Tulevat lähetykset

Kyllä nolottaa

Bispebjerg-temppu. Kausi 6, 7/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Frank ja Mia ihastuvat myynnissä olevaan taloon, mutta kasvimaasta löytyy jotain huolestuttavaa. Kirjanpitäjä-Kurtin kiveskyhmyn myötä myös Frank löytää itsensä tarkastuksesta.

Kyllä nolottaa

Halaus on hyvä hinta. Kausi 6, 8/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Frankin mielestä Mia on liian läheinen 11-vuotiaan pojan kanssa, mutta ainahan soveliaisuuden rajoja voi opettaa. Casperin on aika keksiä uusi projekti pitkän toimettomuuden jälkeen.

Kyllä nolottaa

Bispebjerg-temppu. Kausi 6, 7/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Frank ja Mia ihastuvat myynnissä olevaan taloon, mutta kasvimaasta löytyy jotain huolestuttavaa. Kirjanpitäjä-Kurtin kiveskyhmyn myötä myös Frank löytää itsensä tarkastuksesta. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Halaus on hyvä hinta. Kausi 6, 8/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Frankin mielestä Mia on liian läheinen 11-vuotiaan pojan kanssa, mutta ainahan soveliaisuuden rajoja voi opettaa. Casperin on aika keksiä uusi projekti pitkän toimettomuuden jälkeen. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Harrastelijat. Kausi 6, 9/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Maalla ei ole seuraelämää, joten Frank ehdottaa Mialle liittymistä harrastelijateatteriin. Ystävällinen naapurikin kutsuu syömään ja tarjoaa hitsauslaitettaan teatterin käyttöön.

Kyllä nolottaa

Väärä paskahälytys. Kausi 6, 10/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Casper ja Iben ihmettelevät uudenvuoden laskettelureissulla, miksi Frank ja Mia eivät ole naimisissa. Olisiko nyt oikea hetki kosia?

Kyllä nolottaa

Harrastelijat. Kausi 6, 9/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Maalla ei ole seuraelämää, joten Frank ehdottaa Mialle liittymistä harrastelijateatteriin. Ystävällinen naapurikin kutsuu syömään ja tarjoaa hitsauslaitettaan teatterin käyttöön. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Väärä paskahälytys. Kausi 6, 10/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Casper ja Iben ihmettelevät uudenvuoden laskettelureissulla, miksi Frank ja Mia eivät ole naimisissa. Olisiko nyt oikea hetki kosia? Uusinta.

Kyllä nolottaa

Muslimipiano. Kausi 7, 1/10. Mia haluaa sähköpianon, joten Frank pääsee esittelemään kaupantekotaitojaan. Pariskuntailta tuo esiin salaisuuksia, jotka eivät kohota tunnelmaa.

Kyllä nolottaa

Uunijäätelö. Kausi 7, 2/10. Frankin pyöräilykerhokokeilun ylle nousee synkkiä pilviä, kun yksi kerhon jäsen joutuu saattokotiin. Eräänlainen pilvi varjostaa myös poikien iloksi järjestettyä peli-iltaa.

Kyllä nolottaa

Muslimipiano. Kausi 7, 1/10. Mia haluaa sähköpianon, joten Frank pääsee esittelemään kaupantekotaitojaan. Pariskuntailta tuo esiin salaisuuksia, jotka eivät kohota tunnelmaa. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Uunijäätelö. Kausi 7, 2/10. Frankin pyöräilykerhokokeilun ylle nousee synkkiä pilviä, kun yksi kerhon jäsen joutuu saattokotiin. Eräänlainen pilvi varjostaa myös poikien iloksi järjestettyä peli-iltaa. Uusinta.

Kyllä nolottaa

MeToo. Kausi 7, 3/10. Mia värvää kahvilaan vetonaulaksi tarjoilijan, joka ei veloita käynnistään rahaa, mutta eihän mikään ole ilmaista. Frank kärsii niin sokerilakon kuin Casperilta saamansa lahjankin takia.

Kyllä nolottaa

Karkkikettu. Kausi 7, 4/10. Casper innostuu Frankin ja Mian tavasta jakaa lasten perjantaikarkit. Tyytymättömyys lihakauppiaaseen saa Frankin turvautumaan kyseenalaisiin keinoihin.

Edelliset lähetykset

Kyllä nolottaa

Metsästystä linnassa. Kausi 6, 6/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Linnaviikonloppu käynnistyy tahmeasti, koska Frank ei ole tyytyväinen huoneeseen. Saalistakaan ei ole tullakseen, eivätkä sänkyhommatkaan suju. Ehkä fantasioista olisi apua. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Herra pomo. Kausi 6, 5/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Mia haluaa viedä Frankin hemmottelulomalle eikä anna jalkasyylän pilata suunnitelmaa. Väärinkäsityksen vuoksi Frankia pidetään hotellin johtajana, joten hän saa kääriä hihansa. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Metsästystä linnassa. Kausi 6, 6/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Linnaviikonloppu käynnistyy tahmeasti, koska Frank ei ole tyytyväinen huoneeseen. Saalistakaan ei ole tullakseen, eivätkä sänkyhommatkaan suju. Ehkä fantasioista olisi apua.

Kyllä nolottaa

Herra pomo. Kausi 6, 5/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Mia haluaa viedä Frankin hemmottelulomalle eikä anna jalkasyylän pilata suunnitelmaa. Väärinkäsityksen vuoksi Frankia pidetään hotellin johtajana, joten hän saa kääriä hihansa.

Kyllä nolottaa

Rouva Satunnainen. Kausi 6, 4/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Appivanhempien luona intiimit hetket ovat kortilla, joten tilaisuuteen tartutaan vaikka masentuneen Casperin kustannuksella. Postikorttiin päätynyt Frank ei ilahdu julkisuudesta. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Kaislatossut ja muna. Kausi 6, 3/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Frank ei lämpene Mian nojatuoliehdotukselle, mutta naapurustoon muuttanut norjalaisrouva kiinnostaa. Ruohonleikkurin yhteisomistus johtaa selkkaukseen. Uusinta.

Kyllä nolottaa

Rouva Satunnainen. Kausi 6, 4/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Appivanhempien luona intiimit hetket ovat kortilla, joten tilaisuuteen tartutaan vaikka masentuneen Casperin kustannuksella. Postikorttiin päätynyt Frank ei ilahdu julkisuudesta.

Kyllä nolottaa

Kaislatossut ja muna. Kausi 6, 3/10. Nolot tilanteet jatkuvat kuudennen kauden jaksoissa. Frank ei lämpene Mian nojatuoliehdotukselle, mutta naapurustoon muuttanut norjalaisrouva kiinnostaa. Ruohonleikkurin yhteisomistus johtaa selkkaukseen.

🍿 Päivän leffasuositukset

Paddington 2

Paddington 2

Brownien perheeseen onnellisesti asettunut Paddington on päässyt yhteisönsä suosioon. Etsiessään täydellistä lahjaa Lucy-tädilleen tämän 100-vuotissyntymäpäivän kunniaksi, hän löytää ainutlaatuisen ponnahduskirjan herra Gruberin antiikkipuodista. Paddington ryhtyy tekemään hanttihommia voidakseen ostaa kirjan. Mutta kun kirja varastetaan, on Paddingtonin ja Brownien tehtävä selvittää, kuka on varkauden takana. 97 min. Ohjaus: Paul King. Pääosissa: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Hugh Grant (Paddington 2, Perhe, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2018)

TV5 klo 18.50

Katso traileri

IMDb 7,8
Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa Yle Teema & Fem klo 21.05: Kino Klassikko: Ilta Andrén kanssa IMDb 7,7 Inside Man Kutonen klo 22.50: Inside Man IMDb 7,6 Lady Bird FRII klo 18.10: Lady Bird IMDb 7,4
Tiesitkö, että voit lisätä Iltapulun kotivalikkoosi kuten sovelluksen?

1. Paina alalaidan Jaa -painiketta.
2. Valitse Lisää Koti-valikkoon.