Southerlynilla on voimakas mielipide siitä, mitä on oikeasti tapahtunut, ja se aiheuttaa ristiriitoja syyttäjäpuolella. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Rokoterikollinen. Kausi 15, 14/24. Ihmisiä kuolee influenssan takia, vaikka heidän olisi pitänyt saada siihen rokote. Rokote on kuitenkin sisältänyt pelkkää suolaliuosta, joten alkaa kiireinen jäljitys valerokotteen levittäjän löytämiseksi. Samalla uusi apulaissyyttäjä Alexandra Borgia (Annie Parisse) pääsee heti tositoimiin. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Eksynyt poika. Kausi 20, 7/23. Nuori nainen löytyy kuolleena asunnostaan. Matkalaukuista löydetyt rahat ja huumeet johtavat rikostutkijat huumekartellin jäljille. Anita saa pojaltaan yllättävää apua sairautensa hoitoon. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Sopimus paholaisen kanssa. Kausi 16, 1/22. Viisivuotias tyttö siepataan keskellä kirkasta päivää autoryöstön yhteydessä. Auto löydetään ehjänä, mutta tyttöä ei näy. Rikostutkijat pääsevät ex-vangin jäljille, mutta tämä ei suostu puhumaan ilman takeita vapaudesta. Kellon tikittäessä ja johtolankojen huvetessa syyttäjien on harkittava sopimusta paholaisen kanssa siepatun tytön pelastamiseksi. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Äitinsä tytär. Kausi 16, 2/22. Huijarimiehen ruumis löytyy tyhjästä toimistorakennuksesta. Paljastuu, että ennen kuolemaansa mies yritti tavoittaa komisario Olivia Bensonia. Tämän ja poliisin erikoisyksikön väen avulla päästään Bensonille entuudestaan tutun äiti-tytär-kaksikon jäljille. Tapaus muuttuu kiharaiseksi, kun kumpikin tunnustaa rikoksen. Jaksossa vierailee Kova laki: Erikoisyksikkö -sarjasta tuttu näyttelijäkaarti Mariska Hargitayn (Olivia Benson) johdolla! Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Vanhat haavat auki. Kausi 16, 3/22. Yllättävä tunnustus kuolinvuoteella saa Fontanan jatkamaan 12-vuotiaan mallitytön selvittämättömän murhan tutkintaa kymmenen vuoden takaa. Tuolloin murhaajaksi epäiltiin tytön isää, mutta nyt epäilyt kohdistuvat mieheen, joka tunnusti teon vankilassa. Ongelmana on, että tunnustus pyritään salaamaan papin vaitiolovelvollisuuteen vedoten. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Matkalla kuolemaan. Kausi 16, 4/22. Mies valmistautuu aivokuolleen vaimonsa syöttöletkun poistamiseen. Tilanne saa yllättävän käänteen, kun mies kuolee pommi-iskussa. Poliisin tutkimuksissa huomio kohdistuu mielenosoittajiin. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Pakkomielle. Kausi 15, 15/24. Ristiriitoja herättänyt talk show -juontaja ammutaan kadulle, joten epäillyistä ei ole pulaa. Uhria syytettiin seksuaalisesta ahdistelusta työpaikalla, ja leskelläkin on omat salaisuutensa. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Kuudes pelaaja. Kausi 15, 16/24. Yksin asunut mies löytyy kuristettuna kotoaan. Uhri seurasi fanaattisesti koripalloa, mikä johdattaa tutkinnan pian oikeille jäljille. Epäilty vetoaa kuitenkin siihen, että kyse oli itsepuolustuksesta. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Rahaa sairailta. Kausi 20, 8/23. Traaginen kolari vaatii seitsemän ihmisen hengen. Tutkimuksissa käy ilmi, että kuski oli aikeissa tehdä paljastuksen lääkeyhtiön toiminnasta. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Oljenkorsi. Kausi 16, 5/22. Toimittaja murhataan, ja tutkinnassa paljastuu hänen kirjoittaneen juttua L-12-katujengistä. Jengiläisten sijaan jäljet johtavat liikemies Kevin Druckeriin, jonka poika istuu samassa vankilassa kuin moni L-12:n jäsen. Jengin käräyttämiseksi murhasta Drucker on saatava todistamaan, mutta se onnistuu vain takaamalla hänen poikansa turvallisuus. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Älkööt täyttäkö maata. Kausi 16, 6/22. Kun murhasta epäilty teiniäiti kuolee poliisin huostassa, kuolinsyyksi paljastuu ilmaisklinikalla asetettu kierukka. Klinikalla poliisit kohtaavat hoitajan, joka uskoo tekevänsä maailmasta paremman paikan steriloimalla nuoria naisia, joiden ei pitäisi saada lapsia. Oikeudessa hoitajaa puolustamaan asettuu entinen syyttäjä. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Edelliset lähetykset

Kova laki

Kylmä todellisuus. Kausi 20, 4/23. Usean adoptoidun erityislapsen isää syytetään vaimonsa tappamisesta. Oikeudenkäynti uhkaa muuttua mediasirkukseksi. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Poika joka huusi sutta. Kausi 15, 8/24. Mafiapomoa ohjelmassaan läksyttänyt radiojuontaja joutuu murhayrityksen kohteeksi. Koska uhri on järjestänyt aiemmin julkisuustemppuja, teon aitoudesta ei ole täyttä varmuutta. Tilanteen vakavuus paljastuu kuitenkin viimeistään sitten, kun ruumiita alkaa tulla oikeasti. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Poliittisia petikavereita. Kausi 15, 7/24. Connecticutin kuvernöörin vaimo surmataan varainkeruutilaisuuden aikana. Taustalta alkaa paljastua korruptiota ja salasuhteita. Lopulta syyttäjä McCoyn on pakko kyseenalaistaa homoliittojen asema oikeudessa, että syytetyn kumppanilleen tekemää tunnustusta voitaisiin hyödyntää. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Suuri Saatana. Kausi 20, 3/23. Synagoga räjäytetään poliisin tarjoamilla materiaaleilla. Syyttäjät selvittelevät vyyhtiä, johon liittyy kotimaisia terroristeja ja arveluttava ilmiantaja. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Muodon vuoksi. Kausi 15, 6/24. Hotellihuoneesta löytyy kuollut nainen, joka paljastuu juuri kauneusleikkauksessa käyneeksi menestyskirjailijaksi. Kun kuolemansyyksi todetaan kahden lääkkeen yhdistelmä, epäilyt alkavat kohdistua leikkaukseen suorittaneeseen plastiikkakirurgiin. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Asehulluutta. Kausi 15, 5/24. Kaksi peitepoliisia kuolee asekaupan yhteydessä. Toisen uhrin tuntenut Green ryhtyy vaaralliseen peiterooliin syyllisten kiinniottamiseksi. Tappajat eivät kuitenkaan toimineet yksin vaan taustalta paljastuu kosto. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.