Lähdin Turkkiin

,

5/5. Ayla Albayrak vie Istanbulin historiaan, bysantin ja osmanien aikaan. Miten perinteistä - ympärileikkauksesta, huivikulttuurista, osmanien keittiöstä - pidetään kiinni? Tavataan kurdidiiva Nilüfer Akbal. (U)

korosta Korostus

Edelliset lähetykset

Lähdin Turkkiin

5/5. Ayla Albayrak vie Istanbulin historiaan, bysantin ja osmanien aikaan. Miten perinteistä - ympärileikkauksesta, huivikulttuurista, osmanien keittiöstä - pidetään kiinni? Tavataan kurdidiiva Nilüfer Akbal. (U)

Lähdin Turkkiin

4/5. Melis Arin seurassa matkataan Koillis-Turkkiin teen korjuuseen ja maisteluun. Ramadanin ajan ruokakulttuuriin tutustutaan Ayderin ylängöllä ja Istanbulissa, jossa tavataan myös Mor ve Ötesi -yhtye. (U)

Lähdin Turkkiin

3/5. Ayla Albayrakin mukana Kappadokiassa lennetään kuumailmapallolla, ihastellaan haltioiden savupiippuja ja käydään luolissa. Ayla tapaa myös kolme kiinnostavaa herraa. Ruokalistalla ruukussa valmistettu testikebab.(U)

Lähdin Turkkiin

2/5. Melis Arin mukana matkataan Istanbulista etelään, kohti antiikin maisemia. Matkalla tutustutaan mm. varjonukkeihin, käydään hamamissa ja Izmirin yöelämässä. Ruokalistalla ovat Iskender-kebab ja suolakala. (U)

Lähdin Turkkiin

1/5. Ayla Albayrak ja Melis Ari vievät matkalle toiseen kotimaahansa. Koetaan Istanbulin sykettä ja tutustutaan mm. kahteen mielenkiintoiseen kulttuuripersoonaan, turkkilaiseen kahviin ja baklavaan. (U)

Lähdin Turkkiin

5/5. Ayla Albayrak vie Istanbulin historiaan, bysantin ja osmanien aikaan. Miten perinteistä - ympärileikkauksesta, huivikulttuurista, osmanien keittiöstä - pidetään kiinni? Tavataan kurdidiiva Nilüfer Akbal.(U)

Lähdin Turkkiin

5/5. Ayla Albayrak vie Istanbulin historiaan, bysantin ja osmanien aikaan. Miten perinteistä - ympärileikkauksesta, huivikulttuurista, osmanien keittiöstä - pidetään kiinni? Tavataan kurdidiiva Nilüfer Akbal.(U)

Lähdin Turkkiin

4/5. Melis Arin seurassa matkataan Koillis-Turkkiin teen korjuuseen ja maisteluun. Ramadanin ajan ruokakulttuuriin tutustutaan Ayderin ylängöllä ja Istanbulissa, jossa tavataan myös Mor ve Ötesi -yhtye. (U)

Lähdin Turkkiin

4/5. Melis Arin seurassa matkataan Koillis-Turkkiin teen korjuuseen ja maisteluun. Ramadanin ajan ruokakulttuuriin tutustutaan Ayderin ylängöllä ja Istanbulissa, jossa tavataan myös Mor ve Ötesi -yhtye. (U)

Lähdin Turkkiin

3/5. Ayla Albayrakin mukana Kappadokiassa lennetään kuumailmapallolla, ihastellaan haltioiden savupiippuja ja käydään luolissa. Ayla tapaa myös kolme kiinnostavaa herraa. Ruokalistalla ruukussa valmistettu testikebab.(U)