Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

,

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')

korosta Korostus

Tulevat lähetykset

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 2/8. Señor Välimäki täräyttää synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Siellä häntä odottaa Baski-vaikutteinen Koski Pintxo ja sen vastahakoinen omistaja. Kipinät sinkoilevat, kun Hans ja Suomen baskimmaksi kokiksi itseään kutsuva ravintoloitsija ottavat yhteen. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 3/8. Nyt on mister Välimäellä tekemistä! Ravintola Old Sophien keittiö on niin likainen, että Hans miettii jo sen polttamista. Varastot pullottavat moskaa ja kaiken hyvän lisäksi listalla on liki 80 annosta! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 2/8. Señor Välimäki täräyttää synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Siellä häntä odottaa Baski-vaikutteinen Koski Pintxo ja sen vastahakoinen omistaja. Kipinät sinkoilevat, kun Hans ja Suomen baskimmaksi kokiksi itseään kutsuva ravintoloitsija ottavat yhteen. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 4/8. Huippukokki Välimäen ilme on näkemisen arvoinen, kun hän pääsee maistamaan pohjalaista perinneherkkua piimävelliä. Seinäjoen rautatieasemalla sijaitseva Ruufus on omituinen sekoitus sisustuspuotia, lounasravintolaa ja kotikutoista kokkaamista. Mitä ihmettä Hans keksii tällä kertaa? Kotimainen ruokareality. (41')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 2/8. Señor Välimäki täräyttää synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Siellä häntä odottaa Baski-vaikutteinen Koski Pintxo ja sen vastahakoinen omistaja. Kipinät sinkoilevat, kun Hans ja Suomen baskimmaksi kokiksi itseään kutsuva ravintoloitsija ottavat yhteen. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 3/8. Nyt on mister Välimäellä tekemistä! Ravintola Old Sophien keittiö on niin likainen, että Hans miettii jo sen polttamista. Varastot pullottavat moskaa ja kaiken hyvän lisäksi listalla on liki 80 annosta! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 3/8. Nyt on mister Välimäellä tekemistä! Ravintola Old Sophien keittiö on niin likainen, että Hans miettii jo sen polttamista. Varastot pullottavat moskaa ja kaiken hyvän lisäksi listalla on liki 80 annosta! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 4/8. Huippukokki Välimäen ilme on näkemisen arvoinen, kun hän pääsee maistamaan pohjalaista perinneherkkua piimävelliä. Seinäjoen rautatieasemalla sijaitseva Ruufus on omituinen sekoitus sisustuspuotia, lounasravintolaa ja kotikutoista kokkaamista. Mitä ihmettä Hans keksii tällä kertaa? Kotimainen ruokareality. (41')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 4/8. Huippukokki Välimäen ilme on näkemisen arvoinen, kun hän pääsee maistamaan pohjalaista perinneherkkua piimävelliä. Seinäjoen rautatieasemalla sijaitseva Ruufus on omituinen sekoitus sisustuspuotia, lounasravintolaa ja kotikutoista kokkaamista. Mitä ihmettä Hans keksii tällä kertaa? Kotimainen ruokareality. (41')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 3/8. Nyt on mister Välimäellä tekemistä! Ravintola Old Sophien keittiö on niin likainen, että Hans miettii jo sen polttamista. Varastot pullottavat moskaa ja kaiken hyvän lisäksi listalla on liki 80 annosta! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 4/8. Huippukokki Välimäen ilme on näkemisen arvoinen, kun hän pääsee maistamaan pohjalaista perinneherkkua piimävelliä. Seinäjoen rautatieasemalla sijaitseva Ruufus on omituinen sekoitus sisustuspuotia, lounasravintolaa ja kotikutoista kokkaamista. Mitä ihmettä Hans keksii tällä kertaa? Kotimainen ruokareality. (41')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 3/8. Nyt on mister Välimäellä tekemistä! Ravintola Old Sophien keittiö on niin likainen, että Hans miettii jo sen polttamista. Varastot pullottavat moskaa ja kaiken hyvän lisäksi listalla on liki 80 annosta! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 4/8. Huippukokki Välimäen ilme on näkemisen arvoinen, kun hän pääsee maistamaan pohjalaista perinneherkkua piimävelliä. Seinäjoen rautatieasemalla sijaitseva Ruufus on omituinen sekoitus sisustuspuotia, lounasravintolaa ja kotikutoista kokkaamista. Mitä ihmettä Hans keksii tällä kertaa? Kotimainen ruokareality. (41')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 3/8. Nyt on mister Välimäellä tekemistä! Ravintola Old Sophien keittiö on niin likainen, että Hans miettii jo sen polttamista. Varastot pullottavat moskaa ja kaiken hyvän lisäksi listalla on liki 80 annosta! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 5/8. Vanha totuus kuuluu, että ystävien ei kannata tehdä yhdessä bisnestä. Tätä neuvoa ei Anna Hanski kavereineen kuunnellut, vaan otti sen sijaan kesäravintolan pyöritettäväkseen. Hans saakin tehdä Leppävirralla kaikkensa, että hullunmyllyyn tulee joku tolkku. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 3/8. Nyt on mister Välimäellä tekemistä! Ravintola Old Sophien keittiö on niin likainen, että Hans miettii jo sen polttamista. Varastot pullottavat moskaa ja kaiken hyvän lisäksi listalla on liki 80 annosta! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 4/8. Huippukokki Välimäen ilme on näkemisen arvoinen, kun hän pääsee maistamaan pohjalaista perinneherkkua piimävelliä. Seinäjoen rautatieasemalla sijaitseva Ruufus on omituinen sekoitus sisustuspuotia, lounasravintolaa ja kotikutoista kokkaamista. Mitä ihmettä Hans keksii tällä kertaa? Kotimainen ruokareality. (41')

Edelliset lähetykset

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 2/8. Señor Välimäki täräyttää synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Siellä häntä odottaa Baski-vaikutteinen Koski Pintxo ja sen vastahakoinen omistaja. Kipinät sinkoilevat, kun Hans ja Suomen baskimmaksi kokiksi itseään kutsuva ravintoloitsija ottavat yhteen. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 2/8. Señor Välimäki täräyttää synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Siellä häntä odottaa Baski-vaikutteinen Koski Pintxo ja sen vastahakoinen omistaja. Kipinät sinkoilevat, kun Hans ja Suomen baskimmaksi kokiksi itseään kutsuva ravintoloitsija ottavat yhteen. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 2/8. Señor Välimäki täräyttää synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Siellä häntä odottaa Baski-vaikutteinen Koski Pintxo ja sen vastahakoinen omistaja. Kipinät sinkoilevat, kun Hans ja Suomen baskimmaksi kokiksi itseään kutsuva ravintoloitsija ottavat yhteen. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 2/8. Señor Välimäki täräyttää synnyinkaupunkiinsa Tampereelle. Siellä häntä odottaa Baski-vaikutteinen Koski Pintxo ja sen vastahakoinen omistaja. Kipinät sinkoilevat, kun Hans ja Suomen baskimmaksi kokiksi itseään kutsuva ravintoloitsija ottavat yhteen. Kotimainen ruokareality. (42')

Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki!

Kausi 6. Jakso 1/8. Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki! -ohjelmassa autetaan ravintoloita saamaan uutta potkua liiketoimintaansa, olipa kyseessä sitten innokas aloittelija tai jo vuosikymmeniä tuulisella alalla puurtanut yrittäjä. Jos kuppilan suunta on hukassa tai kovasta yrityksestä huolimatta toiminta ei ole vakaalla pohjalla, niin nyt saapuu ammattimies apuun! Kotimainen ruokareality. (42')