Edelliset lähetykset

Kulmikkaat kaverit

Kaarina on hyvä maalaamaan, niin sanovat kaikki. Kaarina itse on silti sitä mieltä, että kaikki sen maalaukset ovat tosi rumia ja ne pitää heittää pois.

Kulmikkaat kaverit

Suskin lauma istuu yhdessä ulvomassa kuuta, mutta Suskin mielestä se on tylsää. Se haluaa istua yksin, joten se lähtee etsimään paikkaa, mistä näkisi revontulet.

Kulmikkaat kaverit

Jaana asuu paikassa, missä sataa aina lunta. Jaanan äiti siivoaa ja komentaa Jaanan ulos leikkimään. Lopulta äitikin ymmärtää, että joskus on tärkeämpää leikkiä kuin siivota.

Kulmikkaat kaverit

Kalervo haluaisi olla metsän paras metsästäjä, vaikka se onkin vasta pikkuinen nalle. Se lähtee metsästämään jotakin syötävää, mieluiten villieläintä, mutta sepä ei käykään helposti.

Kulmikkaat kaverit

Pellervo haluaisi olla metsän viisain eläin. Siksi se istuu kaiket yöt valveilla ja pohdiskelee kaikenlaista.

Kulmikkaat kaverit

Henkka on tosi väsynyt ja tosi nälkäinen pieni hyttynen. Se on niin väsynyt, ettei se edes muista, mitä hyttyset oikeastaan syövät.

Kulmikkaat kaverit

Emma on pieni kotkatyttö, joka aloittaa kotkien lentokoulun. Emmaa kuitenkin pelottaa. Entä jos se ei osaakaan lentää?

Kulmikkaat kaverit

Milla asuu laumansa kanssa tundralla. On Millan syntymäpäivä, ja se haluaa päivälliseksi kalaa, vaikka myskihärät ovat kasvissyöjiä.

Kulmikkaat kaverit

Milla asuu laumansa kanssa tundralla. On Millan syntymäpäivä, ja se haluaa päivälliseksi kalaa, vaikka myskihärät ovat kasvissyöjiä. HD

Kulmikkaat kaverit

1/26. Ernesti Hirvi. Ernesti on hirvipoika, joka asuu metsässä äitinsä kanssa. Hirvet kiertelevät joka päivä etsimässä ruokaa, mutta utelias Ernesti eksyy usein ja joutuu etsimään myös äitiään. HD

🍿 Päivän leffasuositukset

Saksikäsi Edward

Saksikäsi Edward

Edward Scissorhands, USA, 1990. O: Tim Burton. P: Johnny Depp ja Winona Ryder. Syrjäisessä kartanossa asuvalla Edwardilla on sakset käsien tilalla. Edwardin elämä muuttuu, kun hän tutustuu omalaatuiseen naapurustoon ja tapaa tytön.

STAR Channel klo 21.00

Katso traileri

IMDb 7,9
Paddington 2 TV5 klo 16.45: Paddington 2 IMDb 7,8 Lady Bird FRII klo 16.45: Lady Bird IMDb 7,4 Rocketman Nelonen klo 16.55: Rocketman IMDb 7,3
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.