Kova laki

Kova laki

(12)

,

Kujanjuoksu. Kausi 16, 21/22. Fontanan entinen pari Nick Falco (Michael Imperioli) on pulassa, kun edellisillan seuralainen löytyy aamulla murhattuna Falcon kylpyhuoneesta. Mies vakuuttaa syyttömyyttään, mutta vimmaiset ponnistelut todellisen syyllisen löytämiseksi uhkaavat kääntyä häntä itseään vastaan. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Kova laki

Kujanjuoksu. Kausi 16, 21/22. Fontanan entinen pari Nick Falco (Michael Imperioli) on pulassa, kun edellisillan seuralainen löytyy aamulla murhattuna Falcon kylpyhuoneesta. Mies vakuuttaa syyttömyyttään, mutta vimmaiset ponnistelut todellisen syyllisen löytämiseksi uhkaavat kääntyä häntä itseään vastaan. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Pahan palkka. Kausi 16, 22/22. Poliisi pääsee raakoja rikoksia väärennettyjen virkamerkkien turvin tehtailevan kaksikon jäljille, mutta kun yksi omista joutuu roistojen uhriksi, syyttäjä Jack McCoy asettaa uransa vaakalaudalle saadakseen sadistiset syylliset oikeuden eteen. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Pelon Amerikka. Kausi 17, 4/22. Mies teloitetaan valkoisen ylivallan kannattajien videolla, mutta kyseessä saattaakin olla lavastus. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Yhteisen hyvän puolesta. Kausi 17, 5/22. Televisiossa paljastetaan pedofiili, joka löytyy pian ohjelman esittämisen jälkeen kuolleena. Tutkijat saavat selville, että rikoksen taustalla on kosto. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Jumalaan me luotamme. Kausi 15, 23/24. Palomies kuolee tuhopoltossa. Tapauksen tutkinnassa paljastuu samalla vanha henkirikos, joka on jäänyt selvittämättä. Kun tekijä löytyy, hän tunnustaa kaiken, mutta puolustus vetoaa siihen, että hän on muuttunut mies uskoontulonsa myötä. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Poissa raiteiltaan. Kausi 15, 24/24. Ihmisiä täynnä oleva aamujuna törmää raiteilla olevaan autoon. Lopputulos on 12 kuolonuhria ja iso liuta loukkaantuneita. Kun auton raiteille ajanut mies löydetään, hän väittää, että halusi vain tappaa itsensä. Puolustusasianajaja Fallon (Breaking Bad- ja Better Call Saul -sarjoista tuttu Giancarlo Esposito) päättää vedota mielenvikaisuuteen, mutta syytetyllä on muita suunnitelmia. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Keinottelija. Kausi 17, 6/22. Luotiliivejä valmistavan yhtiön toimitusjohtaja ammutaan, kun hän saapuu tyttärensä 16-vuotisjuhliin. Pian tapaus yhdistetään Irakissa menehtyneeseen sotilaaseen. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Viinissä on totuus. Kausi 17, 7/22. Entisen komedianäyttelijän alkoholinhuuruiset kommentit juutalaisista johtavat erikoiseen ja traagiseen oikeudenkäyntiin. Jaksossa vierailee Chevy Chase. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Kiristäjän pihdeissä. Kausi 20, 12/23. Juorutoimittaja löytyy kuolleena hylätyltä rakennustyömaalta. Jäljet johtavat puheohjelman juontajaan, joka on joutunut kiristyksen uhriksi. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Sopimus. Kausi 17, 8/22. "Babes Being Badiin" osallistunutta opiskelijatyttöä syytetään miehen surmasta. Mutta edelsikö veritekoa raiskaus, ja kuka on lopulta vastuussa kuolemasta? Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Pattitilanne. Kausi 17, 9/22. Vaarallisen vankikarkurin järkyttävä rikosrekisteri saa Jackin selvittämään, mikä on New Yorkin osavaltion todellinen suhtautuminen kuolemanrangaistukseen. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Menneisyyden varjot. Kausi 20, 13/23. Nelihenkisen perheen murhan tutkinta johtaa horrorcore-kulttuurin jäljille. Yksi epäilty kärsii muistinmenetyksestä ja toinen traumaperäisestä stressihäiriöstä. Rikostutkija Lupo joutuu kohtaamaan menneisyytensä, kun jutussa tulee eteen tuttu asianajaja. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Kulmahuone. Kausi 17, 10/22. Yritysjuristin murha vaikuttaa liittyvän liittovaltion tutkimaan salakuunteluskandaaliin, mutta jäljet johtavatkin brasilialaiseen prostituoituun. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Päivän tähteet. Kausi 17, 11/22. Narkomaanin kuoleman takaa paljastuu karmaiseva lääketieteellinen salaliitto. Kyse näyttäisi olevan elinkaupasta. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Hyväntekeväisyyttä. Kausi 17, 12/22. Afrikkalaisen lapsen adoptoinut tuottaja murhataan kadulla. Tutkimuksissa selviää, että sekä lapseen että adoptioon liittyy jotakin hämärää. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Suosittu puheenaihe. Kausi 17, 13/22. Kantasolututkimusta avoimesti kritisoinut Judith Barlow on puhumassa opiskelijatapahtumassa. Kesken puheen opiskelijapoika ammutaan kuoliaaksi. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Raamattuja ja rikoksia. Kausi 17, 14/22. Nuori Jeff löytyy murhattuna, ja tapaus tuntuu liittyvän Jeffin homouteen. Hänen pöydältään löytyvä Raamattu johdattaa tutkijat yllättäen pastorien pakeille. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Kulttuurit kohtaavat. Kausi 17, 15/22. Kotoaan hirtettynä löytyneen näyttelijä-ohjaajan murhan motiiviksi epäillään arkaluonteista, islaminuskoa pilkkaavaa dokumenttielokuvaa. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Liekeissä. Kausi 20, 12/23. Hyvämaineinen oppilas poltetaan elävältä. Taustalla vaikuttaa olevan kateutta ja mustasukkaisuutta. jotka johtavat naapurikouluun. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Murhakirja. Kausi 17, 16/22. Valamiehistö vapautti baseballtähden, joka oli syytteessä vaimonsa murhasta. Mies kirjoitti tapauksesta kirjan, ja nyt kuolleena löytyy miehen kustannustoimittaja. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Edelliset lähetykset

Kova laki

Kuninkaantekijä. Kausi 16, 20/22. Peitetehtävissä toiminut poliisi murhataan, kun hänen henkilöllisyytensä paljastuu lehtiartikkelissa. Jäljet johtavat kongressiedustajan kansliaan, mutta syyllisen nappaamista vaikeuttaa pääepäillyn raudanluja alibi. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Koekaniinit. Kausi 16, 19/22. Teinipoika ampuu itsensä ammuttuaan ensin lääkäriä. Tutkinta paljastaa pojan pikkusiskon kuolleen hiljattain aidsiin ja että tätä hoitanut lääkäri antoi potilaalleen kokeellista lääkettä. Kun koekaniineja paljastuu enemmänkin, motiivi lääkekokeille osoittautuu varsin itsekkääksi. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Keinoja kaihtamatta. Kausi 16, 18/22. Pankinjohtaja sekaantuu oman pankkinsa ryöstöyritykseen. Tutkinnassa paljastuu, että mies pakotettiin ryöstöön ja että tämän tytär on panttivankina. Poliisi pääsee tytön jäljille, mutta oikeudenkäynnissä Fontanan kovat otteet nostetaan pöydälle ja syyttäjien on päätettävä, oikeuttiko päämäärä keinot. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Raaka bisnes. Kausi 16, 17/22. Irakissa operoivan turvayhtiön pomo murhataan kotimaan kamaralla. Jäljet johtavat kapinallisten väijytyksessä surmansa saaneen miehen veljeen ja tämän entiseen työtoveriin, joka todisti traagisia tapahtumia Irakissa. Oikeudenkäynnissä selviää, että yhtiöllä on hallussaan tunnettu terroristi, jolla aiotaan käydä kauppaa. Syyttäjänvirastossa kiistellään, luovutaanko murhasyytteestä terroristin nappaamiseksi. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Politiikan alttarilla. Kausi 20, 11/23. Vapaaehtoinen kampanja-avustaja löytyy murhattuna. Pian käy ilmi, että kyse on muustakin kuin poliittisesta juonittelusta. Van Buren kuulee huonoja uutisia. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta. Uusinta.

Kova laki

Koti kullan kallis. Kausi 17, 3/22. Pikkutyttö kuolee talon räjähdyksessä. Pääepäillyksi nousee rakennuksen omistajan entinen vaimo. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Kaikki ei täsmää. Kausi 17, 2/22. Sosiaalisessa mediassa julkaistu kuva ruumiista aiheuttaa poliisitutkinnan, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Kilparatsastajan kuolema. Kausi 15, 22/24. Mies ammutaan kadulle. Kun uhri paljastuu jockeyksi, Fontanan ja Falcon täytyy etsiä syyllistä laukkaurheilumaailmasta. Tutkinnassa selviää, että uhri halusi päästä ratsastamaan hevosta, joka oli hankittu epärehellisin keinoin. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Vaarallista viestintää. Kausi 15, 21/24. Fontana ja sairaalassa olevaa Greeniä tuuraava Nick Falco (muun muassa Sopranos-sarjasta tuttu Michael Imperioli) saavat tutkittavakseen pornonäyttelijättären murhan. Ykkösepäilty on kirjankustantaja, jonka myös kirjailijana toiminut uhri oli juuri vaihtanut toiseen. Kun epäiltykin kuolee, jäljet alkavat johtaa kohti korkea-arvoista poliisiviranomaista. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.

Kova laki

Paparazzi. Kausi 17, 1/22. Itse teosta yllätetty murtovaras turvautuu koviin otteisiin. Asunnon omistaa paparazzi, jolla saattaa olla hallussaan arkaluonteisia kuvia nuoresta julkkiksesta. Yhdysvaltalainen rikossarja, jossa selvitetään tapauksia sekä poliisin että syyttäjän näkökulmasta.