Kyproksen herkkukeittiö

,

Kausi 1. Jakso 10/10. Juhlaillallinen. Tonia valmistaa kolmen ruokalajin illallisen kyproslaisille tähdille. Luvassa on muun muassa itse tehtyä appelsiinichutneyta, lämmintä halloumi-salaattia ja kuohkeaa pavlovaa. Englantilainen ruokaohjelma.

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 10/10. Juhlaillallinen. Tonia valmistaa kolmen ruokalajin illallisen kyproslaisille tähdille. Luvassa on muun muassa itse tehtyä appelsiinichutneyta, lämmintä halloumi-salaattia ja kuohkeaa pavlovaa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 9/10. Lammasviillokkia ja kirsikkakakku. Tällä kertaa Tonia saa kuunnella muiden neuvoja, kun hänen tätinsä valmistaa lammasviillokkia. Säilötyistä kirsikoista ja jogurtista syntyy pehmeä kakku, jota kelpaa tarjota sunnuntaisissa grillijuhlissa vuoristossa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 10/10. Juhlaillallinen. Tonia valmistaa kolmen ruokalajin illallisen kyproslaisille tähdille. Luvassa on muun muassa itse tehtyä appelsiinichutneyta, lämmintä halloumi-salaattia ja kuohkeaa pavlovaa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 9/10. Lammasviillokkia ja kirsikkakakku. Tällä kertaa Tonia saa kuunnella muiden neuvoja, kun hänen tätinsä valmistaa lammasviillokkia. Säilötyistä kirsikoista ja jogurtista syntyy pehmeä kakku, jota kelpaa tarjota sunnuntaisissa grillijuhlissa vuoristossa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 10/10. Juhlaillallinen. Tonia valmistaa kolmen ruokalajin illallisen kyproslaisille tähdille. Luvassa on muun muassa itse tehtyä appelsiinichutneyta, lämmintä halloumi-salaattia ja kuohkeaa pavlovaa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 9/10. Lammasviillokkia ja kirsikkakakku. Tällä kertaa Tonia saa kuunnella muiden neuvoja, kun hänen tätinsä valmistaa lammasviillokkia. Säilötyistä kirsikoista ja jogurtista syntyy pehmeä kakku, jota kelpaa tarjota sunnuntaisissa grillijuhlissa vuoristossa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 10/10. Juhlaillallinen. Tonia valmistaa kolmen ruokalajin illallisen kyproslaisille tähdille. Luvassa on muun muassa itse tehtyä appelsiinichutneyta, lämmintä halloumi-salaattia ja kuohkeaa pavlovaa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 9/10. Lammasviillokkia ja kirsikkakakku. Tällä kertaa Tonia saa kuunnella muiden neuvoja, kun hänen tätinsä valmistaa lammasviillokkia. Säilötyistä kirsikoista ja jogurtista syntyy pehmeä kakku, jota kelpaa tarjota sunnuntaisissa grillijuhlissa vuoristossa. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 8/10. Kyproslaisia viinejä. Kyproslaisten viinien historia ylettyy tuhansien vuosien taakse, mutta silti ne eivät ole kovin tunnettuja. Tonia järjestää siksi viininmaistelujuhlat, joissa tarjolla on viinien lisäksi itse tehtyä hummusta. Herkulliset punaviinipäärynät todistavat viinin sopivan myös jälkiruokiin. Englantilainen ruokaohjelma.

Kyproksen herkkukeittiö

Kausi 1. Jakso 7/10. Kalastusta ja ruusuvettä. Tonia lähtee isänsä kanssa kalaretkelle Kyproksen edustalle ja valmistaa saaliista maittavaa kalakebabia. Lisäksi hän pääsee keräämään ruusun terälehtiä ja saa omakseen niistä uutettua ruusuvettä. Englantilainen ruokaohjelma.