Edelliset lähetykset

Kovat kaulassa

Timanttikauppaa. Rebecca pakenee vankilasta ja pääsee yllättämään Mozzien. Muiden ehdittyä paikalle Mozzien käsivarressa huomataan neulanjälki.

Kovat kaulassa

Tilannearvioita. Neal pyytää Peteriltä, että hänen tuomionsa kumottaisiin. Asiakas jättää viestin Rebeccan kännykkään ja haluaa tavata, joten Diana joutuu esittämään Rebeccaa.

Kovat kaulassa

Isku suoraan sydämeen. Totuus Rebeccasta järkyttää kaikkia. Nealin pitää kovettaa itsensä ja käyttäytyä ikään kuin mikään ei olisi muuttunut, jotta FBI pääsee tutkimaan Rebeccan asunnon.

Kovat kaulassa

Suora yhteys. Peterille tarjotaan ylennystä, mutta hän haluaisi ratkaista ensin Siegelin tapauksen. Neal yrittää tehdä kaupat Hagenin kanssa, mutta tällä onkin odottamaton valttikortti.

Kovat kaulassa

Hyviä tekoja. Yhteisen yön jälkeen Neal kertoo Rebeccalle osan totuudesta. FBI saa vihiä Nealin varastamasta kultakolikosta, joka on päätynyt panttilainaamoon.

Kovat kaulassa

Joka toiselle kuoppaa kaivaa. Varastettu dinosauruksen muna saadaan takaisin, mutta Nealin ja Peterin pitää etsiä yhä kadoksissa oleva Tyrannosaurus rexin luuranko.

Kovat kaulassa

Vanhan tutun paluu. Peterin ja Elizabethin romanttinen illallinen keskeytyy, kun viehättävä nainen ilmestyy paikalle. Jill osoittautuu Peterin ex-tyttöystäväksi koulutusajoilta Quanticossa.

Kovat kaulassa

Jäänmurtaja. Peter ja Neal etsivät venäläistä passiväärentäjää. Jäljet johtavat jäähalliin, joten pian he huomaavat joutuneensa taitoluisteluvalmentajan ja urheiluagentin peiterooleihin.

Kovat kaulassa

Mestarisuunnitelma. Varakas mies palkkaa Elizabethin valitsemaan taidelahjoja pojalleen, joka on palannut kotiin kadottuaan vuosia sitten. Pian herää epäilys siitä, että poika onkin huijari.

Kovat kaulassa

Korkojen kera. Omaisuutensa menettänyt Mozzie muuttaa Nealin luokse. Siegelin kuolemaa tutkitaan, ja Peter ja Neal saavat uuden tapauksen tutkittavakseen.

🍿 Päivän leffasuositukset

Paddington 2

Paddington 2

Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Paddington ryhtyy tekemään hanttihommia voidakseen ostaa kirjan. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien tehtävä selvittää, kuka on varkauden takana. 97 min. Ohjaus: Paul King. Pääosissa: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant (Paddington 2, Perhe, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2018)

TV5 klo 18.50

Katso traileri

IMDb 7,8
Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa Yle Teema & Fem klo 21.05: Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa IMDb 7,7 Inside Man Kutonen klo 22.50: Inside Man IMDb 7,6 Lady Bird FRII klo 18.10: Lady Bird IMDb 7,4
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.